16/07/2012 - Exodus - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2868
16/07/2012 - Exodus - Warszawa
Exodus [USA]
Suicidal Angels [Grecja]
Warbringer [USA]
16 lipca (poniedziałek)
Warszawa, Progresja
http://progresja.com/wydarzenia.php?id=502
Źródło: facebook (oficjalny profil)
Suicidal Angels [Grecja]
Warbringer [USA]
16 lipca (poniedziałek)
Warszawa, Progresja
Źródło: facebook (oficjalny profil)
Ostatnio zmieniony śr maja 16, 2012 12:45 pm przez Deleted User 2868, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: 16/07/2012 - Exodus - Warszawa
Po tym, co pokazali w sierpniu na MHF z chęcią bym się przeszedł na ich klubowy koncert.
-
Deleted User 2868
Zdecydowanie polecam, po MHF byłem na Thrashfeście w Mega i był to niesamowicie miażdżący koncert. Tym razem może też się wybiorę. 
ależ EXODUS zawsze miażdzył na żywo !!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Patrzę na daty koncertów Exodus i myślę sobie tak : co ? Holt się rozdwoi czy jak ?! Ale po chwili się wszystko wyjaśniło. Tylko że jak dla mnie to zaczyna się z tego robić jakiś dziwny kabaret : Holt zastępuje w Hannemana, z kolei Holta zastępuje Rick Hunolt
Widać w Slayerze lepiej płacą
Widać w Slayerze lepiej płacą
Wątpię, żeby chodziło o kasę. To jest "SLAYER K.....!" i kto by nie chciał tak grać?Kuba pisze:Widać w Slayerze lepiej płacą
Według strony internetowej Progresji zagrają
Exodus [USA]
Suicidal Angels [Grecja]
Warbringer [USA]
Exodus [USA]
Suicidal Angels [Grecja]
Warbringer [USA]
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

www.youtube.com/watch?v=zFNvi1mtJlc
Oj, będzie zacnie! Kto z Was się wybiera?
Oj, będzie zacnie! Kto z Was się wybiera?
Właśnie taki klimat koncertu lubię, czuć pot, na sali sauna, ścisk na barierkach, intymna atmosfera i nieduży klub. To miałem dziś zafundowane, z czego się cieszę.
Jeden z lepszych koncertów na których byłem, z uwagi zaangażowania zarówno publiki, jak i zespołu. Totalna miazga muzyczna, kanonada gwoździ lecąca w moją stronę. Set konkretny.
Szkoda tylko, że Gary Holt woli se jeździć ze Slajerkiem gdzieś po Ameryce zamiast grać ze swoją kapelą... Nie rozumiem! Koleś, który jest liderem tej kapeli woli grać z kim innym, kurczę, dziwne, dziwne... Dobrze tylko, że na jego miejsce wpadł Rick Hunolt, więc wszystko zostało w rodzinie i nie odbiło się na jakości przedstawienia.
Troszeczkę nie pasuje mi scenicznie Rob Dukes, który wrzuca dużo elementów muzyki hardcore, jest bardzo 'podjarany' na agresję, ciągły mosh pit, mało u niego elementów oldschool thrash. Oczywiście dobrze wykonuje swoją rolę, jest dynamiczny, robi 'show' i ma dobry kontakt z publicznością. Takie tylko moje przemyślenie.
Ogólnie koncert bardzo dobry i warto było zawitać dziś do Progresji. No i ładne barmanki były, też plus.
Jeden z lepszych koncertów na których byłem, z uwagi zaangażowania zarówno publiki, jak i zespołu. Totalna miazga muzyczna, kanonada gwoździ lecąca w moją stronę. Set konkretny.
Szkoda tylko, że Gary Holt woli se jeździć ze Slajerkiem gdzieś po Ameryce zamiast grać ze swoją kapelą... Nie rozumiem! Koleś, który jest liderem tej kapeli woli grać z kim innym, kurczę, dziwne, dziwne... Dobrze tylko, że na jego miejsce wpadł Rick Hunolt, więc wszystko zostało w rodzinie i nie odbiło się na jakości przedstawienia.
Troszeczkę nie pasuje mi scenicznie Rob Dukes, który wrzuca dużo elementów muzyki hardcore, jest bardzo 'podjarany' na agresję, ciągły mosh pit, mało u niego elementów oldschool thrash. Oczywiście dobrze wykonuje swoją rolę, jest dynamiczny, robi 'show' i ma dobry kontakt z publicznością. Takie tylko moje przemyślenie.
Ogólnie koncert bardzo dobry i warto było zawitać dziś do Progresji. No i ładne barmanki były, też plus.
Koncert przekozacki! Exodus pozamiatał. Suicidal Angels też dało radę. Super koncert!
I taka refleksja, że jakby Metallica miała grać taki koncert to by Ulrich się chyba załamał he he ....