31/08/2012 - Scorpions - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 31/08/2012 - Scorpions - Wrocław
Prawdopodobnie śmignę się do Wrocławia autem, jakby ktoś chciał się dołączyć do mnie na trasie Leszno-Wrocław to pisać.
A tak ogólnie, to planuje ktoś łapanie Scorpionsów po koncercie na autografy? Wiecie jak to tam wszystko będzie wyglądać na tej całej zajezdni i gdzie będzie można Ich spotkać??
A tak ogólnie, to planuje ktoś łapanie Scorpionsów po koncercie na autografy? Wiecie jak to tam wszystko będzie wyglądać na tej całej zajezdni i gdzie będzie można Ich spotkać??
Jest informacja nie wiem na ile prawdziwa, że po koncercie scorpionsi idą da klubu muzycznego "od zmierzchu do świtu".
No to się komuś żart udał.... jakby lepszych klubów nie było
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

podbijam.Pablo1919 pisze:Prawdopodobnie śmignę się do Wrocławia autem, jakby ktoś chciał się dołączyć do mnie na trasie Leszno-Wrocław to pisać.
pewnie nie ma tam jakichś garderób na ZAJEZDNI, więc albo wcześniej jak będzie soundcheck albo hotel albo faktycznie ten klub..
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Mamy ostatnie miejsca w busie z Krakowa/Katowic - więc jeśli ktoś chce się załapać radzę nie zwlekać
oczywiście możemy podstawić większy pojazd ale nie na ostatnią chwilę !!
oczywiście możemy podstawić większy pojazd ale nie na ostatnią chwilę !!
Ostatnio zmieniony sob paź 13, 2012 8:42 pm przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
Co to za bilety z 45 zł? Kupiłem taki na allegro. Czy jedzie ktos z Bydgoszczy lub przez Bydgoszcz? Szukam towarzystwa w podróży.
Jak ktoś chce autografy to może uda mu się je zdobyć po konferencji prasowej, która odbędzie w jednym z wrocławskich hoteli (na Modrzejewskiej) dzień przed koncertem.
Bus pełny - ale spoko ZAMIAST BUSA PUSZCZAMY DUŻY AUTOKAR WIĘC MIEJSCA JESZCZE SĄ
Ostatnio zmieniony sob paź 13, 2012 8:46 pm przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakby kto nie wiedział to Rudolf ma w ten piątek 64 urodziny, więc dobrze by było odśpiewać mu Happy Birthday 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ktoś się orientuje, czy są jakieś zorganizowane wyjazdy z W-wy?
Podłączam się do pytania..
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Na jakim przystanku na Grabiszyńskiej najlepiej wysiąść żeby było najbliżej do Zajezdni MPK? Bo widzę aż 9 przystanków na tej ulicy
czyżby na Hutmen?
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Będąc na dworcu PKP, wsiadacie w tramwaj 5 lub 11 i jedziecie 7 przystanków - do Bzowej. I już jesteście pod zajezdnią 
Dzięki
A co do urodzinek Rudolfa to na forum Scorpionsów uzgodnili, że Happy Birthday śpiewamy podczas Holiday, po tej riffowej części
A co do urodzinek Rudolfa to na forum Scorpionsów uzgodnili, że Happy Birthday śpiewamy podczas Holiday, po tej riffowej części
-
Deleted User 4876
Bardzo dobry koncert, tylko ta pogoda :-/ ale za to jest kostka 
Już zaczynam żałować.

deszcz dokuczał, ale jak sie weszło w tłum, a chłopaki zaczeli grać, to tak na prawdę deszczu się nie zauważało. Koncert bardzo, bardzo dobry. Rozpieścili mnie szczególnie Send me an Angel. Natomiast cały tłum śpiewający Wind of Change... no to już jest przeżycie! Btw, pytanko, orientuje się ktoś jaka frekwencja?
Opisywać dalej!
Ja już zalowalem od tygodnia, kiedy to się okazało, że nie mogę jechać, pojechał za mnie znajomy.
Btw. Wśród publiki przeważała ta znająca same szlagiery? Czy było więcej tró fanów?
Btw. Wśród publiki przeważała ta znająca same szlagiery? Czy było więcej tró fanów?
Tró fanów to było z 25-30%. Reszta to mocno przypadkowa zbieranina
Widac było ,że bilety rozdawali chyba w zajezdni
btw, jakbyście nie wiedzieli to kolebką Solidarności jest Wrocław i zajezdnia MPK
A sam koncert świetny ,aczkolwiek liczyłem na większe zmian w setliście (ostatni raz widziałem ich w 2012 w Berlinie z tym samym setem). Koncert (pomijając pogodę i organizację) świetny!