No dobrze, ale pora żeby się Knock Out określiło co i jak bo nie wiem czy sobie mam wolne załatwiać w pracy czy nie
27/03/2013 - Testament - Kraków [ NOWA DATA ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/03/2013 - Testament - Kraków [ NOWA DATA ]
"The LAMB OF GOD and DETHKLOK U.S. tour had to be canceled and DETHKLOK re-booked some shows," TESTAMENT said in a statement. "This has caused some conflicts with a few previously scheduled TESTAMENT dates since Gene couldn't participate in them. Mark Hernandez (pictured below; ex-FORBIDDEN) will be helping us out but he wasn't available until November 25. So various shows will be staying the same but others may be moved to 2013."
No dobrze, ale pora żeby się Knock Out określiło co i jak bo nie wiem czy sobie mam wolne załatwiać w pracy czy nie
A jak już to na kiedy 
Trasa Testament przełożona !!
Niestety, plotki które od paru dni krążyły po Internecie stały się faktem. Zespół Testament przełożył (przełożył, nie odwołał) część Europejskiej trasy, w tym zaplanowany na 16 listopada Polski przystanek. Koncert który miał odbyć się w klubie „Studio” został przełożony na marzec 2013 roku.
Obecnie nie znamy dokładnej daty na Polskę, ale powinno się to wyjaśnić w przeciągu 2 najbliższych tygodni.
Bilety na koncert oczywiście zachowują ważność, można je także zwracać w miejscu zakupu (radzimy jednak wstrzymać się z decyzją do momentu podania nowej daty, wtedy też sprzedaż biletów zostaje wznowiona).
Przepraszamy za problemy i pozdrawiamy !
Knock Out Productions Crew
Niestety, plotki które od paru dni krążyły po Internecie stały się faktem. Zespół Testament przełożył (przełożył, nie odwołał) część Europejskiej trasy, w tym zaplanowany na 16 listopada Polski przystanek. Koncert który miał odbyć się w klubie „Studio” został przełożony na marzec 2013 roku.
Obecnie nie znamy dokładnej daty na Polskę, ale powinno się to wyjaśnić w przeciągu 2 najbliższych tygodni.
Bilety na koncert oczywiście zachowują ważność, można je także zwracać w miejscu zakupu (radzimy jednak wstrzymać się z decyzją do momentu podania nowej daty, wtedy też sprzedaż biletów zostaje wznowiona).
Przepraszamy za problemy i pozdrawiamy !
Knock Out Productions Crew
mnie osobiście takie rozwiązanie odpowiada... bo w lutym kupuje samochód
Teraz musiałbym dymać pociągiem, brrr.
PS. pytanko do kumatych. Czy pewne jest, że Testament w marcu zagra w Krakowie, czy mogą przenieść do innego miasta?
PS. pytanko do kumatych. Czy pewne jest, że Testament w marcu zagra w Krakowie, czy mogą przenieść do innego miasta?
- Mike Patton
- -#Trooper

Nie wiadomo czy będzie to Kraków czy inne miasto. Z tego co mi wiadomo to mają być zwroty za bilety, bo bilety na marcowy gig mają być znacznie droższe, bo z Testamentem będzie jeszcze Anthrax i Death Angel.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Przypuszczalnie łódzka Arena.
Zakkahletz pisze:Przypuszczalnie łódzka Arena.
Też tak sądze. Pamietam kiedys na koncert Velvet Revolver wynajeto Spodek... sprzdano mniej niz 2000 biletow i koncert odwolali. Stodola to dobra opcja.Kuba pisze:Zakkahletz pisze:Przypuszczalnie łódzka Arena.Chyba jak za darmo będą wpuszczać
Taki zestaw to najwyżej może się porwać na Stodołę. Nic więcej.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Przy takim upgrade'owanym składzie i sprzedaży przedłużonej o kilka miesięcy Stodoła to dobra opcja jako etap pośredni dla stopniowego upgrade'u miejscówki, tzn. najpierw Stodoła, a następnie - pozwolę sobie nadal się upierać - np. łódzka Arena. 
-
Deleted User 357
Oczywiście, szczególnie biorąc pod uwagę fakt że Areny nie zapełnił Slayer z MegadethZakkahletz pisze:a następnie - pozwolę sobie nadal się upierać - np. łódzka Arena.
Pewnie postarają się zrobić to w Krakowie. Obiektów, w których można zorganizować taki koncert w Krakowie sporo.
W każdym razie żadne szanse na Spodek, PGE Arena, czy łódzka Arena. To nie ten kaliber zespołów, szczególnie biorąc pod uwagę dość dużą ilość koncertów klubowych i Metalfest, który ma się odbyć w czerwcu. 
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Możliwe że przeniosą do Hali Wisły jeśli faktycznie się więcej biletów sprzeda
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Mogliby, ale KnockOut w oparciu o doświadczenie z poprzednio zorganizowanego przez siebie występu Testamentu w tym samym miejscu powinni dołożyć wszelkich starań, żeby tym razem osiągnąć tam najlepsze możliwe nagłośnienie.
Na sam początek marca na pewno nie przeniosą, bo wtedy przez Polskę przeturla się Sabaton i Eluveitie.
Na sam początek marca na pewno nie przeniosą, bo wtedy przez Polskę przeturla się Sabaton i Eluveitie.
I zamiast zgniatającego mózg lineupu mamy Bleed From Pussy

W tym samym dniu graja w Warszawie HELLOWEEN / GAMMA RAY ! ps.czyli zostaje 2 X Kraków 
Można zrobić Helloween/Gamma Ray jednego dnia i Testament drugiego 
Night Mistress Fan Club Łódź
Jest i Berlin, 28.03, więc będę celował w koncert u sąsiadów.
Ta niesamowita trasa po USA w marcu skonczyła się składem Testament, Overkill, Flotsam And Jetsam oraz 4Arm
bez takiej petardy, jak miała byc
bez takiej petardy, jak miała byc
wafelki, mam takie pytanie- wyszedł jakiś oficjalny plakat promujący ten koncert? Jeśli ktoś ma namiar, prosiłbym o link. Pzdr
Polskiego chyba jeszcze nie ma. Germance mają taki: