03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Ale genialnie, w końcu zacny zespół zagra w zacnych miejsach w Polsce, a nie na jakimś polu xd można? można
jakby mi ktoś powiedział ze zagrają w Gdańsku, to w życiu bym nie uwierzyła a tu proszę
piękny news, teraz oby do lipca 
A w Szwecji gdzie bedzie najjasniej w tym okresie beda akurat 2 stadionowe.....RALF pisze:Ta trasa została tak pomyślana, aby możliwie najwięcej koncertów odbywało się na obiektach gwarantujących całkowite zaciemnienie!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W Sztokholmie stadion ma dach więc będzie ciemno.Szymon pisze:A w Szwecji gdzie bedzie najjasniej w tym okresie beda akurat 2 stadionowe.....RALF pisze:Ta trasa została tak pomyślana, aby możliwie najwięcej koncertów odbywało się na obiektach gwarantujących całkowite zaciemnienie!
-
Drake
I zamkną go tak samo, jak na Narodowym, gdy padało? 
Postaram się być w Gdańsku, akurat dzien przed Queens Of the Stone Age, a moze i dzien po Blurze
. Jak nie rzucą 4.07 Volbeata na Openera, to bede 
-
Deleted User 4876
mnie tylko intryguje kwestia, czy skoro 2 koncerty pod rząd to zmienią choc jedną piosenkę w secie
czy żadnych zmian jak zawsze :-)
Bez zmian to pewne, chyba ze janick spadnie ze sceny, albo no nie wiem awaria techniczna czy cos 
Swoją droga ciekawe czym sie przedostana do Gdańska z Łodzi? A2?
Jeśli chodź o fanów to PKP troszkę czasu jedzie i do tego z przesiadkami jesli chodzi o poranne godziny. Samoloty o ile sie orientuje nie latają.
Jeśli chodź o fanów to PKP troszkę czasu jedzie i do tego z przesiadkami jesli chodzi o poranne godziny. Samoloty o ile sie orientuje nie latają.
-
Deleted User 5453
Łódź! Jadę tam na 100%. Się poprosi dziadków o transport, a ojczulek po operacji wykurować się zdąży więc ogólnie zajebiście. Nie spodziewałam się Łodzi, myślałam, że będzie Wawa, a tu proszę takie zaskoczenie
Rodzina ze mną nie wytrzyma teraz, bo będę błagać wszystkich o pieniądze, żeby się wkupić do golden circle. Ale jest taniej niż się spodziewałam, myślałam, że będzie 5-6 stów za każdy bilet, a do golden to już w ogóle kupa kasy, a tu takie fajne optymalne ceny, dziadkowie kasą sypną, ja coś tam pewnie jeszcze uzbieram i będzie pięknie, teraz tylko wybłagać
Byle do lipca!
Zależy w czyim przypadku. W moim po 26 latach czekaniaJack pisze:Nooooooo po 13 latach CZekania !!!!!!!!!!!!!!!1 GDAŃSK !!!!!!!!!!!!!!!!
No i jeszcze układ Łódź - Gdańsk dzień później
M.
Ostatnio zmieniony pn lis 26, 2012 4:04 pm przez beaviso, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Volbeat > IM?Kuki91 pisze:Postaram się być w Gdańsku, akurat dzien przed Queens Of the Stone Age, a moze i dzien po Blurze. Jak nie rzucą 4.07 Volbeata na Openera, to bede
Ciekawe w jakim czasie się rozejdą bilety bo nie wiem czy trochę poczekać z Łodzią czy nie ;]
Są drogie, więc spoko - będą jeszcze do dnia koncertu.
Tak Jeeest!! Poniedziałek jednak można polubić 
Zajebiście, do Łodzi jadę na pewno, czy Gdańsk to się jeszcze okaże.
Jak myślicie szybko się bilety na Łódź rozejdą ?
Zajebiście, do Łodzi jadę na pewno, czy Gdańsk to się jeszcze okaże.
Jak myślicie szybko się bilety na Łódź rozejdą ?
W lato jest inny rozklad pociagow. Jest TLK zaraz po polnocy lub przed 6 rano TLK i osobowy bezposrednie. Jest tez TLK o 11 i o 17 jest sie w Gdansku. Ale no samochod wyjdzie najlepiej i najtaniej zapewne. Nie mowiac ze beda tez pewnie busy.
dla mnie Volbeat > 99% zepsołów jakie znamZakkahletz pisze:Volbeat > IM?![]()
![]()
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Mam nadzieję że będzie może organizowany jakiś przejazd z Łodzi do Gdańska bo w moim przypadku z transportem może być krucho, a jak nie, to jakoś sobie poradzę 
jest już o tym temat w dziele wyjazdy na koncerty, sam nad tym myślę ale wątpię, że uzbieram tyle kasy by się jeszcze do Gdańska ruszyć
Jeden koncert na 100%, prawdopodobnie Łódź. 5.07 QOTSA na Openerze, więc z drugiej strony łatwiejszy mógłby być Gdańsk. No ale najlepiej dwa od razu. Tylko nie wiem, co moja dziewczyna na to 
zależy skąd sie jedzie i w ogole. Ja pamietam, że na zniżki studenckie jezdziłem na Openera do Gdynii z Gliwic za 30-40 zł, wiec tragedii nie ma. to oznacza bilet normalny za 60-80 zł. No i jeszcze stacja SKM jest dokładnie obok Ergo. Wiec pociąg nie jest wcale takim złym rozwiązaniemSzymon pisze:W lato jest inny rozklad pociagow. Jest TLK zaraz po polnocy lub przed 6 rano TLK i osobowy bezposrednie. Jest tez TLK o 11 i o 17 jest sie w Gdansku. Ale no samochod wyjdzie najlepiej i najtaniej zapewne. Nie mowiac ze beda tez pewnie busy.