Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
Pojawiły się plotki, jakoby IM i Ramki mieli być headlinerami dwudniowego Soni we Francji... podobno w Paryżu...
Ze mieli grac na Soni we Francji to juz dawno slyszalem, ale zeby w Paryzu to pierwsze slysze
Podobno tam maja przenieść tą imprezę, na hippodrom. IM grali już tam przed KISS w 1980 roku!
Jakby UK w sierpniu, to przy odrobinie zgrania pewnie jeden koncert zaliczę. Planuję na przełomie lipca/sierpnia rowerem pocisnąć do UK.
haha dobry colo z CiebieSlaug pisze:Jakby UK w sierpniu, to przy odrobinie zgrania pewnie jeden koncert zaliczę. Planuję na przełomie lipca/sierpnia rowerem pocisnąć do UK.
IRON MAIDEN
hehehehe a przez kanał La Manche rowerkiem wodnym
?
Ktoś zainteresowany biletami do Sztokholmu? Będę jutro kupował poprzez presale.
Zainteresowani kontakt na PW.
Hammers --> Ale tym razem dolecisz? 
O ile pamiętam w 2008 byłem:) W 2010 odpuściłem, bo po 2 tyg imprezowania w Tunezji miałem wyjebane na gig w Sztokholmie. Zresztą lądowałem w Katowicach wieczorem, a następnego dnia miałem już wylot do Sztokholmu. W 2010 liczył się dla mnie Bruce Air, obawiam się że mogła to być ostatnia okazja lotu BA.
O co wam się rozchodzi?
kanał normalnie stateczkiem.
Czy w czechach w lato będą jakieś festiwale na których IM by headlineowal? Czy czechy to raczej pojedynczy gig?
Czy w czechach w lato będą jakieś festiwale na których IM by headlineowal? Czy czechy to raczej pojedynczy gig?
Ostatnio zmieniony pt wrz 28, 2012 7:59 pm przez Slaug, łącznie zmieniany 1 raz.
no wiesz co wyjebane miec na koncert maiden?HAMMERS pisze:Ktoś zainteresowany biletami do Sztokholmu? Będę jutro kupował poprzez presale.
za wczesnie na razie planowac koncerty znajac tylko dwie daty
mylslalem nad Szwecja, ale trzebaby z 2 noclegi zaliczyc bo wyloty jak patrzylem w pt, a powroty w nd
administrator, a nie stosuje się do regulaminu forumBudziol pisze:wyjebane miec na koncert maiden?
przepraszam bardzo, ale to cytat 
Tak wyszło:) Nie miałem sił lecieć po takim przepiciu heh. A nie zależało mi za mocno, bo już ich tam widziałem wcześniej:) A lot pamiętam jakoś mega tanio kupiłem, więc tragedii nie było, że nie poleciałem:)
Wszystko sie kiedyś przejadaBudziol pisze:no wiesz co wyjebane miec na koncert maiden?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Bilet na gig w Sztokholmie kupiony. 
No i nie ogłosili i chyba już dziś nie ogłoszą Rumunii.
Ponawiam pytanie odnośnie Czech. Czy obędzie się tam jakiś fest na którym IM ma szansę być headlinerem? Czy jeśli już wylądują w Czechach to robią tam jeden koncert?
Ponawiam pytanie odnośnie Czech. Czy obędzie się tam jakiś fest na którym IM ma szansę być headlinerem? Czy jeśli już wylądują w Czechach to robią tam jeden koncert?
a skad to ktokolwiek w tej chwili ma wiedziec?