Madril pisze:W Skandynawii większym problemem jest później zapadający zmrok, przez co koncerty często są opóźniane, aby mieć odpowiednią oprawę. U nas to nie ma aż takiego znaczenia, jak tam.
Oj, ma. Intro do Aces High przy pełnej jasności nie ma takiej dramaturgii jak po ciemku W 2008 na Gwardii byłem ciut zawiedziony.
Śmiesznie to wyglada. Pamietam w Helsinkach jak grali Fear of the Dark a tu słońce wali po oczach
A było już koło 23
I nie tam jakiś zachodzik czy coś w tym stylu, tylko wali po oczach jak w południe
Jedynym plusem tych koncertów jest fakt, ze zdjęcia fajnie wychodzą
On June 5 Maiden will bring the Maiden England World tour to Paris Bercy, a venue they have played many times before, including on the original Seventh Son tour back in 1988. Tickets will go onsale on Monday, October 15 at 10.00 am.
wybrałbym się chetnie do Paryża na IM ale nie mam weny ogarniac tego sam Berlin był fajny, zorganizowany przez IronSpartana i w ogóle. Przygarnie mnie ktoś do ekipy ??;-) heheh
thorgal_30 pisze:wybrałbym się chetnie do Paryża na IM ale nie mam weny ogarniac tego sam Berlin był fajny, zorganizowany przez IronSpartana i w ogóle. Przygarnie mnie ktoś do ekipy ??;-) heheh
Gadalem juz i IS zeby zamowil mnie i mirdarohowi bilet bo taniej zawsze wysylka, wiec jak cos usmiechnij sie do Macka:-) jak juz bedzie wiadomo ile gigow to maja tez namiar na bliski hali i tani nocleg. Potem tylko tanie przeloty, albo bus jakby bylo ze 20 osob:-)
Ja mam nadzieje ze Paryz bedzie jednym z pierwszych koncertow..... bo do konca maja bede prawdopodobnie poza europa. Wlasnie nawet rozwazam mozliwosc powrotu bezposrednio na koncert w Paryzu.