A jakie pasują?Szajba pisze:problem jest taki, że takie zepoły nie pasują do woodstocku
02-04/08/2012 - Przystanek Woodstock - Kostrzyn n/Odrą
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 02-04/08/2012 - Przystanek Woodstock - Kostrzyn n/Odrą
DżemSteve pisze:A jakie pasują?
Night Mistress Fan Club Łódź
Sabaton? Jak to się mówi "Jak dają za darmo to bierz". Także super 
Obecny Lineup:
Sabaton, Plateau, Hardcore Superstar, Asian Dub Foundation, Elektryczne Gitary, The Qemists, Antiflag, Dubioza Kolektiv, Carrantuohill, Machine Head, Zielone żabki, Omkara, My Riot!, Piotr Bukartyk, Ministry.
Sabaton, Plateau, Hardcore Superstar, Asian Dub Foundation, Elektryczne Gitary, The Qemists, Antiflag, Dubioza Kolektiv, Carrantuohill, Machine Head, Zielone żabki, Omkara, My Riot!, Piotr Bukartyk, Ministry.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dojdą jeszcze ze 2 większe kapele i rekord frekwencji zapewniony.
Na rekord z zeszłego roku by mnie liczył 
Te 2 kapele, to pewnik, czy spekulacja?
Slaug - A skąd wiadomo o Zielonych Żabkach? Czy po prostu są oni coroczną częścią Wooda?
Chodzą plotki, że Matka Boska częstochowska nie przepada za Matką Boską Fatimską
-
szatanista
- -#Long distance runner

grają co roku u sekciarzy z kryszny
-
Deleted User 2868
Kolejny zespół:
The Darkness

The Darkness
Naprawdę zapowiada się ciekawie
Odpadało Pletau.
Doszło: Vavamuffin, The Analogs, Zgredybilles, Happysad, The Petebox, Gooral, Damian Marley.
Nic specjalnego.
Doszło: Vavamuffin, The Analogs, Zgredybilles, Happysad, The Petebox, Gooral, Damian Marley.
Nic specjalnego.
- IronCrimson
- -#Prodigal son

Tak w sumie to mnie zawsze mało interesuje kto gra
ja się tam po prostu dobrze bawie. Nie powiem, cieszę michę na Sabaton i Machine Head (choć wolałbym Anthrax) i ciągle liczę na to że Turbo dołączy do zestawienia 
Niestety, ale ja na to szans nie widzę. Na potwierdzenia - wpis z facebooka Wojciecha Hoffmana:IronCrimson pisze: ciągle liczę na to że Turbo dołączy do zestawienia
Z tego co wiem to w tym roku, już tradycyjnie TURBO nie wystąpi na PRZYSTANKU WOODSTOCK. I myślę, że nigdy to nie nastąpi. Nie będziemy brać już udziału w żadnych eliminacjach. Nie będziemy wysyłać żadnych płyt i nie będziemy udowadniać, że TURBO istnieje, ma się dobrze. Widocznie dla kolego Jurka jesteśmy zbyt mało znaczącym i popularnym zespołem. Jakoś dziwnie Jurek omija trójcę heavy metalu w Polsce czyli KAT TSA i TURBO. Dziwna sprawa, jakby z MISIA ....śmierdząca sprawa....
Night Mistress Fan Club Łódź
- IronCrimson
- -#Prodigal son

Smutne, co roku widzę bardzo wielu ludzi z koszulkami turbo, aż się zastanawiałem czy to jakiś manifest nie jest. Straszna szkoda, początkowe Turbo bardzo mi się z IM kojarzy, co z tym Jurkiem, jakaś blokada psychiczna czy jak? Lubię gościa bardzo, ale go istnie nie rozumiem
A jest ktokolwiek, kto go rozumie?IronCrimson pisze: Lubię gościa bardzo, ale go istnie nie rozumiem
A tak poza tym to pojawiła się już rozpiska na czwartek:
15.00 - 16.00 VAVAMUFFIN
16.10- 17.10 THE PETEBOX
17.10- 18.00 CARRANTUOHILL & GOŚCIE
18.20 - 19.20 HAPPYSAD
19.40 - 20.40 HARDCORE SUPERSTAR
21.00 - 22.10 MINISTRY
22.30 - 23.40 DAMIAN "Jr Gong" MARLEY
00.00 - 01.00 ANTI FLAG
01.20 THE QEMISTS
Interesujące. No i cały czas mam nadzieję, że Airbourne powtórzy występ z poprzedniego roku
- IronCrimson
- -#Prodigal son

Przeżyłem Prodigy, przeżyję i Happysad, i tak najprawdopodobniej będę wtedy ledwo żywy :>
Airbourne dali super koncercik, ale najlepsze bezdyskusyjnie rok temu dla mnie było Helloween, coś superowego!
Airbourne dali super koncercik, ale najlepsze bezdyskusyjnie rok temu dla mnie było Helloween, coś superowego!
Ja go za bardzo nie lubię i nie próbuje nawet zrozumiećMr. M pisze:ubię gościa bardzo, ale go istnie nie rozumiem
A jest ktokolwiek, kto go rozumie?
A Turbo sie poniżało wysyłając do wośpu płyty żeby na tym feście zagrać. Grają często jacyś niemal anonimowi chałturnicy a było nie było, legendy heavy nie chce sie im zaprosić. Kiedyś jeździłem na woodstock ale po kilku edycjach doszedłem do wniosku, że przestała mi odpowiadać ta impreza. Skład w tym roku nie jest najgorszy ale chyba i tym razem zrezygnuje.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Transmisja z ASP i sceny folkowej - http://owsiaknet.pl/streaming/18_woodstock_live
Re-transmisja z dużej sceny (startuje od 20.00) - http://owsiaknet.pl/streaming/18_woodstock_retransmisja
Harmonogram - http://www.wosp.org.pl/przystanek_woodstock/harmonogram
Re-transmisja z dużej sceny (startuje od 20.00) - http://owsiaknet.pl/streaming/18_woodstock_retransmisja
Harmonogram - http://www.wosp.org.pl/przystanek_woodstock/harmonogram
zna ktos set MH ?