Choć tym pierwszym w Warszawie bym nie pogardził
Newsy muzyczne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Re: Newsy muzyczne
Aerosmith albo Bon Jovi wypełnią u nas stadion ?
No nie wiem
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

To czy dany zespół wypełni stadion czy nie, to problem organizatora a nie nas, widzów. Jeśli organizator mimo to chce zorganizować dany koncert w danym miejscu, to widać mu to nie przeszkadza.
Na razie nikt nic nie mówi o tym, że coś będzie zorganizowane. To pobożne życzenia firmy SMG, która musi się wykazać tym, że ma pomysły na imprezy, inaczej poleci z torbami. Pobożne życzenia rozbiją się o realne problemy, negocjacje, niepodpisane umowy i zdrowy rozsądek.
To jak na razie są bardzo luźne propozycje:
"U2, Bon Jovi, Aerosmith, Depeche Mode lub Take That - to lista artystów, których zaproszenie do Wrocławia w przyszłym roku proponuje miastu amerykańska spółka SMG. "
do konkretów jeszcze bardzo daleka droga.
"U2, Bon Jovi, Aerosmith, Depeche Mode lub Take That - to lista artystów, których zaproszenie do Wrocławia w przyszłym roku proponuje miastu amerykańska spółka SMG. "
do konkretów jeszcze bardzo daleka droga.
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Już kilka lat czekam na odejście Maestro Jelonka z Hu*tera - może wreszcie to się stało, skoro tu Go nie widać? 
www.youtube.com/watch?v=mzjfL9vyJMI
www.youtube.com/watch?v=mzjfL9vyJMI
-
Deleted User 2868
26 października będzie premiera nowej płyty Graveyard pod tytułem "Lights Out" 
świetna wiadomość : )
cgm.pl na fb pisze:ANDRZEj NOWAK, wokalista Złych Psów miał wczoraj wylew. Stracił bardzo dużo krwi (4l). Pilnie potrzebna jest krew 0RH+ do transuzji.
Krew można oddać w całej Polsce, na jego nazwisko z podaniem szpitala: Szpital Wojskowy Kraków, ul. Wrocławska.
Można oddać DOWOLNĄ grupę, wtedy z banku krwi będzie przekazana potrzebna Andrzejowi
Tel.do Krwiodawstwa Szpitala: 12 6308290
Ostatnio zmieniony sob sie 18, 2012 12:39 am przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Nie był to żaden ( na szczęście ) wylew, tylko wewnętrzne krwawienie
Zresztą od kiedy przetacza się krew przy wylewie
Zresztą od kiedy przetacza się krew przy wylewie
A cztery litry, to mniej więcej tyle, ile zawiera ciało człowieka, przypuszczam, że kwasy w tych newsach to wynik nerwów i emocji. Życzę oczywiście, aby szybko się krew znalazła.
Z tego co wczoraj mówił Piekarczyk na koncercie, to Andrzej jest już przytomny, wszystko idzie w najlepszym kierunku.
Codziennie ludzie mają wylewy, operacje itp, potrzebują krwi i nikt nic sobie z tego nie robi, a gdy ktoś sławny to od razu newsy po internecie typu "natychmiast potrzebna krew, kto ma niech idzie oddać" itp
Nie życzę mu źle, wręcz przeciwinie, tak tylko irytuje mnie to...
Nie życzę mu źle, wręcz przeciwinie, tak tylko irytuje mnie to...
Dokładnie, tak jak sraczka z Nergalem (tez mu życzę jak najlepiej, jak każdemu... Ale jestem ciekaw o ile spadła ilośc dawców jak Darski doszedł do siebie). W Polsce popularna jest taka "wielkoduszność od święta".ttomasz pisze:Nie życzę mu źle, wręcz przeciwinie, tak tylko irytuje mnie to...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Elevatorman
- -#Clansman

A może krw.... pomyślisz ile przez ten czas ona wzrosła?
1000% racji dla Elevatormana, co was w ty irytuje? To jest doskonały bodziec, aby ludzie którzy nigdy nic nie zrobili rszyli dupsko i odali coś, niekoniecznie tejgrupy. Ja przez Nergala zapisałem się do DKSMu, ale teraz mimo tego,ze wyzdrowiał, to ZOSTAJĘ W TEJ BAZIE I MOGĘ POMÓC KAŻDEMU...
Czasami ludzie nie myślą
Czasami ludzie nie myślą
i do tego kazda okazja zeby dowalic nergalowi jest dobra 
- Elevatorman
- -#Clansman

sam nergala nie lubię ostatnimi czas ale cholera jasna bez przesady...
Konsekwencje tego, że ktoś sławny będzie potrzebował szpiku, czy krwi są oczywiście pozytywne, a z tego co słyszałem to taki Nergal teraz też pieniądze jakieś na to przekazał. Szkoda tylko, że to musi działać w ten sposób, że gdy jakiejś "gwieździe" coś się stanie ludzie zaczną coś robić...
Tak tylko napisałem, do nikogo urazów nie mam
Tak tylko napisałem, do nikogo urazów nie mam
Rozumiem, że ja Ty będziesz potrzebował np. krwi, to nigdzie o tym nie powiesz i nie napiszesz?ttomasz pisze:Codziennie ludzie mają wylewy, operacje itp, potrzebują krwi i nikt nic sobie z tego nie robi, a gdy ktoś sławny to od razu newsy po internecie typu "natychmiast potrzebna krew, kto ma niech idzie oddać" itp![]()
www.MetalSide.pl