Połasimy sie na niemieckie a zaraz ogłoszą koncerty w Gdańsku,Warszawie i Katowicach
Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
No ładnie od razu po Francji ogłosili 5 w Niemczech
Połasimy sie na niemieckie a zaraz ogłoszą koncerty w Gdańsku,Warszawie i Katowicach
Mogliby dać Katowice i Łódź, ale pewnie "klepisko"....
Spokojnie, jeszcze dodadzą sporo festów, Skandynawię, WSCHÓD i ... liczę na trasę po UK. Ta trasa będzie przypominać koncerty 2011 w EU.
Raczej jak już to najpewniejsza jest Moja osiedlowa Hala
ostatnio tak oblegana gwiazdami - ERGO ARENA 
Eeeech, w gorsze daty nie mogli wycelować... Miałem nadzieję, że Berlin w weekend wypadnie, a tak to nawet zaplanować się nic nie da do ostatniej chwili, jak ktoś pracuje w priv firmie, gdzie plan urlopów to rzecz względna, o ile w ogóle firma dotrwa do czerwca
Dla studentów też kiepsko to wygląda, akurat w sesję.
M.
M.
U mnie w firmie plan urlopów na Maiden to rzecz święta. 
Inna rzecz, że shows "ME" idealnie w arenach wypadają....
Będzie ktoś kupował bilety nAa berlin? Byłbym zainteresowały.
W Berlinie jestem na 1000%
swoją drogą ciekawie z tymi datami, "robią" Niemcy tak na raty trochę
stawiam że między Hamburgiem 19-tego a Aach 29-tego władują jeszcze Czechy+PL. Na pewno w każdym razie coś w tę lukę wcisną, mam nadzieję, że właśnie wyżej wymienioną dwójkę... ew. jakąś Holandię/Belgię no i ew. miejsce na dołożenie drugiego show w Hamburgu, zależnie od zainteresowania.... Sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądać. A Berlin świetnie wpasowany, tuż po Donnington ale z 2-dniową przerwą, więc powinni wtedy być w dobrej dyspozycji (wiadomo, że dla nich Donnington będzie pewnie najważniejszym punktem trasy)
Wiadomix;-)Madril pisze:U mnie w firmie plan urlopów na Maiden to rzecz święta.
Co do 2ego Hamburga niebylbym taki pewien, erni a czemu akurat Oberhausen jak to open air pod hala?
Mysle ze optymalna sprawa jest zorganizowac busa na Berlin/Hamburg bo tylko one w Niemczech sa pod rzad.
Mysle ze drugi koncert w Bercy to kwestia czasu, pytanie czy dzien wczesniej czy pozniej. Hale w tygodniu, a festy pewnie bardziej w week.
W Pl/Cz raczej nie watpie, ale trasa na wsch jak pisze Ralf... No nie wiem
Bilety na Berlin kupujemy na bank:-)
A tymczasem na polskiej stronie eventim Iron Maiden na pierwszysm miejscu w Ticket alert. 
No to na dniach mogą ogłosić!!!
no mozliwe ze na dniach oglosza juz reszte trasy, wtedy jakos po Niemiaszkach oglosili reszte
Trzymam kciuki za Łódź....
brawo za lokalny patriotyzm, ale wiadomo ze jesli bedzie Pl to tylko jakis fest, podobnie jak Czechy w optymistycznej wersji stadionRALF pisze:Trzymam kciuki za Łódź....
Gdzie bądź. Najlepiej jakby tak z 2 gigi były
A tak propos to co się stało z Metal Hammer Fest? Może i Katowice...
witam wszystkich
chciałabym bardzo pojechać na koncert Ironów, to będzie mój pierwszy koncert
oczywiście, najlepiej gdyby był w Polsce, ale troche się denerwuję że nie będzie
chcę zapytać jakie jest prawdopodobienstwo że będzie jakiś koncert w Polsce?
czy jest to mało czy raczej bardzo prawdopodobne?
dzięki za odp.
chciałabym bardzo pojechać na koncert Ironów, to będzie mój pierwszy koncert
oczywiście, najlepiej gdyby był w Polsce, ale troche się denerwuję że nie będzie
chcę zapytać jakie jest prawdopodobienstwo że będzie jakiś koncert w Polsce?
dzięki za odp.
Bardzo prawdopodobne, Maiden to nie Kometa Halleya, pojawiają się prawie że co trasęMarta666 pisze:chcę zapytać jakie jest prawdopodobienstwo że będzie jakiś koncert w Polsce?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
dzięki Emilio pocieszyłeś mnie
Na upartego to i kometa Halleya się co trasę pojawia, a że trasę ma długą...Emilio pisze:Bardzo prawdopodobne, Maiden to nie Kometa Halleya, pojawiają się prawie że co trasęMarta666 pisze:chcę zapytać jakie jest prawdopodobienstwo że będzie jakiś koncert w Polsce?