Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
Siemanko. Bercy nie ma na obecnie na liście http://www.ironmaiden.com/tourdates.php - to jakiś bug?
Czy dzięki uprzejmości któregoś z Was można wciąż zamawiać bilety w presale'u, nie będąc w oficjalnym FC? Istnieje później ewentualna możliwość odsprzedania takiego biletu (albo tego normalnego, ze zwykłej sprzedaży od 15.X) osobie trzeciej, czy może są imienne?
Czy dzięki uprzejmości któregoś z Was można wciąż zamawiać bilety w presale'u, nie będąc w oficjalnym FC? Istnieje później ewentualna możliwość odsprzedania takiego biletu (albo tego normalnego, ze zwykłej sprzedaży od 15.X) osobie trzeciej, czy może są imienne?
Westwards, the tide!
Hej, ja sie wybieram i prawdopodobnie tylko w sobote na Maidenów. Bilety jednodniowe beda w sprzedazy ale dopiero w ostatniej chwili tzn gdzies kolo kwietnia pewnie.paniron pisze:A czy ktoś jedzie do Donington? Nie wiecie czy bedzie można dostać bilety jedniodniowe?
Ja nie pamietam jak to było w innych latach, na cały fest nie mam ochoty, a 170 funtów na jedna kapele to sie nie opyla
Odpowiem od razu dlaczego. Zeby zarobic jak najwiecej sprzedajac bilety weekendowe a dopiero potem jak juz nie bedzie nimi zainteresowania zaczna sprzedawac bilety jednodniowe.
Hej mila Paryz jest przed Sztokholmemmila pisze:Zawsze zostaje chociażby google translator
i dzieki za mile spotkanko na meetingu w Londynie
ok dzieki, czyli jest szansa że sie pojawie 
Bilety nie są imienne i zawsze można je odsprzedać w razie zmiany planówryju pisze:Siemanko. Bercy nie ma na obecnie na liście http://www.ironmaiden.com/tourdates.php - to jakiś bug?
I ja mam bilecik na koncert
;D
Ja tam spokojnie czekam do grudnia wtedy będzie pewnie wszystko jasne i dopiero wtedy kupię bilety taki prezent pod choinkę 
IRON MAIDEN
-
Deleted User 2868
More dates have been added to the Maiden England European Tour 2013. Maiden will play 5 shows in Germany - the dates are: the Festhalle Frankfurt on 11 June, the O2 World in Berlin on 18 June, O2 World in Hamburg on 19 June, Open Air Arena Singen-Aach on 29 June and Open Air an der KöPi-Arena in Oberhausen on 06 July.
Tickets go onsale October 20th with our fanclub presale starting on October 15th.
Tickets go onsale October 20th with our fanclub presale starting on October 15th.
Ostatnio zmieniony czw paź 11, 2012 10:07 am przez Deleted User 2868, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba zaatakuje Berlin znowu 
O kurcze nie spodziewalem sie znow kilku koncertow u naszych sasiadow:) i to dosyc porozkladanych w czasie
Prawdopodobnie zrobię wszystkie z tych 5. 
EDIT:
No może 4, bo to Aach to jakaś dziura, ale zobaczymy.
EDIT:
No może 4, bo to Aach to jakaś dziura, ale zobaczymy.
Ostatnio zmieniony czw paź 11, 2012 10:20 am przez Madril, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli Rock Am Ring odpada....
W Szwecji Friends Stadium a nie Sweden Rock , we Francji 2 x Bercy zamiast Hellfest, w Niemczech kilka indoorów zamiast Wacken czy Rock AM Ring, cóż to za awersja na festiwale nagle 
Pewnie gaża... Mogą dołożyć jeszcze jakieś festyny np. we Francji...
Oberhausen! No, muszę być! Brać polską flagę, to się doczepię, a może sam jakąs kupię 
Ktos jeszcze do O'hausen?
Ktos jeszcze do O'hausen?
Prawdopodobnie ja z dziewczyną, gdyż w tym roku mamy usrane sesje letnie i w grę wchodzą głównie koncerty lipcowe, chyba że jako przerywnik międzyegzaminowy, dokopię jeszcze Berlin bo da się zrobić w 24h 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej lojalność wobec promotora - we Francji od kilku lat do Nous Productions, które robi gigi w Bercy, a w Niemczech - Wizard Promotions - od 2006 Maiden współpracują z nimi, a nie z większym MLK, który robi Rock Am Ring/Rock Im Park.RALF pisze:Pewnie gaża... Mogą dołożyć jeszcze jakieś festyny np. we Francji...
a ten Oberhausen to w końcu hala czy open air?
są myslicie jakies szanse na inne lipcowe koncerty oprocz Skandynawii?
są myslicie jakies szanse na inne lipcowe koncerty oprocz Skandynawii?
Oberhausen to open air przed halą, gdzie był gig w 2011.