Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
Kupuje ktoś bilety na berlin? Dołączyłbym się do zamowienia.
Skąd takie wieści?RALF pisze:Nie, SONI nie będzie w Polsce.
Wydaje mi się że Maideni na Soni to byłby swoisty samobój dla organizatorów
Co roku wymiana headlinerów pomiędzy Iron/Meta to chyba nie tędy droga ? 
Mnie też to nigdy specjalnie nie frapowało, nie jestem managerem zespołu aby interesować sie tym w jakiej liczbie fani zjawią się na evencie. Dla mnie gdyby grali w warszawie to najlepszy byłby torwartomtomala pisze:więc mnie nie interesuje, czy gdzieś dodadzą 3 x halę czy się wyprzeda.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 1499
To może będzie jakaś malutka szansa na hale 
orientuje sie ktoś czy w niemieckim eventimie mozna przez paypal zapłacić? bo mam małe problemy z kartą 
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Yankes, kogo i o co Ty pytaszyankes pisze:Skąd takie wieści?RALF pisze:Nie, SONI nie będzie w Polsce.
Drogie niemiaszki maja bilety.
Berlin 60euro, hamburg 70!
Dodatkowo koszty wysylki ktorych nie da sie ominac po 30pare euro, mozna tylko w pare osob kupic i podzielic sie kosztami, co wlasnie uczynilismy:-)
Berlin 60euro, hamburg 70!
Dodatkowo koszty wysylki ktorych nie da sie ominac po 30pare euro, mozna tylko w pare osob kupic i podzielic sie kosztami, co wlasnie uczynilismy:-)
Zamawia ktoś bilety? dajcie znać na pw, też bym się podłączył pod zamówienie
you are number ... 89
Posiadam bilety na Berlin i Hamburg. Pisać na PW.
HAMMERS poszło pw:)
you are number ... 89
na pewno IRONSPARTAN tez zakupil pule biletow wiec jak cos pisac do niego
do Berlina są bilety na płytę w różnych cenach wg ponizszego linku. Czy płyta dzieli ie na jakieś sektory "pod sceną" itd ? I pisze że zostało dostępnych 26 tzn ze już nie bedzie czy to tylko chwyt marketingowy ?
http://www.viagogo.pl/Concert-Tickets/H ... s/E-490771
18 i 19 graja w Niemczech jak myślicie kiedy zagraja w PL zeby nie było lipy ze wrócę z berlina i za chwile do PL na koncert/ macie większe doswiadczenie ... myslicie ze pl i niemcy beda gdzies obok siebie datami?
Znaczy to tyle, że są to oferty kilku różnych koników którzy różnie się cenią.etoo pisze:do Berlina są bilety na płytę w różnych cenach wg ponizszego linku. Czy płyta dzieli ie na jakieś sektory "pod sceną" itd ? I pisze że zostało dostępnych 26 tzn ze już nie bedzie czy to tylko chwyt marketingowy ?
zwroc uwage na niemieckie daty sa rozstrzelone przez praiwee miesiac, wiec kiedy ewentualnie wcisna Polske ciezko powiedziec
Kategoria stojąca jest jedna, a to, że jacyś pośrednicy sobie wymyślają różne ceny, nie ma żadnego znaczenia.etoo pisze:do Berlina są bilety na płytę w różnych cenach wg ponizszego linku. Czy płyta dzieli ie na jakieś sektory "pod sceną" itd ? I pisze że zostało dostępnych 26 tzn ze już nie bedzie czy to tylko chwyt marketingowy ?
jak wrócę 19 czerwca do PL do ewentualnie na 20 czerwca sie podniosę... nie bede tyle pił w niemczech;D
Bilety w niemczech ruszają od 20 października tak ? wg głównej IM
Bilety w niemczech ruszają od 20 października tak ? wg głównej IM
dla FC juz dzis 
Kuba pisze:Yankes, kogo i o co Ty pytaszyankes pisze:Skąd takie wieści?RALF pisze:Nie, SONI nie będzie w Polsce.
hehehe, no i się odpowiedzi nie doczekałem