Myślę, że temat się przyda . Nowa płyta wychodzi w listopadzie i dzisiaj ogłosili pierwsxzy koncert, Dortmund 7.11. BIlety za 50 eur, przelot wizzairem 100zł, MYŚLĘ MOCNO, jesli nie bedzie Polski
07.11 - Dortmund
09.11 - Londyn
Ostatnio zmieniony pn paź 22, 2012 10:43 am przez Kuki91, łącznie zmieniany 1 raz.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ból straszny, że jest to środa.... Loty nie są najgorsze (robiłem tydzien temu tą trasę),przylot do Dortmundu moze byc albo o 8, albo o 17, wylot moze być tak, że o 10 w domu.
Jedyna rzecz, przez którą myslę, to 2 ważne laborki w czwartek ;/
Patrząc na spowodowane mgłą zamieszanie z lotami w ostatnich 2 tygodniach, nie wiem, czy zdecydowałbym się na taką opcję transportową - no, ale no thrill, no fun.
FZW to faktycznie mały klub. Wielkością podobny do Stodoły, będę tam 31 paździenika na koncercie DOWN. Szkoda, że Soundgarden gra tydzień później, bo jakby grali 1 czy 2 listopada to zostałbym tam jeszcze na Soundgarden
Patrząc na spowodowane mgłą zamieszanie z lotami w ostatnich 2 tygodniach, nie wiem, czy zdecydowałbym się na taką opcję transportową - no, ale no thrill, no fun.
Zawsze można lecieć z Rzeszowa, tam w tym roku jeszcze nie było problemów z mgłą !
Ja zweryfikowałem plany wyjazdowe i jestem bliski wylotu na koncert dni później w Londynie
Nie pytam kto na czym był, tylko czy ktoś nie jedzie na Soundgarden samochodem... Ja byłem na Pattonie w Madrycie i jechałem 44 h w jedną stronę i się nie chwalę Także co to jest do Dortmundu pojechać Ale podejrzewam bilety pójdą lada moment o ile jeszcze są