Nie nazywam ludzi gownem, mam szacunek do homoseksualistow i Muzulmaninow. Nie mam do pedalow i lesb gorszacych innych, oraz fanatycznych muslimow, zabijajacych za wiare. Gownem nazwalem nie tyle pojedynczych ludzi, co to wszystko razem, bo to zaraza... Bo to gowno...to z jakiej racji nazywasz takich samych ludzi jak Ty "gównem"? Czym sobie zasłużyli
Przesada to za mało powiedziane...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Przesada to za mało powiedziane...
Może jestem zbyt poprawny politycznie, albo przewrażliwiony po prostu. Zabijania w imieniu wiary nie popieram, a wręcz potępiam i osoby związane z tym ruchem jestem skłonny nazwać niecenzuralnie. Co do tych przemarszów homoseksualistów sprawa jest chyba bardziej skomplikowana. Z jednej strony każdy ma prawo do manifestacji swoich poglądów, z drugiej strony nie powiem, że nie patrzę z lekkim obrzydzeniem na całujących się kolesierni13 pisze:Nie nazywam ludzi gownem, mam szacunek do homoseksualistow i Muzulmaninow. Nie mam do pedalow i lesb gorszacych innych, oraz fanatycznych muslimow, zabijajacych za wiare. Gownem nazwalem nie tyle pojedynczych ludzi, co to wszystko razem, bo to zaraza... Bo to gowno...to z jakiej racji nazywasz takich samych ludzi jak Ty "gównem"? Czym sobie zasłużyli
1. Nie homoseksualistow tylko pedalow i lesb.Co do tych przemarszów homoseksualistów sprawa jest chyba bardziej skomplikowana
2. Nie, nie jest to skomplikowane. Proste jak budowa cepa.
Czy widziales heteroseksualistow manifestujacych swoje poglady? Do tego stukajacych sie w miejscach publicznych gorszac przy tym ludzi, a w tym male dzieci?Z jednej strony każdy ma prawo do manifestacji swoich poglądów
Co do takiego gimbo, ja myślę że średniowiecze panuje i dlatego "katolicy" myślą dalej że tryton etc. to muzyka Szatana, a dalej by tylko palili niewinnych ludzi na stosie.
Co do homosiów, spoko, niech sobie żyją, wali mnie to... ale niech tego nie pokazują publicznie, bo to naprawdę obrzydza.
Co do homosiów, spoko, niech sobie żyją, wali mnie to... ale niech tego nie pokazują publicznie, bo to naprawdę obrzydza.
Nazywaj sobie ich jak chcesz, ja staram się przynajmniej zachować jakiś szacunek dla innego. Budowa cepa może się niektórym wydać dość trudna, niestetyerni13 pisze:1. Nie homoseksualistow tylko pedalow i lesb.Co do tych przemarszów homoseksualistów sprawa jest chyba bardziej skomplikowana![]()
2. Nie, nie jest to skomplikowane. Proste jak budowa cepa.
Widziałem. Widziałem obciętych na łyso, zasłaniających swoja twarz (czego się wstydzą?) szalikami. ONR, Młodzież Wszechpolska i inne tego typu organizacje. Skakali pod pomnikiem Kopernika drąc się "kto nie skacze jest pedałem". Ludzi to może i nie gorszyło (bo to już sprawa prywatnych odczuć a nie chce się wypowiadać za kogoś), ale dzieci, o które tak się troszczysz nie wyglądały na zainteresowane i rozbawione, a raczej na przestraszone.erni13 pisze:Czy widziales heteroseksualistow manifestujacych swoje poglady? Do tego stukajacych sie w miejscach publicznych gorszac przy tym ludzi, a w tym male dzieci?(...) Niszczenie psychiki malych dzieci tez podnieca?
Banda kretynow rabiaca cos nielegalnie to nie to samo co banda kretynow organizujaca wielkie i otwarte manifestacje pod okiem rzadu.Widziałem obciętych na łyso, zasłaniających swoja twarz (czego się wstydzą?) szalikami. ONR, Młodzież Wszechpolska i inne tego typu organizacje. Skakali pod pomnikiem Kopernika drąc się "kto nie skacze jest pedałem".
Kontrmanifestacja była niestety także legalna. Do porozumienia nie dojdziemy, więc proponuję zakończyć dyskusję, bo i tak odeszliśmy od tematuerni13 pisze:Banda kretynow rabiaca cos nielegalnie to nie to samo co banda kretynow organizujaca wielkie i otwarte manifestacje pod okiem rzadu.Widziałem obciętych na łyso, zasłaniających swoja twarz (czego się wstydzą?) szalikami. ONR, Młodzież Wszechpolska i inne tego typu organizacje. Skakali pod pomnikiem Kopernika drąc się "kto nie skacze jest pedałem".
-
Adrian1000
- -#Charlotte

Szkoda tracić czas na czytanie tych bredni. Nawiedzony typ i tyle.
Adrian