Koncerty strasznie "po kosztach" robione. Bez kierowcy, bez osoby sprzedającej w sklepiku, bez ani jednego technicznego do pomocy. Nieźle...
Pozdro dla wszystkich spotkanych
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Tylko basista jakiś śmieszny taki,non stop w jednej pozycji stałBardziej "żywy" zespół
Nie narzekam, że sprzedawał Blazegumbyy pisze:bez osoby sprzedającej w sklepiku,
Nie tylko sprzedawał, ale sam "urządził" cały sklepik, porozkładał towar i wyliczył cenyvanyorick pisze:a to że sprzedawał sam Blaze zdecydowanie podniosło mu obroty
Zdecydowanie, inaczej z kumplem byśmy po Promisse And Terror nie sięgali nawetvanyorick pisze:a to że sprzedawał sam Blaze zdecydowanie podniosło mu obroty
The Man i Promisse po 30zł, King of Metal 40zł.Kimal_ pisze:a własnie jak ceny? koszulka z trasy, plakat, płytki?
Ja byłem w domu koło 20 dopiero, wyrobiłbym się niby ale styrany byłem jak nigdy w życiu... Szkoda ale bedzie jeszcze okazja mam nadziejettomasz pisze:Steve
Mogłeś wpaść, swojego kumpla gitarzystę spotkaćKrzysztof i s-ka później z nim ponoć sporo gadali, ja nie wiem bo szybko na tramwaja uciekłem.

Pablo1919 pisze:InDespair jako support też wypadło znakomicie, lepiej się spisali niż Mescalero w zeszłym roku. Mocno, konkretnie, tak jak trzeba.
A czy wrzucisz gdzieś ??pucha pisze:Bootleg nagrany, biorę się jutro za obróbkę. Będzie świetna pamiątka
To z nimi nagrywał płytę jak się okazało - są ich zdjęcia na nowej płycie...ttomasz pisze:A grajki (poza Thomasem) te same były? Claudio na pewno...
Tak, podlinkuję tak samo jak poprzedni koncert Blaze'a z Lublinakrusejder pisze:A czy wrzucisz gdzieś ??pucha pisze:Bootleg nagrany, biorę się jutro za obróbkę. Będzie świetna pamiątka
O, to ja ponownie poproszę o link i tym razem pewnie znajdę czas na wrzucenie całości na Blazefanspucha pisze:Tak, podlinkuję tak samo jak poprzedni koncert Blaze'a z Lublinakrusejder pisze:A czy wrzucisz gdzieś ??pucha pisze:Bootleg nagrany, biorę się jutro za obróbkę. Będzie świetna pamiątka
Płytę tak, do tego Thomas pomagał w kompozycjach.vanyorick pisze:To z nimi nagrywał płytę jak się okazało - są ich zdjęcia na nowej płycie...ttomasz pisze:A grajki (poza Thomasem) te same były? Claudio na pewno...