Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
Ale jutro raczej nie MAIDEN, byłaby większa pompa.
Teoretycznie - wszystkiego można się spodziewać(...)
No w zasadzie tak jak ogłaszają te daty w tym roku, to aż chce się parafrazować stare ludowe powiedzenie. MAIDEN i sraczka przychodzi znienacka 
Skoro Impact Fest ma być impreza 2 dniową to prawdopodobne że Maiden wystąpi tam jako gwiazda drugiego dnia..
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

wczoraj ogłosili 30STM gwiazdą 2 dnia...
nie, nie tylko nie bemowo !
nie, nie tylko nie bemowo !
Nieoficjalne, ale już na 100% pewne - Iron Maiden we Francji i Hiszpanii na Sonisphere - pojawili się w spisie zespołów na stronach tych edycji.
Ostatnio zmieniony wt lis 13, 2012 7:41 pm przez lead, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki za info, chociaż na francuskiej jeszcze nie widać
No to niechaj ogłoszą te koncerty - ponoć trasa po EU ma trwać do sierpnia... Tak piszą ludzie z włoskiego blogi Iron Maiden Italian Concerts...
OK, wiec worek z Soni sie rozwiazal i na razie mamy:
May 31th - Sonisphere Spain, Madrid
June 8th - Sonisphere Italy, Milan
June 9th - Sonisphere France, Amneville
July 20th - Sonisphere Finland, Helsinki
May 31th - Sonisphere Spain, Madrid
June 8th - Sonisphere Italy, Milan
June 9th - Sonisphere France, Amneville
July 20th - Sonisphere Finland, Helsinki
Ostatnio zmieniony wt lis 13, 2012 1:56 pm przez wydra77, łącznie zmieniany 2 razy.
20 lipca Finlandia - też...
Mamy i francuski plakat
Link już nieaktywny
Nieco śmieszne działanie - mieli fajną grafikę z tym horoskopem[?] na plakacie, a wrócili do chmurek z 2011 roku. Im chyba naprawdę się już nie chce tego festiwalu robić
@down
Raczej nie fake - w końcu to wisi na oficjalnej stronie francuskiej edycji. Chyba że jakoś do nich dotarło, że ludzie znaleźli tą testową wersję strony i robią sobie z nas jaja
Jest i włoski: link już nieaktywny
Nieco śmieszne działanie - mieli fajną grafikę z tym horoskopem[?] na plakacie, a wrócili do chmurek z 2011 roku. Im chyba naprawdę się już nie chce tego festiwalu robić
@down
Raczej nie fake - w końcu to wisi na oficjalnej stronie francuskiej edycji. Chyba że jakoś do nich dotarło, że ludzie znaleźli tą testową wersję strony i robią sobie z nas jaja
Jest i włoski: link już nieaktywny
Ostatnio zmieniony wt lis 13, 2012 7:41 pm przez lead, łącznie zmieniany 4 razy.
Raczej fake bo takie tło było w 2011 r na soni
Czyli jednak nie zaczna od Bercy jak mialem nadzieje
A soni powinno miec podtytul metallica/iron maiden;-)To co jutro oglaszaja Bemowo?;-)
A niby soni mialo nie byc;-)
A soni powinno miec podtytul metallica/iron maiden;-)To co jutro oglaszaja Bemowo?;-)
A niby soni mialo nie byc;-)
Na polskiej stronie soni na razie cisza - może faktycznie u nas nie będzie
Wciąż grafika i plakat na rok 2012. http://pl.sonisphere.eu/wp-content/plug ... -mode/eeee
Zobaczymy - oby tylko LN coś ogłosili... Do piątku trza spokojnie odczekać...
Oglosic to oni i moga w grudniu:-P
Jutro wymienione Soni maja byc oficjalnie potwierdzone. Moze LN PL tez cos jutro dorzuci 
nie podoba mi sie ze ta trasa tyle bedzie trwala 
w ogole dopiero teraz zapuscilem sobie ten filmik promo co tez jest na oficjalnej, a tam nasze mordy z kanady. Jak to mozna sobie sciagnac?? bo chce sobie zrobic takiego animowanego gifa jak becur na mnie pokazuje a ja dre jape
w ogole dopiero teraz zapuscilem sobie ten filmik promo co tez jest na oficjalnej, a tam nasze mordy z kanady. Jak to mozna sobie sciagnac?? bo chce sobie zrobic takiego animowanego gifa jak becur na mnie pokazuje a ja dre jape
Nie widziałeś tego filmiku wcześniej?Szymon pisze:nie podoba mi sie ze ta trasa tyle bedzie trwala
Cała nasza Polska barierka z Toronto