Maiden England World Tour 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England World Tour 2012
Te pare klocków to wole wydać na fajne wakacje, gdzie (cytując klasyka) "będę mógł klepać murzynki po dupach" a nie na Kanade
Ale za rok w eurozadupiu chętnie zaliczę jakiś koncert czy dwa (o ile set nie będzie tak słaby jak ostatnio
)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
PIT Bilet Chicago zakupiony 
Chodzą słuchy ze Maideni zagrają podczas festiwalu w Ottawie 10go lipca
Byłoby fajnie jakby doszedł dodatkowy koncert w Kanadzie :-)
Trzeba jednak poczekać do 24go kwietnia kiedy zostaną ogłoszone zespoły które zagrają na Ottawa Blues Festival
Byłoby fajnie jakby doszedł dodatkowy koncert w Kanadzie :-)
Trzeba jednak poczekać do 24go kwietnia kiedy zostaną ogłoszone zespoły które zagrają na Ottawa Blues Festival
Ja wizę dziś dostałem, teraz jeszcze trzeba poczekać na dziewczynę i ruszamy w trasę. 
Na dniach będę jechał po wizę, więc możliwe, że o Newark zahaczę.
Dziewczyna też wizę dostała, dziś bookuje loty.
Scream for me USA! Scream for me Canada!
Scream for me USA! Scream for me Canada!
2 koncerty w tym samym miejscu z dnia na dzień?
Co w tym takiego dziwnego, IM w LA zawsze mieli mnóstwo fanów!
Ja niestety bede w Californi dopiero 15 sierpnia, a gdybym byl 3 sierpnia moglybym byc na 3 koncertach. Trudno, czekamy na Europe w przyszlym roku.
Iron Maiden6.06.2007 - Ostrava7.08.2008 - Warszawa 10.06.2011 - Warszawa
Okay, Panowie.
Również lecę
Również lecę
Jeszcze mi tylko biletów do Buffalo i Detroit brakuje, ale trzeba cierpliwie poczekać na lepsze sztuki. 
Przeloty zabukowane.
5-14 lipca. Chicago-Toronto.
Teraz jeszcze czekamy na potwierdzenie Maidenów na festiwalu w Ottawie.
Kto robi te same koncerty co ja?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja pierwszy i ostatni z tej serii.wydra77 pisze:Przeloty zabukowane.
Przylatujesz do Chicago dopiero w dniu koncertu? Bądż przygotowany na to, że dojazd samochodem z O'Hare do Tinley Park w dniu powszednim może trwać nawet ponad 2h... Normalnie bez korków to ok. godziny jazdy non stop.
tak w dniu koncertu ale będę w Chicago już przed południem. Także uderze do centrum zalogować się w hotelu a potem pociągiem do Tinley Park jest 40 min. Także luzWICKER MAN pisze:
Ja pierwszy i ostatni z tej serii.
Przylatujesz do Chicago dopiero w dniu koncertu? Bądż przygotowany na to, że dojazd samochodem z O'Hare do Tinley Park w dniu powszednim może trwać nawet ponad 2h... Normalnie bez korków to ok. godziny jazdy non stop.
Do zobaczenia na trasie
-
Deleted User 5453
Zazdroszczę wam. Też bym chciała pojechać na tyle koncertów, ale kasy brak, a ja niepełnoletnia
Liczę na to, że w 2013 (o ile końca świata nie będzie) będą grali w Polsce. Wtedy na pewno pojadę 
No ja na koncert zagraniczne nie pojadę na pewno więc muszę czekać aż do naszego kraju przyjadą. Mam tylko nadzieje że zagrają na jakimś stadionie a nie na tym zasranym Bemowie
Pożyjemy zobaczymy. Jestem bardzo ciekawy jaką setliste panowie nam w tym wypadku zafundują ale bez dwóch zdań czeka nas wiekopomna trasa 
Jeśli w 2013 będzie u nas SONI - to na bank z IM jako headlinerem. Przy realnie adekwatnych do możliwości portfela fanów cenach - 40,000 się powinno odliczyć!
A w 2014 znowu Metallica?...RALF pisze:Jeśli w 2013 będzie u nas SONI - to na bank z IM jako headlinerem. Przy realnie adekwatnych do możliwości portfela fanów cenach - 40,000 się powinno odliczyć!