Nieco śmieszne działanie - mieli fajną grafikę z tym horoskopem[?] na plakacie, a wrócili do chmurek z 2011 roku. Im chyba naprawdę się już nie chce tego festiwalu robić
@down
Raczej nie fake - w końcu to wisi na oficjalnej stronie francuskiej edycji. Chyba że jakoś do nich dotarło, że ludzie znaleźli tą testową wersję strony i robią sobie z nas jaja
Coś nie bangla żaden z jpg :/ piszecie, że tła z 2011 a ja po kilknięciu w obu przypadkach widze tło z 2013 i 'coming soon' i nic więcej :/
wydra77 pisze:OK, wiec worek z Soni sie rozwiazal i na razie mamy:
May 31th - Sonisphere Spain, Madrid
June 8th - Sonisphere Italy, Milan
June 9th - Sonisphere France, Amneville
July 20th - Sonisphere Finland, Helsinki
a skąd to info ?? EDIT: nvm, już wiem skąd, z artykułu z postu wyżej
Szymon pisze:nie podoba mi sie ze ta trasa tyle bedzie trwala
w ogole dopiero teraz zapuscilem sobie ten filmik promo co tez jest na oficjalnej, a tam nasze mordy z kanady. Jak to mozna sobie sciagnac?? bo chce sobie zrobic takiego animowanego gifa jak becur na mnie pokazuje a ja dre jape
Nie widziałeś tego filmiku wcześniej?
Cała nasza Polska barierka z Toronto
Też nie widziałem.
Nawet w czapeczce akurat jestem.
Są pluginy do przeglądarek pozwalające na ściąganie filmików.
Ja pojechalem zwiedzac Stany i Kanade. Potem okazalo sie ze Alice bedzie tam gral a na koncu Ironi sie tez napatoczyli i wszystko jakos sie zgralo w tym samym czasie
Iron Maiden are confirmed to headline Sonisphere Italy which takes place in Milan at Fiera Milano Live Rho on Saturday 8 June, and Sonisphere France which takes place at Snowhall Park, Amneville, North Eastern France on Saturday 8 and Sunday 9 June.
Tickets go onsale Friday Nov 16 at 9am (GMT).
For ticket availability and other information visit sonispherefestivals.com
O Polsce to nawet przeciekow jeszcze nie ma, a nie podali nawet Finlandii czy Hiszpanii, o ktorych mowi sie juz nawet o konkretnych datach.
Czyli na najblizsze dwa tygodnie limit newsow wyrobiony:podali Wlochy i Francje;-)
No nie wiem. Równie dobrze mogli dać tylko dwa obrazki prowadzące do Włoch i Francji, a kolejne dodawać wraz z oficjalnym ogłoszeniem festiwalu w innych krajach. Zobaczymy.
Właśnie ogłosili koncert Clannad 10 lutego 2013. Tzn na facebooku Stodoły pojawilo się info, że ogłaszają koncert wraz Live Nation. Jeśli to miała być ta "impreza", o której pisało wczoraj LN na swoim facebooku to trochę słabo