przecież jest jeszcze KanadaBudziol pisze: Szkoda ze w tym roku tylko USA
Maiden England World Tour 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England World Tour 2012
Może taka zabawa z typowaniem nie była by wcale taka zła ?Maiden_Madness pisze:Dobrze, tak więc niech każdy z nas stworzy sobie przykładową setlistę Maiden England i to nad nimi będziemy debatowaćA 21 czerwca postawimy wirtualne piwo koledze, który był najbliżej wytypowania właściwego setu
![]()
- michalhusta
- -#Invader

a to lepiej stwórzcie nowy topic aby tego nie zaśmiecać
Co do setlisty, hmm ironi mówili coś o aleksandrze, mało tego Bruce raz już refren z fanami zaśpiewał więc myślę że jednak ATG wstawią do tego setu. Ale mniejsza z tym SSOASS i Infinite Dreams będzie i to jest najważniejsze
Co do setlisty, hmm ironi mówili coś o aleksandrze, mało tego Bruce raz już refren z fanami zaśpiewał więc myślę że jednak ATG wstawią do tego setu. Ale mniejsza z tym SSOASS i Infinite Dreams będzie i to jest najważniejsze
Maiden England!
-
Deleted User 5453
Jeśli już to ja się do organizowania nie biorę, bo ja potrafię wszystko spieprzyć 
Według mnie, jeszcze jeden kawałek to na bank będą grali, te 15 utworów daje jakieś 90 min. za krótko. Może rzeczywiście usłyszymy "Alexander The Great"?!
-
Deleted User 5490
Wątpię. Chyba, że w Grecji ...Dickinson z publiką.
-
Deleted User 5147
mogli by dać coś zamiast Can I play with madness i The evil that man do. tym czymś moglo by być Caught somewhere in time i Rime 
Hmm... wiadomo, że to tylko propozycje setu, ale przyznam, że gdyby zagrali Deja Vu, to przymknąłbym oko na stratę czasu, jaką są Can I Play with Madness i Run to the Hills 
A ja tam chcę usłyszeć te kawałki na żywoMr. M pisze:przymknąłbym oko na stratę czasu, jaką są Can I Play with Madness i Run to the Hills
IRON MAIDEN
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

litości! ten set mógł opublikować każdy! KAŻDY! poczekajcie spokojnie do czerwca, wtedy będziecie mieli stuprocentową pewność!
-
Deleted User 5490
To prawda. Może to być jakiś dowcip. Nie pierwszy raz ktoś zarzuca jakiś temat na długo przed wydarzeniem a ludzie podchwytują to za pewnik, choć w sumie set można przewidzieć przy małym marginesie błędu. Właściwie wszyscy, którzy od lat interesują się tym co robi Iron Maiden są w stanie taki set ułożyć i nie będą daleko od prawdy. Można się tylko spierać o detale, czyli na przykład czy zagrają Still Life czy coś innego kosztem tego kawałka i deliberować czy w setliście pojawi się Fear of the Dark czego akurat jestem pewien, choć bardzo chciałbym się miło rozczarować.
Wg mnie 7 Syn I Alexander w 1 secier to rzecz , która raczej sie nie zdarzy . Ta trasa jest oparta o ME więc 7 Syn będzie na bank ale mam watpliwosci czy kiedykolwiek usłyszymy Alexandra na żywo... po tej trasie to dla mnie byłby najbardziej wyczekiwany , jeszcze nie słyszany live kawałek .
Co do setlisty to zgadzam sie , to jest prawdopodobnie wrzutka jakiegoś fana liczącego na krótkotrwałe zainteresowanie nim samym
.
Dla mnie trasa bez RTTH , CIPWM oraz TETMD jest jak najbardziej do przyjęcia . W zamian chciałbym uslyszeć Still Life , Die With... , Prisoner też bardzo pożądany .
Co do setlisty to zgadzam sie , to jest prawdopodobnie wrzutka jakiegoś fana liczącego na krótkotrwałe zainteresowanie nim samym
Dla mnie trasa bez RTTH , CIPWM oraz TETMD jest jak najbardziej do przyjęcia . W zamian chciałbym uslyszeć Still Life , Die With... , Prisoner też bardzo pożądany .
Who motivates the motivator
ale moim zdaniem w 95% taka bedziematik pisze:Co do setlisty to zgadzam sie , to jest prawdopodobnie wrzutka jakiegoś fana liczącego na krótkotrwałe zainteresowanie nim samym .
ATG z 7th sonem tez watpie, ale jak tak bedzie to moga reszte setu na zmiane grac trooper/RTTH/666 i nic wiecej
5% robi różniceBudziol pisze:ale moim zdaniem w 95% taka bedzie
Who motivates the motivator
Też sądzę, że za dużo nie zmienią, ewentualnie dostaniemy jaszcze Wasted Years czy inne 2MTM 
- IronCrimson
- -#Prodigal son

o tak, Deja Vu! super było by to na żywo usłyszeć. Ogólnie więcej z SIT, ATG czy SIASL...Mr. M pisze:Hmm... wiadomo, że to tylko propozycje setu, ale przyznam, że gdyby zagrali Deja Vu, to przymknąłbym oko na stratę czasu, jaką są Can I Play with Madness i Run to the Hills
no i moje marzenia odkurzenie przez IM phantoma czy prowlera... Że też gównierzem muszę być
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

trzeba było być w 2005 wtedy było to i to
co do setlisty to wiadomo że na jakieś 80% da się ją przewidzieć więc to co trafiło do internetu nie jest niczym odkrywczym w sumie. poza tym trochę za krótka się mi zdaje.
a co do tych 20%.. nie pogardziłbym jakimś CSiT czy Only the Good Die Young...
co do setlisty to wiadomo że na jakieś 80% da się ją przewidzieć więc to co trafiło do internetu nie jest niczym odkrywczym w sumie. poza tym trochę za krótka się mi zdaje.
a co do tych 20%.. nie pogardziłbym jakimś CSiT czy Only the Good Die Young...
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Mi z płyt do 7 syna marzą się takie kawałki jak: Prowler, Purgatory, Children of the Damned, Revelations, Quest for Fire, Aces High, CSIT, Wasted, The Lonelliness of...(grany tylko raz), Alexander, Infinite, Clairvoyant, Only the good die young. Nie realne...
Natomiast bankowo będzie: Iron Maiden, RTTH, Number, Hallowed, Trooper, 23:58, Asy, Infinite, 7 syn.
Natomiast bankowo będzie: Iron Maiden, RTTH, Number, Hallowed, Trooper, 23:58, Asy, Infinite, 7 syn.
-
Deleted User 5490
Ja bezkrytycznie przyjmę wszystko co będzie.