Liczę na was
Manowar - Europa 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Manowar - Europa 2012
Ja bardzo chętnie zabrałbym się z dziewczyną na któryś z Czeskich koncertów, jak ktoś z was organizowałby busa. Bo samemu ciężko dostać się do Pragi czy Żlinu z Poznania..
Liczę na was
Liczę na was
Ja jak się wnerwię to biorę auto, GPS i jazda do Czech! Już starą zacząłem truć żeby mnie puściła. 350 km ode mnie do Pragi. Muszę zagrać z Manowar!
Nie chce Manowar przyjść do Polski to Polska przyjdzie do Manowara
Nie chce Manowar przyjść do Polski to Polska przyjdzie do Manowara
Bilety na czeskie koncerty po 36 euro. W sumie za takie pieniądze to mogliby spokojnie uderzać do Polski... Jedzie może ktoś z Wrocławia/Katowic na koncert w Zlinie?
- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

Z Katowic Ja, ale do Pragi
- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

Chyba że jednak do Zlin, Muszę zobaczyć jak z dojazdami. Zlin niby bliżej o 200km
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Na pewno będą wyjazdy, a do Zlina zawsze bliżej, choć dla kogoś, kto Pragi nie widział np., to jednak 200km. znaczy nic.
Po dwóch dniach i pierwszych 6 płytach w całości w bad arolsen stwierdzam że jestem chętny na wyjazd do zlina na koncert. Może uda się zorganizować jakiś wyjazd 
Organizujcie jakiś wyjazd organizujcie ! Czekam jak cholera na to : )
Pisałem z "wyjazdownią" prawdopodobnie zorganizują wyjazd do Pragi!
Byłoby rewelacyjnie ! Byle z Poznania albo Wrocka ! : D
Wrocek albo Poznań będzie na pewno, a i jednak wyjazd chyba do Zlinu a nie Pragi. Zawsze lepiej jechać w piątek niż w środku tygodnia.
To jak by było z Poznania lub Warszawy to też bym się chętnie zabrał.
Właśnie ze względu na ten piątek ja preferuję Zlin , chociaż do Pragi to jest fajny i tani dojazd.
@tomtomala Ja być może będę uderzał z Warszawy. Swoją drogą ostatnio się zastanawiałem dlaczego jesteś w moich propozycjach znajomych na fb, doszedłem do wniosku, że to chyba przez pocztę.
@tomtomala Ja być może będę uderzał z Warszawy. Swoją drogą ostatnio się zastanawiałem dlaczego jesteś w moich propozycjach znajomych na fb, doszedłem do wniosku, że to chyba przez pocztę.
Wyjazdownia organizuje wyjazd na Manowar z Poznania przez Wrocław do Pragi. Ja się piszę z dziewczyną !
Hail And Kill !
Hail And Kill !
-
AdamekFightPL
- -#Charlotte

IronKevin fajną masz niunie?? ;D uwielbiam hot metal chicks wrzucilbys jakas pikannntna foteczke? 
Kolego pomyliłeś chyba fora :O I zawiodę cię, nie gustuję w czarnych metalówkach, wolę zadbane kobiety 
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

też bym wolał Zlin gdzieś z okolic krakowsko-katowickich..
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Agata Nawrocka z Wyjazdowni napisała że wystawi 2 wyjazdy, do Pragi i do Zlinu. Gdzie więcej chętnych będzie tam pojedziemy. Ja się piszę na Zlin. A i trasa prawdopodobnie Poznań-Wrocław. Czekam jak już to oficjalnie ogłosi na stronce.
Hmm.. Ja z kolei wolałbym Pragę . Czemu chłopaki tak wolicie Żlin ? Co jest lepszego tam ? Tak czy siak bym jechał z Poznania, ale zastanawia mnie pytanie powyżej : P
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

bo Zlin mniejszy deczko, łatwiej dostać się pod scenę, hala fajna i znana, i wiem w którym hotelu mogę ich spotkać 
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley