Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
No to zaczynamy!

- IronCezarek
- -#Clairvoyant

- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Godflesh- Us And Them
Bardzo wkręciła mi się ta płyta. Bardzo bardzo.
Ostatnio zmieniony czw kwie 12, 2012 1:06 am przez panzerschreck, łącznie zmieniany 1 raz.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Elektryczny Czarodziej - Dzieła Wybrane
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Ostatnio trochę "Legalizowałem Narkotyki i Morderstwa"- singielek wporzo. Ten tytuł Palikot powinien sobie przywłaszczyć od nich na następne wybory 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

- Elevatorman
- -#Clansman

niech przywłaszczy i niech zrobią trasę po 8 miastach Polski w ramach kampanii wyborczej wtedy zagłosuję na nich, kurde co tam nawet wstąpie do RP 
Bardzo ten album lubię.
Szkoda że w tamtym okresie (2000-2004) Blaze nie odniósł jakiegoś chociaż umiarkowanego sukcesu, tak żeby się płyty sprzedawały, żeby pieniądze z tego chłopaki mieli. Naprawdę bardzo dobrze grali.
A tak niestety to od 2-3 lat Blaze "pikuje" równo w dół. Takie granie "do kotleta" się zaczyna z tego robić. Szkoda

OSI - Fire Make Thunder.
4 album projektu Jima Matheos'a (Fates Warning, Arch/Matheos) i Kevina Moore'a (Chroma Key, Dream Theater ).
http://www.osiband.com/Home.aspx
Dużo pracy czeka mnie w sobotni wieczór
Do tego przyda się takowa "kobyłka" DT
Swoją drogą - Ameryki nie odkrywam - ale właśnie dotarło do mnie to że w latach 2004-2008 Panowie wydali trzy wydawnictwa live, każdy koncert trwał niemal 3h a na żadnym z nich nie powtarza się choćby jeden utwór !
powtarzają się, na score i budokanie są War Inside My Head, The Test That Stumped Them All, Goodnight Kiss i Solitary ShellKuba pisze:a na żadnym z nich nie powtarza się choćby jeden utwór ! Zna ktoś drugi takowy przykład
..aż sprawdziłem z ciekawości.
In The Name też się powtarza, choć w Chaos in Motion jest w jakimś medleyu, więc można nie liczyc tego
Co nie zmienia faktu, że jest to postawa godna pochwaly i wyjątkowa wśród zespołów rockowych. I tu widać jednak ogromną klasę zespołu, co by nie mówić o ich ostatnich wydawnictwach...
Niby racja ..... ale War Inside My Head, The Test That Stumped Them All, Goodnight Kiss i Solitary Shell na Budokanie są indywidyalnie grane, natomiast na Score mamy cały Six Degress Of Inner Turbulence, z kolei In The Name Of God na Chaos In Motion to taki 3 minutowy fragment jestsyzygy pisze:powtarzają się, na score i budokanie są War Inside My Head, The Test That Stumped Them All, Goodnight Kiss i Solitary ShellKuba pisze:a na żadnym z nich nie powtarza się choćby jeden utwór ! Zna ktoś drugi takowy przykład
..aż sprawdziłem z ciekawości.
In The Name też się powtarza, choć w Chaos in Motion jest w jakimś medleyu, więc można nie liczyc tegoAle nie widziałem tego ostatniego, nie wiem jak duży kawałek grają.

THE OCEAN - The Grand Inquisitor

UFOMAMMUT - Oro: Opus Primum

MESHUGGAH - Koloss

PARADISE LOST - Tragic Idol
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Joaquin Rodrigo - Fantasia para un Gentilhombre, Concierto de Aranjuez, Sonata a la Espanola
Trzy przepiękne dzieła, na prawdę wielki, niedoceniany kompozytor. Posłuchajcie sobie np. Españoleta y Fanfare de la Caballería de Nápoles przecież to geniusz w czystej postaci.
Trzy przepiękne dzieła, na prawdę wielki, niedoceniany kompozytor. Posłuchajcie sobie np. Españoleta y Fanfare de la Caballería de Nápoles przecież to geniusz w czystej postaci.