chociażby In Flames, Illusion, My Riot... życie to nie tylko Slayerslayer pisze:w sobotę nie gra nic ciekawego
01-03/06/2012 - Ursynalia - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 01-03/06/2012 - Ursynalia - Warszawa
Night Mistress Fan Club Łódź
kurde obawiam się wjazdu i wyjazdu z warszawy. Będę wjeżdzał od strony Nowego Dworu Mazowieckiego... czyli mg. mapy przez łomianki. A dalej jest masakra pierwszy raz będe samochodem w wawie, macie jakies wskazówki jak to ogarnac? najgorzej powrót bo będzie ciemno. GPS'a nie mam. zrobiłem sobie tylko spis ulic przez które muszę jechac aby dojechac na ursynowo.
Może będzie ktos samochodem wracał po Slayerze w stronę nowego dworu mazowieckiego? bym pojechał za tym kimś..
Może będzie ktos samochodem wracał po Slayerze w stronę nowego dworu mazowieckiego? bym pojechał za tym kimś..
Byłem raz w Warszawie bez GPS, ledwo dotarłem do Pałacu Kultury, który wydawało mi się, że będzie dostatecznie widoczny z daleka i bez problemu trafię
a w drodze powrotnej oczywiście zgubiłem się, bo nie mogłem wrócić na pierwotną drogę bo remonty ulic były
masakra, tablic kierunkowych nie było, jechałem na oślep ulicami w kierunku, który wydawał mi się dobry... po długim kluczeniu udało się wyjechać, na zupełnie inną trasę powrotną... współczuję
Ursynów.etoo pisze:ursynowo.
Najprościej jechać chyba wzdłuż Wisły Wisłostradą, a następnie skręcić w Sikorskiego/Dolinę Służewiecką i jesteś prawie na miejscu.
Możesz sobie "przejechać" trasę na street viev, to będziesz wiedział jak wygladaja okolice w których musisz gdzieś skręcać itd.
http://maps.google.com/?ll=52.200708,21 ... 170.2,,0,0
Tu np. skręt z w Sikorskiego.
Przy powrocie zakładam, że też będziesz jechał tą samą drogą wiec po znakach kieruj się na Gdańsk i tyle.
Jeśli jechałeś z Łodzi to nie wiem jakim cudem to zrobiłeś, wjeżdżając od Janek wystarczy jechać prosto przed siebie nie zmieniając nawet pasa i dojedziesz pod sam PKiNLando pisze: Byłem raz w Warszawie bez GPS, ledwo dotarłem do Pałacu Kultury,
Nie jechałem przez Janki, z resztą nigdy przez nie nie jeździłem do Warszawy tylko przez Łowicz, Sochaczew i Ożarów Mazowiecki 
A ja do Łodzi zawsze przez Rawę 
Natomiast ułatwienia w powrocie po koncercie przygotowane przez ZTM:
http://www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=2379&l=1
Natomiast ułatwienia w powrocie po koncercie przygotowane przez ZTM:
http://www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=2379&l=1
Ułatwienie powrotu z festiwalu URSYNALIA 2012
od 01.06.2012 (piątek) od godz. 01:30 do 03.06.2012 (niedziela) do godz. 02:40
W związku z organizacją festiwalu URSYNALIA 2012 w noce 1/2.06 oraz 2/3.06 od ok. godz. 01:30 do ok. godz. 02:40 zostają wprowadzone następujące zmiany w komunikacji:
1. Uruchomiona zostanie specjalna autobusowa linia rozwozowa URSYNALIA, dla uczestników imprezy URSYNALIA 2012 na trasie:
URSYNÓW PÓŁNOCNY 02 – Rodowicza – Jastrzębowskiego – al. KEN - METRO STOKŁOSY 03;
na trasie linii URSYNALIA obowiązują wyłącznie przystanki URSYNÓW PÓŁNOCNY 02 i METRO STOKŁOSY 03,
przejazd autobusami linii URSYNALIA jest bezpłatny.
2. Zostają wprowadzone następujące zmiany w kursowaniu metra:
w ramowych godzinach 02:00 – 02:40 do obsługi linii metra zostaną skierowane 3 dodatkowe pociągi, które rozpoczną bieg ze stacji KABATY. Tym samym po zakończeniu ww. imprezy masowej zostanie zwiększona częstotliwość kursowania metra w kierunku centrum.
Ale to nic nie zmienia, zanim rozkopali Rondo Daszyńskiego to też na tej trasie się jechało prosto pod PKiN.Lando pisze:Nie jechałem przez Janki, z resztą nigdy przez nie nie jeździłem do Warszawy tylko przez Łowicz, Sochaczew i Ożarów Mazowiecki
Objazd chyba jest wyznaczony przez Al. Jerozolimskie od wysokości Al. Prymasa Tysiąclecia, więc w sumie i z objazdem nie powinno być problemu z trafieniem pod pałac.
kurde jak leje w Warszawie. Że też akurat dziś...
Byle do Slayera aż takiej siary nie było.
około 16 ma się rozpogodzić... ale o 20 podają znowu opady, które skończą się, wraz z zejściem Slayera. Szkoda tylko, że takie błocko będzie.
wg pogody z onet.pl ma padać do 20 a potem już nie. I tak jest jakaś masarka, zamiast elegancko w słoneczku podróżowac do wawy to przez całą drogę bede się lampił w wycieraczki. Wezmę deszczak ze sobą... jeszcze w takim stroju nie tańczyłem pogo !
Kurtki, te plastikowe płaszcze... Połowa ludzi ze sobą będzie to mieć. Na nagraniu z koncertu SOAD z Rock am Ring fajnie to wyglądało jak tańczyli w tych fioliówkachetoo pisze:Wezmę deszczak ze sobą... jeszcze w takim stroju nie tańczyłem pogo !
Zameldowałem się w Warszawie, pogoda mnie przywitała raczej deszczowa. Ale... SLAYER!!
Pogoda wróciła do Warszawy na parę godzin przed koncertem SLAYERA. Zacni muzycy odwdzięczyli się miastu i jego mieszkańcom.
)
Nawet nie było sensu krzyczeć "Napierdalać!", bo nap....rawdę grali aż miło
SLAYER RZĄDZI !!!
Nawet nie było sensu krzyczeć "Napierdalać!", bo nap....rawdę grali aż miło
SLAYER RZĄDZI !!!
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
nawet spod płotu rozje...ali kosmos
w końcu SLAYER KU.WA!!!
Było SLAYERzyście, dobrze było oj dobrze, właśnie dotarłem do domku i idę spać.
Dzięki Herki za naukę koniowania
aaa i złapałem 2 kosteczki Kerryego

Dzięki Herki za naukę koniowania
aaa i złapałem 2 kosteczki Kerryego
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Gratuluję Ci zdjęć
)) Ile wzrostu może mieć Kerry ?
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

ja mam 184 
czuje się zmasakrowany. Slayer jest jedyny w swoim rodzaju, żadna kapela, tak nie pobudza publiki. Pogo rozprzestrzeniało się jak wirus. Dzięki chłopaki za Silent Scream, a wykonanie Angel of Death-bajka. W ogóle, każdy kawałek odkryłem na nowo, a myślałem, że znam je na pamięć. Wczoraj także zauważyłem wyższość Ursynaliów nad Sonis. Począwszy od smaku kiełbasy (i ceny), poprzez cenę browaru, atrakcje poboczne i całą organizacje. Nagłośnienie wyżyłowane na maxa, super głośne ale selektywne. Same plusy!
Slayer or Die!
Slayer or Die!