Setlista Maiden England World Tour - dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista Maiden England World Tour - dyskusja
Hehe, piękna dyskusja notorycznych no-life'ów, z których każden eskpertem bardziejszym jest od drugiego
Nic tylko otworzyć piwko i chłonąć ten szekspirowski dramat :0
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

IgorW, po raz kolejny muszę się z Tobą zgodzić +1!
widzę, że masz podobne przemyślenia do moich
12 stron pitolenia i narzekania. A TO DOPIERO POCZĄTEK!
widzę, że masz podobne przemyślenia do moich
12 stron pitolenia i narzekania. A TO DOPIERO POCZĄTEK!
Narzekanie we krwi! Dla mnie zmiana ID na ATSS(dla mnie czołowy utwór IM, ta solówka, która słuchana z płyty miażdży, a co dopiero live) jak najbardziej na plus, choć jak już wcześniej mówiłem, nikt nie spodziewał się tego utworu na trasie Maiden England,a tym bardziej nikt nie spodziewał się nie usłyszeć Infinite Dreams, będącego filarem Siódmego i Siódmej Trasy. Stąd ten niedosyt.
Ostatnio zmieniony ndz cze 24, 2012 9:46 pm przez Slaug, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 5490
Jasne. Pewnie takich prostaków i bananów jak ja było w historii tego forum więcej.
Podobno o gustach się nie dyskutuje. Też kiedyś uważałem, że nazywanie czyjejś kompozycji w sposób niedelikatny jest passe ale dzisiejsza młodzież wybiła mi to przeświadczenie z głowy. Chcąc być na czasie przystosowałem się.
Nie wkładaj mi w usta coś czego nie użyłem. Nie pisałem nic o gównach..... no chyba, że mam alzheimera i nie pamiętam...ale udowodnij.
Pewnie gdybym ja pojechał ci z powodu użycia nie najwulgarniejszego słowa w polskim słowniku jakim jest słowo gniot i tego, że czegoś nie lubisz, to spuściłbyś na mnie jeszcze większy deszcz gnoju, nazwał mnie niedojrzałym kartoflem i prostakiem. Nie dam ci tej satysfakcji. Dobrego samopoczucia.
Podobno o gustach się nie dyskutuje. Też kiedyś uważałem, że nazywanie czyjejś kompozycji w sposób niedelikatny jest passe ale dzisiejsza młodzież wybiła mi to przeświadczenie z głowy. Chcąc być na czasie przystosowałem się.
Nie wkładaj mi w usta coś czego nie użyłem. Nie pisałem nic o gównach..... no chyba, że mam alzheimera i nie pamiętam...ale udowodnij.
Pewnie gdybym ja pojechał ci z powodu użycia nie najwulgarniejszego słowa w polskim słowniku jakim jest słowo gniot i tego, że czegoś nie lubisz, to spuściłbyś na mnie jeszcze większy deszcz gnoju, nazwał mnie niedojrzałym kartoflem i prostakiem. Nie dam ci tej satysfakcji. Dobrego samopoczucia.
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

Jak baby, spotkać się, dać po razie i nie śmiecić tu tekstami, które obchodzą tylko uczestniczących w tym sporze. Zaraz pewnie mi się zbierze 
Czy już dzisiejszej nocy wejdzie do setu Wrathchild? Czy jeszcze?
Czy już dzisiejszej nocy wejdzie do setu Wrathchild? Czy jeszcze?
-
Deleted User 5490
Z Tobą to przynajmniej można wymienić parę słów i się nie obrażasz, że ktoś myśli inaczej.
widze ze forma wokalna Brusia jak zawsze budzi skrajne emocje 
ja tam jak slucham 7th son z YT z tej trasy mam ciaRRRRy i odliczam dni do europejskiej czesci trasy MAIDEN ENGALND
co do ID i ATSS - obydwa kawalki klasyka, tyle ze szkoda ze akurat na tej trasie ATSS a nie ID i dziwne tlumaczenie sie zeby Janick mial solowki z plyt gdzie juz gral, to po co robic wielki szum wokol historycznej trasy? Zrobic zwykle best of i koniec. To akurat posuniecie zespolu bardzo mnie dziwi, a juz tym bardziej ze Rod twierdzi ze ID na Europe nie wroci ...
ja tam jak slucham 7th son z YT z tej trasy mam ciaRRRRy i odliczam dni do europejskiej czesci trasy MAIDEN ENGALND
co do ID i ATSS - obydwa kawalki klasyka, tyle ze szkoda ze akurat na tej trasie ATSS a nie ID i dziwne tlumaczenie sie zeby Janick mial solowki z plyt gdzie juz gral, to po co robic wielki szum wokol historycznej trasy? Zrobic zwykle best of i koniec. To akurat posuniecie zespolu bardzo mnie dziwi, a juz tym bardziej ze Rod twierdzi ze ID na Europe nie wroci ...
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

