27/03/2013 - Testament - Kraków [ NOWA DATA ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mike Patton
- -#Trooper

Re: 27/03/2013 - Testament - Kraków [ NOWA DATA ]
Testament grał 3 lata temu w Hali Wisły! PROSZĘ NIECH TAM NIE ROBIĄ JUŻ ŻADNEGO KONCERTU!!!Nie tylko Testamentu, w ogóle!!! Akustyka tam jest najgorsza na świecie!!! Ja tam wolałbym Studio od Łaźni Nowej...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Właśnie dlatego w ogóle nie biorę pod uwagę Hali Wisły, a skoro nie tam, to innej dogodnej miejscówki w Krakowie nie widzę... Zobaczymy, w każdym razie myślę, że bilety szybko się rozejdą.Mike Patton pisze:Testament grał 3 lata temu w Hali Wisły! PROSZĘ NIECH TAM NIE ROBIĄ JUŻ ŻADNEGO KONCERTU!!!Nie tylko Testamentu, w ogóle!!! Akustyka tam jest najgorsza na świecie!!! Ja tam wolałbym Studio od Łaźni Nowej...
vanyorick pisze:raczej jadę - Yankes jak jesteś z Poznania to możemy się zgrać....
Jasne, problem jednak nie leży w samym dojeździe, tylko w tym, że nie da się z Poznania dotrzeć na koncert w Krakowie nie biorąc dnia wolnego w pracy, a to mi jest bardzo nie po drodze. Dlatego trzymam kciuki za Berlin.
Dziś będzie transmitowany koncert Testament, myślę, że może to zainteresować osoby, które się wybierają na ich koncert. 
Jak chcesz wrzucać linki do streamingu z festiwali, to wrzucaj bezpośrednie a nie na Twoją stronę
/ok
Jak chcesz wrzucać linki do streamingu z festiwali, to wrzucaj bezpośrednie a nie na Twoją stronę
/ok
Ostatnio zmieniony sob sie 04, 2012 4:59 pm przez tomak1986, łącznie zmieniany 10 razy.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Odsyłacz mi nie działa. 
W jakich godzinach ta transmisja?
W jakich godzinach ta transmisja?
Inną sprawą jest to, że moja pralka jest lepiej nagłośniona niż Testament na swoich koncertachMike Patton pisze:Testament grał 3 lata temu w Hali Wisły! PROSZĘ NIECH TAM NIE ROBIĄ JUŻ ŻADNEGO KONCERTU!!!Nie tylko Testamentu, w ogóle!!! Akustyka tam jest najgorsza na świecie!!! Ja tam wolałbym Studio od Łaźni Nowej...
Na Brutalu 2009, czyli wtedy kiedy grali też w Hali Wisły, do nagłośnienia nie można było się przyczepić.
macie ziomki jakieś info o biletach? Będzie jakiś dystrybutor czy tylko w Studio można kupić? pzdr
Przecież to KnockOut robi więc bilety systemowe kupisz wszędzie.
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

na pewno będą do kupienia przez internet, więc empiki, saturny itp na pewno będą miały 
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Wybieram się na 100%. Na Wacken zniszczyli.
www.MetalSide.pl
O Rly? Najgorzej nagłośniony koncert tamtego Brutala, dodatkowo to, że w zespołem bezpośrednio "stykającymsię" z nimi był Opeth tylko uwypukliło różnicę w dobrym nagłośnieniu...Addie pisze:Na Brutalu 2009, czyli wtedy kiedy grali też w Hali Wisły, do nagłośnienia nie można było się przyczepić.
Stałem wtedy pod scena, słyszałem tylko gary Bostapha i wokal, cząstkowo solówki, w ogole riffów
trzeba było stanąć obok wieży akustyków, trzeci raz wtedy ich widziałem i był to w końcu dobrze nagłośniony koncert Testament; z Hali Wisły miesiąc wcześniej wyszedłem w połowie koncertu
Czy mi się wydaje, czy koncert ma być słychac ok wszędzie? Jakby wyłączyli kolumny i słychać by było pod scena z odsluchów to też być powiedział, ze dobrze nagłośniony, "bo trzeba było koło sceny stanąć"
?
Zatem kontynuując, to NIE był dobrze nagłośniony koncert.
Zatem kontynuując, to NIE był dobrze nagłośniony koncert.
Kontynuując, wszystko wtedy brzmiało jak trzeba przy akustykach, więc dla mnie to BYŁ dobrze nagłośniony koncert, zwłaszcza w porównaniu do Knock Outu i Metalmanii dwa lata wcześniej.
Faktem jest, że koncert ma być dobrze nagłośniony w każdym miejscu pod sceną, ale chyba w ich wypadku wszystkiego mieć nie można.
Faktem jest, że koncert ma być dobrze nagłośniony w każdym miejscu pod sceną, ale chyba w ich wypadku wszystkiego mieć nie można.
No dla kilku osób na publice tak było, wszyscy się tam nie zmieszczą;)
Test najlepiej brzmiał jako support Judasów, przynajmniej nie rozczarowałem się nagłośnieniem gwiazdy wieczoru
Test najlepiej brzmiał jako support Judasów, przynajmniej nie rozczarowałem się nagłośnieniem gwiazdy wieczoru
Bilety: 95 zł (przedsprzedaż), 110 zł (w dniu koncertu)
Bilety kolekcjonerskie oraz systemowe będą dostępne na początku września.
Bilety kolekcjonerskie oraz systemowe będą dostępne na początku września.
-
Deleted User 2868
No i super cena, będę na pewno 
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

a to na pewno będę, no i muszę się wybrać po kolekcjonerskie :-)
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
- Elevatorman
- -#Clansman

A dla mnie drogo. W porównaniu do tego że Kreator z MA i Nile kosztuje 100 zł a tu 95 zł za sam Testament... Zwłaszcza że nowa płyta jakoś mnie nie powaliła. No ale zobaczymy.