Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
no bylaby lipa, ale jedna hala na Francje? Tez dziwne by bylo ...
Po cholerę mają grac więcej? Fanów IM we Francji jest właśnie fanów na jedną halę a koncerty grają cięgle te same. Dziwi mnie 5 koncertów w DE. Nie wiem czy uda im się sprzedać tyle wejściówek.
Dlaczego mieliby nie sprzedać? W zeszłym roku wszystkie 6 było wyprzedanychtomtomala pisze:Po cholerę mają grac więcej? Fanów IM we Francji jest właśnie fanów na jedną halę a koncerty grają cięgle te same. Dziwi mnie 5 koncertów w DE. Nie wiem czy uda im się sprzedać tyle wejściówek.
to nawet w Pl bez problemu wyprzedaliby 2 hale dzien po dniu, mysle ze bedzie druga Bercy
No jeżeli tak twierdzicie. Ja w tym roku chce zrobić tradycyjnie raz halę raz opener więc mnie nie interesuje, czy gdzieś dodadzą 3 x halę czy się wyprzeda.
IRONSPARTAN zakupi chyba kilka biletow na Berlin, moze tez na Hamburg
tak wiec dla spoznialskich jakby co beda koszt okolo 2x50euro plus przejazd na berlin/hamburg okolo 200zl
tak wiec dla spoznialskich jakby co beda koszt okolo 2x50euro plus przejazd na berlin/hamburg okolo 200zl
Raczej tak. Fanów IM jest tu na prawdę sporo.Dziwi mnie 5 koncertów w DE. Nie wiem czy uda im się sprzedać tyle wejściówek.
We Francji jest znacznie więcej fanów IM niż w wielu innych miejscach. Większość ich płyt jest tam "Złota"...
no wlasnie, wiec watpie w jedna Bercy
Ja liczę na HellFest 2013 i Bercy. Już tak było z KISS i Scorpions w minionych latach. W zeszłym roku 2 Bercy poszły bardzo szybko, więc dołożą coś na bank.
Krążą słuchy, iż IM w Polsce ma być "na bank" w Warszawie....
Krążą słuchy, iż IM w Polsce ma być "na bank" w Warszawie....
No jutro juz presale biletow na koncerty w niemczech:), jak myślicie w Berlinie i Hamburgu bedzie losowanie first to the barier?
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
To jest raczej pewne. Chociaż zawsze warto mieć nadzieję na coś jesczeRALF pisze:Krążą słuchy, iż IM w Polsce ma być "na bank" w Warszawie....
Na wszystkich gigach w Niemczech ma być.Gobos pisze:No jutro juz presale biletow na koncerty w niemczech:), jak myślicie w Berlinie i Hamburgu bedzie losowanie first to the barier?
W Wawie będą na stadionie, pytanie... na którym???
Jak stadion w Wawie to ja bym Legie , albo Gwardie obstawial, no chyba że zbowu klepisko na Bemowie
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
SONI?RALF pisze:Krążą słuchy, iż IM w Polsce ma być "na bank" w Warszawie..
na pewno w Ber/Ham bedzie FTTB
Wątpię co by soni, z Impacta zrobili mocniejszą wersje festu. A jako, że Polska ma być ogłoszona za max 2 tygodnie, to organizator soni by już coś mruczał.
Skąd info, że na 100% stadion?RALF pisze:W Wawie będą na stadionie,
Nie, SONI nie będzie w Polsce.
czyli solowy gig na stadionie?
Byloby super
Byloby super
Zdecydowanie, TAK!!!!