Fanclubowe koszulki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Fanclubowe koszulki
Napis na polskiej fladze i popiersie pod nim - BOMBA ABSOLUTNA!!!!
+1RALF pisze:Napis na polskiej fladze i popiersie pod nim - BOMBA ABSOLUTNA!!!!
Rzeczywiście bomba 
Tylko ja bym brzozę olał, wygląda jakby Eddie jeździł po drzewie
Tylko ja bym brzozę olał, wygląda jakby Eddie jeździł po drzewie
dokładnie tak samo to widzę ,ewentualnie można ten napis dać na tle biało-czerwonych barw.wydra77 pisze:Osobiście tył koszulki widzę prosto z napisem Sanktuarium.
Sama głowa Edka rzeczywiście fajnie narysowana ale nie chciałbym tego nosić na plecach
Proponowałbym to rozważyć, bo jest tyle świetnych szczegółów, których nie będzie dobrze widać i trochę tak świetny projekt by się "zmarnował". A tak kunszt by był jeszcze bardziej widoczny.Budziol pisze:a co ty na pomysl popiersia z tylu?
Ale oczywiście mówię to w ramach aprobaty do luźnej propozycji.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Projekt wygląda fantastycznie! Kopie dupę chyba wszystkim "oficjalnym" rysunkom z ostatnich kilku lat.
Wielkie gratulacje dla ojców projektu, bo osobiście nie bardzo wierzyłem, że to wypali. Gratulacje panowie!
Wielkie gratulacje dla ojców projektu, bo osobiście nie bardzo wierzyłem, że to wypali. Gratulacje panowie!
Wydra- szacuneczek. Projekt robi bardzo dobre wrażenie.
Co do tyłu, to ja bym dał popiersie a po nim napis:
Sanktuarium
Polski Fan Klub Iron Maiden
Co do tyłu, to ja bym dał popiersie a po nim napis:
Sanktuarium
Polski Fan Klub Iron Maiden
-
DZIADEK LEON
- -#Trooper

Zgadzam się z Yankesem co do pomysłu na tył koszulki - jest trochę czasu żeby to uzgodnić,
super projekt czekamy na kolor,
Wydra zasłużyłeś na duże piwo - o ile Wydry piją piwo
super projekt czekamy na kolor,
Wydra zasłużyłeś na duże piwo - o ile Wydry piją piwo
DZIADEK LEON ON TOUR;
X FACTOUR 1995
VIRTUAL XI TOUR 1998
BRAVE NEW WORLD 2000
GIVE ME THE ED TIL I"M DEAD 2003
EDDIE RIPS UP THE WORLD 2005
SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR 2008
THE FINAL FRONTIER TOUR 2011
MAIDEN ENGLAND TOUR 2013/2014
THE BOOK OF SOULS TOUR 2016
LEGACY OF THE BEAST TOUR 2018/2022
THE FUTURE PAST TOUR 2023
RUN FOR YOU LIVES TOUR 2025
X FACTOUR 1995
VIRTUAL XI TOUR 1998
BRAVE NEW WORLD 2000
GIVE ME THE ED TIL I"M DEAD 2003
EDDIE RIPS UP THE WORLD 2005
SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR 2008
THE FINAL FRONTIER TOUR 2011
MAIDEN ENGLAND TOUR 2013/2014
THE BOOK OF SOULS TOUR 2016
LEGACY OF THE BEAST TOUR 2018/2022
THE FUTURE PAST TOUR 2023
RUN FOR YOU LIVES TOUR 2025
Od samego początku zapewnialiśmy, że nasza graficzka i jej praca jest warta swojej ceny. Teraz sami to już widzicie. Projekt powoli wkracza w końcową fazę i wkrótce bedzie gotowy. Co do tyłu koszulki możecie nam zaufać, że bedzie OK. Wydra wkrótce przedstawi Wam projekt na forum 
No i git! Róbcie swoje bo wiadomo, że gdzie kucharek... Przedstawcie zamkniętą koncepcję i tak będzie najlepiej.
Przedstawiam Wam propozycje na PRZÓD i TYŁ koszulki.
Tak jak mówilem ja widzialbym tyl jako prosty tekst nawiazujacy do SanktuariuM i zostawilbym wolne miejsce na koszulce i kazdy moglby juz sobie dodrukowac np nickname, daty koncertów itp. już wg własnego uznania
Tak jak mówilem ja widzialbym tyl jako prosty tekst nawiazujacy do SanktuariuM i zostawilbym wolne miejsce na koszulce i kazdy moglby juz sobie dodrukowac np nickname, daty koncertów itp. już wg własnego uznania
Ostatnio zmieniony śr paź 24, 2012 6:24 pm przez wydra77, łącznie zmieniany 1 raz.
Ło! Trochę przegapiłem. Co do rysunku to mógłbym się rozpisywać, ale po co? MIAZGA!
Jeśli chodzi o tył bo widzę, że jest to kwestia poruszona, to umieszczanie tam głowy edka jest (hhuuh) zbyt barokowe
Za dużo. Jeszcze na rękawach pododawać 666 i tró koszulka. Nie, no chyba nie o to chodzi. Zresztą widząc profesjonalne podejście wydry, mam kompletne zaufanie do niego i finalnego wytworu całej akcji, choć na początku go nie miałem, za co przepraszam!
Logo wystarczy. Z tych co podał wydra osobiście bardziej mi się podoba wersja pierwsza. Choć ciekawiej by wyglądało IRON MAIDEN większą czcionką i pod spodem POLSKI FC SANKTUARIUM trochę mniejszą.
Pierwsze logo jest na przód koszulki nad rysunkiem. Drugie logo na tył koszulki 
Ah! W ten deseń. Spoko! Zdać by się mogło tylko, że grafika tylna(SANKTUARIUM) ma pikselozę.
dokladnietomtomala pisze:No i git! Róbcie swoje bo wiadomo, że gdzie kucharek... Przedstawcie zamkniętą koncepcję i tak będzie najlepiej.
z tym tylem i popiersiem rzucilem tylko pomysl, ale pare osob podchwycilo
mysle ze jak ludzie nabeda gotowa koszulke to juz nic na plecach nie beda dodrukowywac
Popatrzcie na datę pierwszego posta w tym temacie...
Niemal rok czasu powstaje nasza sanktuaryjna koszulka. Nie da się ukryć, że rodzi się w wielkich bólach i bardzo powoli, niemniej wygląda na to, że w końcu powstanie i to całkiem profesjonalnie wyglająca.
Problemów było po drodze wiele, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że ten projekt uda się sfinalizować, choć nie da się ukryć, że po drodze kilkukrotnie traciłem wiarę. 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
patrzac na projekt z pierwszego postu i na obecnego husara tez troszke ewoluował 
Z pewnością jednak w dobrym kierunku.
Przy dobrych układach może się uda zrobić prezent samemu sobie pod choinę! 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
To kiedy i komu kasiorkę przelewać
Ja nie mogę się już doczekać
Ślinka mi cieknie .....
jeszcze troche trzeba poczekac bo od projektu do finalnej koszulki jeszcze kawalek drogi