Tylko mi nie mów że Cię to dziwiyankes pisze:
hehehe, no i się odpowiedzi nie doczekałemSzkoda.
Ale pozwól że uprzedzę bieg wypadków : gdyby się to miało okazać prawdą, kolega Ralf będzie piał z zachwyty i sadził posty typu "a nie mówiłem"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Tylko mi nie mów że Cię to dziwiyankes pisze:
Bardziej dziwi mnie treść, ponieważ jakiekolwiek dotychczasowe plotki mówiły o Pearl Jam jako headlinerze. Nawet coś takiego się pojawiło:Kuba pisze:Tylko mi nie mów że Cię to dziwiyankes pisze:
![]()
Ale pozwól że uprzedzę bieg wypadków : gdyby się to miało okazać prawdą, kolega Ralf będzie piał z zachwyty i sadził posty typu "a nie mówiłem"
a oprócz Maiden headlinerami są Bruce Springsteen i Metallica.. Nie mam pytańKuba pisze:Tymczasem dochodzi data 22 września 2012 - kolejna edycja Rock In Rio
Razem z Metallicą i Bossem.
Toż to napisałemyankes pisze:a oprócz Maiden headlinerami są Bruce Springsteen i Metallica.. Nie mam pytańKuba pisze:Tymczasem dochodzi data 22 września 2012 - kolejna edycja Rock In Rio
Razem z Metallicą i Bossem.

Wtedy w kontrakcie z Sonisphere mieliby zapisane, że nie mogą zagrać więcej niż jeden koncert w innym miejscu Francji. Niestety raczej nie liczyłbym na drugi gig w Bercy, bo też od początku koncert jest we Francji promowany jako jedyna noc w tej hali...wydra77 pisze:Jakby 8/06 zagrali na soni we Francji to akurat drugi wieczór w bercy 6/06 byłby w sam raz
Download to nie taki lans jak Riowydra77 pisze:Ciekawe kiedy oglosza kolejne daty w Ameryce Południowej? Bo chyba nie bedą robić tylko RiR. Ja chciałbym zrobić ze 4 koncerty jak już tam pojadę. Na sam RiR się nie opłaca jeśli ma być tylko 85k. Na Dawnload będzie niewiele mniej a o wiele taniej
ale ja nie jade tam sie lansowacmila pisze:
Download to nie taki lans jak Rio