Jeśli Download sprzeda wystarczająco dużo biletów to może dadzą im zielone światło wcześniej. Ale nie sadzą żeby było to wcześniej niż na wiosnę zanim zaczną sprzedawać bilety jednodnioweBudziol pisze:jak w grudniu UK to bym jeszcze polecial
to ciekawe kiedy ewentualnie oglosza po letniej trasie?
Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
tez mi sie nie wydaje zeby oglosili to wczesniej niz pozna wiosna poczatek lata, inaczej nie wyprzedadza DOWNLOAD i mija sie to z celem
Te festy to Rammstein z 2010.
Na jesieni powinni zrobić Amerykę Południową i Azję (jak teraz Megadeth czy KISS) - z końcem roku, UK. Np. w 2003 było identycznie!
Na jesieni powinni zrobić Amerykę Południową i Azję (jak teraz Megadeth czy KISS) - z końcem roku, UK. Np. w 2003 było identycznie!
No powiedzmy ze identycznie bo wtedy jesienią zrobili tylko Europę a Ameryka Południowa, Północna i Japonia były już w styczniu i lutymRALF pisze:Te festy to Rammstein z 2010.
Hello! Kupował ktoś bilety do Berlina? Zalogowałem się ale bilecik 65,50E (przeżyję), z tym, że wysyłka do Polski 35 E. Nie mogę znaleźć żadnego e-ticketa, czy coś takiego. Trochę mi żal wywalić ponad pół ceny biletu na przesyłkę.
dokladnie tak jest! Nie ma mozliwosci obejscia tego dlatego oplaca sie w kilka osob zrzucic. Maciek(IRONSPARTAN) ma pule biletow na Berlin jak cos pisz do niego
Dzięki, w takim razie zaatakuję Maćka.
Frankfurtu nie ma, Berlin 75%, Hamburg 50% - ciekawe ile wytrzymają? Mogliby podać tą Polskę, NO!!!
wszysko wyprzedane.
2 bilety do Berlina i Hamburga potrzebuje
Trochę na płytę dołożyli we Franku...
IRONSPARTAN ma pare sztuk na te dwa koncerty - pisz do niego, jak chcesz dzwonic na pw do mniewydra77 pisze:wszysko wyprzedane.
dzieki za info. Kupilem Berlin. Hamburg niestety tylko siedzace wiec odpuscilemRALF pisze:Trochę na płytę dołożyli we Franku...
Berlin juz mam. Takze tylko Hamburg. Z Mackiem juz gadalem, ale powiedzial ze bilety ma dla swoich ludzi co beda busa u niego zamawiac. Spytam HAMMERSa bo tez mialBudziol pisze:IRONSPARTAN ma pare sztuk na te dwa koncerty - pisz do niego, jak chcesz dzwonic na pw do mniewydra77 pisze:wszysko wyprzedane.
Bilety na niemieckie openairy chyba sie nie koncza?? bo narazie odpuszczam ale nie wykluczam ze i tam pojade.
Ja dzisiaj w koncu odebralem swoje bilety na Berlin Hamburg i Frankfurt. Zdecydowanie przydaloby sie wiecej dat zeby wszystko zaplanowac. tzn jak chca niech sie bawia w oglaszanie pojedynczo, ale tak do konca roku fajnie zeby juz wszystko bylo jasne.
Ja dzisiaj w koncu odebralem swoje bilety na Berlin Hamburg i Frankfurt. Zdecydowanie przydaloby sie wiecej dat zeby wszystko zaplanowac. tzn jak chca niech sie bawia w oglaszanie pojedynczo, ale tak do konca roku fajnie zeby juz wszystko bylo jasne.
Właśnie, czy ktoś się orientuje w puli biletów na Berlin ?? Bo dziwna sprawa, dziś ruszyła sprzedaż, jest południe a interesujące mnie sektory już w połowie sprzedane 0_o ?? Czy jest możliwość że dopiero "rzucono" część biletów i reszta się pojawi jeszcze później ? Bo jak już ktoś pisał - przesyłka do PL to jakaś masakra!! 35 Euro to zdzierstwo w biały dzień! Jestem przez to zmuszony skorzystać z pomocy znajomych, którzy byliby w Berlinie, ale to dopiero za tydzień najwcześniej, lub poprosić znajomych w Wa-wie o kupienie mi biletu w eventimie na al. jerozolimskich (bo rozumiem, ze polski eventim dalej prowadzi sprzedać biletów z Niemiec, tak jak to było w 2011 roku ? ) Myślicie, że te bilety po 80-86 Euro (bo te sektory mnie interesuja) szybko się wyprzedadzą, czy spokojnie mogę czekać ?? 
Rok temu berlin też zniknął szybko a potem okazało się, że bilety co chwile były do dostania na necie...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Polowe berlina to juz FC wykupil tydzien temu, wiec nie ma sie co dziwic
Berlin stojące wciąż można dostać - to jakaś inna strefa, czy dorzucili kolejne?
Westwards, the tide!
Jest tam jedna strefa, po prostu sa jeszcze bilety.
-
bobstein91
- -#Prowler

Kupię jeden bilet stojący do Berlina !!
Jak ktoś ma na sprzedaż to pisać na PW
Jak ktoś ma na sprzedaż to pisać na PW