nie mam zamiaru wchodzić w żadne dyskusje, bo wyjdzie na to, że coś krytykuje, a potem sam w tym biorę udział. nie dzięki.
napisałem to co mi się nie podobało i tyle w temacie.
Pierre Dolinski, przykro mi jeśli wziąłeś za bardzo do siebie moje słowa, rzeczywiście nie nazwałeś niczego wspomnianym przeze mnie ,,gównem", napisałem to ogólnie, nie cytowałem żadnej wypowiedzi. jasne, że masz prawo do swoich gustów, ale ja też mam prawo do skomentowania, że takie podejście mi się nie podoba. jeśli Cię uraziłem przepraszam
życzę wszystkim miłego narzekania, to tyle z mojej strony
napisałem to co mi się nie podobało i tyle w temacie.
Pierre Dolinski, przykro mi jeśli wziąłeś za bardzo do siebie moje słowa, rzeczywiście nie nazwałeś niczego wspomnianym przeze mnie ,,gównem", napisałem to ogólnie, nie cytowałem żadnej wypowiedzi. jasne, że masz prawo do swoich gustów, ale ja też mam prawo do skomentowania, że takie podejście mi się nie podoba. jeśli Cię uraziłem przepraszam
życzę wszystkim miłego narzekania, to tyle z mojej strony
A ja zasypiam w połowieBudziol pisze:ja tam jak slucham 7th son z YT z tej trasy mam ciaRRRRy i odliczam dni do europejskiej czesci trasy MAIDEN ENGALND
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Mnie się wydaje że chodzi głównie o wydanie remasterowanego DVD Maiden England i zrobienie szumu w okół tego wydarzenia niż o samą trasę koncertową chodzi mi o nazwę trasy. Może takie było założenie może nie ale w moim przekonaniu tak to wygląda. Moim zdaniem jeśli miała by być to trasa historyczna to materiał powinien być taki jak na Maiden England bądź powinni zagrać cały SSOASS i wspomóc się innymi kawałkami. Z tego wszystkiego wyszedł trochę przerost formy nad treścią miły i mocny jednak nadal przerost formy nad treścią. Jest to trasa koncertowa z fajnym materiałem poniekąd świetna scenografią ale... kolejna trasa i tyle.Budziol pisze:co do ID i ATSS - obydwa kawalki klasyka, tyle ze szkoda ze akurat na tej trasie ATSS a nie ID i dziwne tlumaczenie sie zeby Janick mial solowki z plyt gdzie juz gral, to po co robic wielki szum wokol historycznej trasy? Zrobic zwykle best of i koniec. To akurat posuniecie zespolu bardzo mnie dziwi, a juz tym bardziej ze Rod twierdzi ze ID na Europe nie wroci ...
-
Deleted User 5490
Żebyśmy się dobrze zrozumieli Warneńczyku. Ja pojadę na każdy koncert Maiden na jaki będę mógł pojechać. Afraid też chętnie z ciekawości usłyszę, bo jeszcze nie miałem okazji na żywo(choć nie lubię albumu z którego pochodzi a jeśli chciałbym coś z niego usłyszeć to inne kawałki) jednak Maideni zachowują się jak Grzegorz Lato. Obiecują co innego a robią co innego a jak zwykle przy wszystkim jest dużo szumu. Stąd wiele osób czuje się zrobionych w balona i rozczarowanych. Dlatego takie komentarze.
Dickinsona też lubię i szanuję. Szkoda, że mniej śpiewa w przerwach działalności Maiden a więcej lata. Lepiej gdyby nagrywał płyty solowe. Byłby bardziej na gazie wokalnym i w lepszej formie. Trening czyni mistrza.
Dickinsona też lubię i szanuję. Szkoda, że mniej śpiewa w przerwach działalności Maiden a więcej lata. Lepiej gdyby nagrywał płyty solowe. Byłby bardziej na gazie wokalnym i w lepszej formie. Trening czyni mistrza.
Z takim setem do polski na pewno nie przyjado 
W grudniu ma być koniec świata, więc w Europie nie będzie trasy. 
-
Deleted User 5490
Nie wiem Steve na czym opierasz te przypuszczenia. Uargumentuj.
Skąd ta pewnośćSteve pisze:Z takim setem do polski na pewno nie przyjado
to był chyba sarkazm
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

nie tylko 'chyba'...
-
Deleted User 5490