Pożegnania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pożegnania
Spamójmy mu pocztę, w końcu wróci 
Nie było mnie miesiąc i tyle się dzieje.
Krzychu znów opuścił forum...
BTW. Witam po przerwie spowodowanej czynnikami ode mnie niezależnymi.
BTW. Witam po przerwie spowodowanej czynnikami ode mnie niezależnymi.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Jeśli ZłapanyWCzasie to nie Nomad vel IM_POWER vel Krzychu to się bardzo zdziwię. Oj bardzo. Tak czy inaczej witamy (ponownie?).IM_Power pisze:nie będe już tu pisał
-
Deleted User 622
aka ThunderbirdIRONSPARTAN pisze:Jeśli ZłapanyWCzasie to nie Nomad vel IM_POWER vel Krzychu to się bardzo zdziwię. Oj bardzo. Tak czy inaczej witamy (ponownie?).IM_Power pisze:nie będe już tu pisał![]()
aka Rycerz Heavy Metalu też?
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Jutro (środa) wyjeżdżam w góry do niedzieli.
Możecie tęsknić
Nara
Możecie tęsknić
Nara
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Jak to śpiewa Iron Maiden: FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMM
I am the Clansman :]
I am the Clansman :]
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Nie będzie mnie dwa tygodnie, wyjeżdżam na rejs. Nara 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Wyjeżdzam do Holandii do roboty 2 stycznia także nie będe miał dostępu do internetu,nie wiem jeszcze na ile
dozobaczenia w lepszych czasach dla Polski
dozobaczenia w lepszych czasach dla Polski
-
Deleted User 1309
No to trafiłeś na ,,idealny'' kraj dla siebie
Jak Ty wytrzymasz w tej krainie rozpusty ?
Geje , dziwkarstwo , transwestyci , narkotyki
A tak na serio
Powodzenia
Jak Ty wytrzymasz w tej krainie rozpusty ?
Geje , dziwkarstwo , transwestyci , narkotyki
A tak na serio
Powodzenia
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

żebym ja tam stary miał czas na chwilę wolnego,tylko praca (z Polakami),sen itd. ,piątek,świątek,niedziela nawet po 10-12 godzin,zapieprz ostry,ale silny chłop jestem więc dam radę
8 lutego gra Thin Lizzy w tym mieście co będe(z tego co dobrze zrozumiałem) to może by dało radę pójść,choć to cholera środa jest
8 lutego gra Thin Lizzy w tym mieście co będe(z tego co dobrze zrozumiałem) to może by dało radę pójść,choć to cholera środa jest
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Heh styczności z Holendrami nie miałem praktycznie żadnej,pracowałem i mieszkałem z Polakami,w pracy było jeszcze parę osób ze wschodu(ludzie do rany przyłóż!),ogólnie spoko,ale praca skończyła się przedwcześnie,bo źle oszacowali potrzebną liczbę osób.
No nic,źle nie było,zawsze jakieś doświadczenie.
Wrażenia z Holandii,wszechobecne rowery,ładne autostrady,bardzo tanie ceny jedzenia,które zbyt dobre jednak nie jest.
No nic,źle nie było,zawsze jakieś doświadczenie.
Wrażenia z Holandii,wszechobecne rowery,ładne autostrady,bardzo tanie ceny jedzenia,które zbyt dobre jednak nie jest.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

tzn było dużo młodzieży,która myślała,że jest"niegrzeczna" i popalali to i owo,najpierw jak tam się wprowadziłem,to byłem lekko zmieszany,a jeden koleś czując się pewnie zaczął się śmiać,że mogę nie wytrzymać w tym pokoju,jednak szybko zwątpił gdy opowiedziałem mu parę imprez z akademika Dwudziestolatka we Wro,hehslayer pisze:no a dziwki i koks?
Holandia zajebisty kraj. Jakieś 10 lat temu spędziłem 2 tygodniowe wakacje w Amsterdamie: do dziś mnie trzyma 
Żegnam na tydzień, śmigam na narty, pierwszy raz
. Ponoć jeśli ma się chęci to można wszystko. Mam nadzieję, że mój zapał nie zniknie po pierwszym zjeździe. Cóż, mam nadzieje po powrocie, usłyszeć dobre wieści muzyczne, gdyż tam niestety, a może stety, odcinam się od okna na świat (internetu).
Cześć!
Cześć!
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

ech teraz mam kiepski dostęp do internetu i rzadko kiedy mam czas by coś napisać
poza tym obraziłem się troszkę za zero wpisów w temacie o 30 leciu Number of the Beast
poza tym obraziłem się troszkę za zero wpisów w temacie o 30 leciu Number of the Beast
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

A wrócisz pod tym samym nickiem jakby co, czy znowu mamy się bawić w detektywów? 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Akurat pod nickiem Złapany w Czasie się zalogowałem specjalnie incognito by rozpocząć z dużym tematem który odwrócił troszkę uwagę na forum głównym od jakichś dziwacznym dyskusji "w co wierzą Ironi" itd heh
Spadam stąd na jakiś czas, bo ostatnio forum ogarnęły ciągłe kłótnie robione z dupy, gdzie tak naprawdę to nie wiadomo o co chodzi. Ciężko tu jakąś inteligentną wypowiedź dostrzec. Nudne to i niepotrzebne.