Żeby Ci żyłka nie pierdykła tylko....Jezzzzu liczyłem, iż dziś dodadzą jakieś daty - to bardzo długo trwa!!!
Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
Naprawdę działa na was magia nazwy rock in rio? 

Ostatnio zmieniony czw paź 18, 2012 8:00 pm przez Emilio, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
a na co tak czekasz?
Na Polskę, Czechy.... generalnie jestem ciekaw jak ta trasa będzie wyglądała.
Nierozumiem 
Jednak soni we Francji?
I gówno, że tak Tobie odpowiem. Czytaj ze zrozumieniem i nie siej plotek. Przede wszystkim jest to opinia jakiegoś bloggera (cytat: "sagt Musikblogger Francis Zegut"). Po drugie pełno w tekście może, byłby to etc. Chcesz to zaraz Tobie skrobnę taki artykulik pt. IM 3 x na Basenie Narodowym twierdzi blogger Tomala.RALF pisze:http://www.festivalisten....indung-gebracht
i co...?
Tyle tam faktów i prawdy co kot napłakał.
Pożyjemy - zobaczymy....
A Indie będą? 
Tak i Chiny oraz Pernambuco a na koniec Pabianice!!!!
To w Pabianicach jestem na 100% 
Pewnym to mozna byc tego co na glownej podadza, reszta to tylko zwykle spekulacje
Taka gorzkawa refleksja mnie naszła...
Pamiętam jak dziś pewien moment. Było to na kilka miesięcy przed trasą Brave New World w 2000. Internet wówczas był wciąż pewnym "wow", a ja korzystałem z niego w pracowniach mojej uczelni - po zajęciach i ukradkiem na nich, jeśli można było oderwać się od roboty. W jednej z takich chwil, po kolejnej z częstych wizyt na stronie Maiden, ujrzałem daty europejskie - po prostu ogłosili rozpiskę tournee na Europę w postaci listy dat i miejsc. W jednej chwili wszystkich. Zobaczyłek Katowice i byłem podjarany jak dziecko, na tyle, że dopiero przy drugim czytaniu dojrzałem Warszawę dzień później
Wówczas jeszcze, w pierwszej wersji podanej nie na Torwarze, tylko na "Tor Stegni Ice Rink" 
I kuźwa wszystko było od razu wiadomo i można było z góry zacząć planować, decydować, kombinować.
A teraz? Jedna data dziś, dwie za tydzień, trzy za miesiąc. Nadęte fanfary na stronie, kapanie pojedynczymi datami, a na forach domysły, spekulacje, BURDEL. Człowiek nie wie czy kupować bilet do Niemiec, czy koncert w Polsce się odbędzie czy nie. Mam nadzieję, że przynajmniej Polskę i Czechy ogłoszą (lub wykluczą) jednocześnie. Na szczęście bilety w tych krajach nie sprzedają się tak "nowocześnie" jak w Szwecji, więc będzie można zaczekać z ich zakupem do ogłoszenia całej trasy, choć i tak będą nerwy czy starczy biletów "stani u podia".
Sposób w jaki ogłaszane są daty 2013 uważam za nieszczery wobec fanów, a nastawiony na dodatkowy zysk - że ludzie się rzucą i kupią na pniu to co już się pokazało, choć potem będą się zżymać, że jednak jest koncert bliżej nich.
M.
Pamiętam jak dziś pewien moment. Było to na kilka miesięcy przed trasą Brave New World w 2000. Internet wówczas był wciąż pewnym "wow", a ja korzystałem z niego w pracowniach mojej uczelni - po zajęciach i ukradkiem na nich, jeśli można było oderwać się od roboty. W jednej z takich chwil, po kolejnej z częstych wizyt na stronie Maiden, ujrzałem daty europejskie - po prostu ogłosili rozpiskę tournee na Europę w postaci listy dat i miejsc. W jednej chwili wszystkich. Zobaczyłek Katowice i byłem podjarany jak dziecko, na tyle, że dopiero przy drugim czytaniu dojrzałem Warszawę dzień później
I kuźwa wszystko było od razu wiadomo i można było z góry zacząć planować, decydować, kombinować.
A teraz? Jedna data dziś, dwie za tydzień, trzy za miesiąc. Nadęte fanfary na stronie, kapanie pojedynczymi datami, a na forach domysły, spekulacje, BURDEL. Człowiek nie wie czy kupować bilet do Niemiec, czy koncert w Polsce się odbędzie czy nie. Mam nadzieję, że przynajmniej Polskę i Czechy ogłoszą (lub wykluczą) jednocześnie. Na szczęście bilety w tych krajach nie sprzedają się tak "nowocześnie" jak w Szwecji, więc będzie można zaczekać z ich zakupem do ogłoszenia całej trasy, choć i tak będą nerwy czy starczy biletów "stani u podia".
Sposób w jaki ogłaszane są daty 2013 uważam za nieszczery wobec fanów, a nastawiony na dodatkowy zysk - że ludzie się rzucą i kupią na pniu to co już się pokazało, choć potem będą się zżymać, że jednak jest koncert bliżej nich.
M.
No od jutra rusza sprzedasz biletów np do Berlina i teraz nie wiadomo co zrobić bo jak ogłoszą koncert 20 czerwca w PL to słąbo jechac do niemczech 18 czerwca. Al teraz czekac na ogłoszenie daty Polskiej i bilety do Berlina wyprzedają i bedzie lipa poteżna... zeby chociaz mniej wiecej wiadomo było czy w czerwcu czy w lipcu czy w sierpniu bedzie polska
http://www.soul-kitchen.fr/33843-sonisp ... eres-infos
July 8, 2010 Bilbao Spain Kobeta Sonic Festival
July 10, 2010 Madrid Sonisphere Festival - Getafe Open Air
Kolejne przecieki - argument o tym, iż nie da rady zrobić innego koncertu na terenie kraju poza SONI obala choćby trasa Rammstein 2010 (powyżej Hiszpania). Manson grał w zeszłym roku na SONI we Francji i osobny koncert w Zenith, więc... wszystko możliwe, możliwe...
Kolejne przecieki - argument o tym, iż nie da rady zrobić innego koncertu na terenie kraju poza SONI obala choćby trasa Rammstein 2010 (powyżej Hiszpania). Manson grał w zeszłym roku na SONI we Francji i osobny koncert w Zenith, więc... wszystko możliwe, możliwe...
Podobno dorzuca ale całkiem pózniej. Na razie nie mogą ze względu na kontrakt z DownloadBudziol pisze:moze nie byc drugiej Bercy, ale na Francje jeden gig w hali to troche malo...
Ciekawe natomiast w Anglii tylko Donington czy tez hale dorzuca?
Podobno 10 lipca ma być MalmoRALF pisze:http://www.soul-kitchen.fr/33843-sonisp ... eres-infos
....założę się, że tradycyjnie - grudzień i 11-12 koncertów w największych miastach UK, będzie moc!
jak w grudniu UK to bym jeszcze polecial 
to ciekawe kiedy ewentualnie oglosza po letniej trasie?
to ciekawe kiedy ewentualnie oglosza po letniej trasie?
Moze być listopad jak wrócą z Ameryki Płd ale czy aż tyle koncertów wrzuca to nie wiem. Może jedynie 4-6RALF pisze:....założę się, że tradycyjnie - grudzień i 11-12 koncertów w największych miastach UK, będzie moc!