a w Warszawie 25... czasami żałuję, że mieszkam w stolicy... ale ja mam tego wieczoru inny koncert za piętnastakapanzerschreck pisze:W niedzielę koncert we Wrocławiu, ktoś idzie? Piętnaście złociszy, żaden pieniądz
Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Więcej zarabiacie, to więcej możecie płacić za koncertySiwy pisze:a w Warszawie 25... czasami żałuję, że mieszkam w stolicy... ale ja mam tego wieczoru inny koncert za piętnastakapanzerschreck pisze:W niedzielę koncert we Wrocławiu, ktoś idzie? Piętnaście złociszy, żaden pieniądz
O, to fajnie. Chociaż nie wiem czy Cię poznam, bo widziałem Cię ostatnio na zlocie Maidenów ze 3 lata temuElevatorman pisze:Panzer ja oczywiście się wybieram.
Liczę że merch wezmą ze sobą i w rozsądnych cenach, bo ich płyty na allegro drogie.
A tak w ogóle, to najśmieszniejsze jest to, że Samsara będzie nocowała w hostelu w którym na codzień pracuję
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
- Elevatorman
- -#Clansman

Nie poznasz bo kłaków już nie mam 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

No to Ty musisz mnie wypatrywać, ja się niewiele zmieniłem, no przytyłem może trochęElevatorman pisze:Nie poznasz bo kłaków już nie mam
Dobre!
Coraz trudniej wypożyczyć te bardziej popularne albumy, chciałem to zrobić dziś a tu już nie mayankes pisze:Nieśmiało, niczego nie sugerując wspomnę tylko, że w internetowych wypożyczalniach dostępne są już nowości spod znaku:
- MESHUGGAH
- OVERKILL
- THE MARS VOLTA
- Elevatorman
- -#Clansman

będę w koszulce Nile więc mnie rozpoznacieWuja pisze:panzershreck napisał/a:
No to Ty musisz mnie wypatrywać, ja się niewiele zmieniłem, no przytyłem może trochę
Też się pojawię, trzeba ustalić jakiś znak rozpoznawczy, może wezmę książkę do PUE?
no spoko... ale jednak trzy pierwsze płytki tMV to klasa wyżej od ich ostatnich nagrań..
Radek z Polski pojechał do Czech i zagrał z ManOwaR. Przy okazji powiedział że w Polsce nie pije się piwa tylko wódkę
Dziś także fajny solowy album pana z Men At Work.

Dziś także fajny solowy album pana z Men At Work.

- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Spoko, biorę LizbonęWuja pisze:Też się pojawię, trzeba ustalić jakiś znak rozpoznawczy, może wezmę książkę do PUE?panzershreck pisze:No to Ty musisz mnie wypatrywać, ja się niewiele zmieniłem, no przytyłem może trochę![]()
Ja będę miał Monster Magnet- pewnie nikt tam nie będzie znał tego zespołu, więc będę jedynyElevatorman pisze:będę w koszulce Nile więc mnie rozpoznacieWuja pisze:panzershreck napisał/a:
No to Ty musisz mnie wypatrywać, ja się niewiele zmieniłem, no przytyłem może trochę
Też się pojawię, trzeba ustalić jakiś znak rozpoznawczy, może wezmę książkę do PUE?tak sobie to wymyśliłem
- Elevatorman
- -#Clansman

nie no przy Samsarze to chyba NILE ma gorszą pozycjępanzerschreck pisze: Ja będę miał Monster Magnet- pewnie nikt tam nie będzie znał tego zespołu, więc będę jedyny
Bad Fun był w którymś Tonym Hawku, nie zwróciłem na niego uwagi większej a sporo muzy z tonego wyciągnąłem
słyszałem plotki, że ocieka zajebistością ta płyta
już nie mam tu najwięcej postów

-
The Burczax
- -#Moonchild

Billy Talent- II- wieje gejem, ale jest to w sumie bardzo fajna muzyka

a następnie: Machine Head- Unto the Locust
Uwielbiam!! Najlepszy album Maszynowców zdecydowanie. Każdy pierwiastek ich twórczości został to zawarty(są elementy balladowe, thrashowe, techniczne) i całość podlana sosem nostalgicznym, nieco ponurym.

a następnie: Machine Head- Unto the Locust
Uwielbiam!! Najlepszy album Maszynowców zdecydowanie. Każdy pierwiastek ich twórczości został to zawarty(są elementy balladowe, thrashowe, techniczne) i całość podlana sosem nostalgicznym, nieco ponurym.
- Elevatorman
- -#Clansman

- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

Absolutny Top 10 najlepszych płyt ever
W Twoim rankingu Top10 miejsca od 1 do 10 zajmuje Helloween - Keeper 1?
- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

9IgorW pisze:W Twoim rankingu Top10 miejsca od 1 do 10 zajmuje Helloween - Keeper 1?
- Elevatorman
- -#Clansman

Brutal Swing to jest przekozak