Blaze Bayley
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Blaze Bayley
Sorry za mały delay, ale miałem problemy z kompem - teraz już wszystko ok, mam nową maszynę, muszę tylko poinstalować niezbędne oprogramowanie i biorę się do roboty 
z oficjalnego profilu: 05/05 Snooty fox, Wakefield (livestream on website)
Gdzie można będzie to zobaczyć? Może będzie info na stronie ale jakby ktoś wiedział niech da znać....
Gdzie można będzie to zobaczyć? Może będzie info na stronie ale jakby ktoś wiedział niech da znać....
Pozdro dla wszystkich obecnych
Vanyorick - znalazłeś linka do bootlega z Września ?
ja jak zwykle spóźniony. no cóż, jest jeszcze nadzieja, że wrzucą streama do oglądania w tym ich archiwum.
kilku nas tam byłopucha pisze:Pozdro dla wszystkich obecnych![]()
znalazłem, słucham właśnie - dzięki!
Trasa z Di'Anno się potwierdza.... na razie kilka dat ale to oznacza, że do nas też wpadną.
2.11.2012 Dnepropetrovsk (UA) TBC
8.11.2012 Košice (SK) Collosseum
9.11.2012 Zlín (CZ) Masters of rock cafe
10.11.2012 Valdice (CZ) TBC
11.11.2012 Praha (CZ) Retro Music Hall
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

www.youtube.com/watch?v=euqKL-RHQGs
www.youtube.com/watch?v=eG2BxB3EsLs
Fajoza, czuć, że i Blaze, i publiczność dobrze się bawią.
P.S. Choć glaca w pełni uprawnia go do pseudonimu artystycznego, to jednak wolałem go z wyeksponowanym owłosieniem czaszkowym.
www.youtube.com/watch?v=eG2BxB3EsLs
Fajoza, czuć, że i Blaze, i publiczność dobrze się bawią.
P.S. Choć glaca w pełni uprawnia go do pseudonimu artystycznego, to jednak wolałem go z wyeksponowanym owłosieniem czaszkowym.
vanyorick pisze:Trasa z Di'Anno się potwierdza.... na razie kilka dat ale to oznacza, że do nas też wpadną.
W Polsce będą na bank - z tego co pamiętam w Warszawie na 100 %, wiem że rozpatrują jeszcze Lublin i Wrocław. Trasa ta to jednak trochę inna bajka - Blaze i Di'Anno grają z tym samym zespołem, którego muzycy są Rosjanami. Grają seta po 1,5 h - z Blazem , potem przerwa i z Di'Anno (lub na odwrót).
Trochę żałuję że nie będą to oryginalne składy, tylko cover band + wokaliści, ale w sumie z drugiej strony dobre i to i wydaje mi się że warto będzie się wybrać.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Coś mi mówi, że do W-wy mogą nie zawitać - obym się mylił.pucha pisze:W Polsce będą na bank - z tego co pamiętam w Warszawie na 100 %
3 razy z rzędu?W Polsce będą na bank - z tego co pamiętam w Warszawie na 100 %, wiem że rozpatrują jeszcze Lublin i Wrocław.
Ale oczywiście jestem ZA!
W sumie nie ważne ile razy z rzędu, jadą tam gdzie mają sprawdzone kluby i promotorów.ttomasz pisze:3 razy z rzędu?W Polsce będą na bank - z tego co pamiętam w Warszawie na 100 %, wiem że rozpatrują jeszcze Lublin i Wrocław.
Ale oczywiście jestem ZA!
Madness ich akurat nic nie reklamowało, a gdy jakieś 10 dni przed poszedłem po bilet to nie mieli
Ale fani trzeba przyznać świetni, śpiewanie kawałków Maiden mnie nie zaskoczyło, ale śpiewanie kawałków Blaza!!
Ale fani trzeba przyznać świetni, śpiewanie kawałków Maiden mnie nie zaskoczyło, ale śpiewanie kawałków Blaza!!
- Edward Taser
- -#Prowler

Nieśmiało zapytam, czy ten bootleg ujrzał już światło dzienne, czy to tylko ja nie jestem nabierząco? Jeśli nagrania można posłuchać to ja piszę się na chętnegopucha pisze:Sorry za mały delay, ale miałem problemy z kompem - teraz już wszystko ok, mam nową maszynę, muszę tylko poinstalować niezbędne oprogramowanie i biorę się do roboty
Ja mam inne pytanie - jakiś czas temu był poruszony wątek koncertu Paula Di Anno i Blaze'a w Warszawie. Legendary Voices Of Iron Maiden czy jakoś tak... czy coś wiadomo czy się takowa impreza odbędzie?
Night Mistress Fan Club Łódź
jak na razie potwierdzone tylko Czechy i Australia. Nic o Polsce jeszcze nie wiadomo...