03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk

Wszystko na temat trasy Maiden England 2012 -2014

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk

Post autor: beaviso »

Czy trybuny w Atlas Arenie mają miejsca numerowane, jak niegdyś w Spodku? Czy bilet można kupić rezerwując konkretne miejsca? Czy jest gdzieś mapa sektorów z zaznaczoną numeracją (patrzyłem na stronie areny, ale moja przeglądarka chyba się nie dogadała),

M.
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Kuki91 »

Na Livenation powinno być, bo miejsca są numerowane :) . Jeśli bedziesz wybierał z mapy obiektu, to mozesz wybrać konkretne miesjce
Awatar użytkownika
Pablo1919
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Pablo1919 »

Yes! Yes! Yes! Ale news!!! Juuuuhuuu!!!! Ogień! Muszę być!
Awatar użytkownika
wojteq
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wojteq »

A ja mam pytanie, które w zasadzie już teraz mi się nasuwa na myśl. Czy ktoś się orientuje jak będą wyglądały sektory GC na obu obiektach ? (Może ktoś był np. na Rammsteinie w Gdańsku albo na czymś w Łodzi). Chodzi mi konkretniej o to, czy w sektorach GC z tyłu jest trochę luzu, żeby spokojnie stanąć z tyłu sektora (jak na Bemowie było w 2011), czy wszystko jest na styk, że dosłownie "jak sardynki w puszce" się stoi ?? Może dla większości z Was nie ma to znaczenia, ale na prawdę prosiłbym o odpowiedź jeśli ktoś coś wie konkretniej w tym temacie...
Awatar użytkownika
Kitas
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Kitas »

Znana jest może pełna setlista? Jeśli tak mógłby koś podać
SOŚNO!
Deleted User 5453

Post autor: Deleted User 5453 »

Właśnie, też mam pytanie. Czy na golden circle również obowiązuje zniżka dla niepełnosprawnych?
Awatar użytkownika
Premus
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Premus »

beaviso pisze:Czy trybuny w Atlas Arenie mają miejsca numerowane, jak niegdyś w Spodku? Czy bilet można kupić rezerwując konkretne miejsca? Czy jest gdzieś mapa sektorów z zaznaczoną numeracją (patrzyłem na stronie areny, ale moja przeglądarka chyba się nie dogadała),

M.
Raczej beda numerowane jak przynajmniej bylo tak na Slayer Megadeth

Szkoda ,ze nie bedzie biletow kolekcjonerskich
Drake

Post autor: Drake »

Maiden_Madness pisze:Właśnie, też mam pytanie. Czy na golden circle również obowiązuje zniżka dla niepełnosprawnych?

Dla niepełnosprawnych będzie chyba specjalne miejsce, gdzieś z tyłu lub obok.
Awatar użytkownika
Veyron
-#Invader
-#Invader

Post autor: Veyron »

wojteq pisze:A ja mam pytanie, które w zasadzie już teraz mi się nasuwa na myśl. Czy ktoś się orientuje jak będą wyglądały sektory GC na obu obiektach ? (Może ktoś był np. na Rammsteinie w Gdańsku albo na czymś w Łodzi). Chodzi mi konkretniej o to, czy w sektorach GC z tyłu jest trochę luzu, żeby spokojnie stanąć z tyłu sektora (jak na Bemowie było w 2011), czy wszystko jest na styk, że dosłownie "jak sardynki w puszce" się stoi ?? Może dla większości z Was nie ma to znaczenia, ale na prawdę prosiłbym o odpowiedź jeśli ktoś coś wie konkretniej w tym temacie...
+1

W sumie to dlatego właśnie się zastanawiam czy kupić GC czy zwykły.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Naprawdę tak ciężko Wam zadzwonić/napisać mejla do Live Nation i się tego dowiedzieć? Naprawdę myślicie, że tutaj jest punkt informacji dotyczący tych koncertów? Litości... ledwo dzisiaj ogłoszono koncert, a tutaj pytania jak na informacji... po ile bilet, gdzie go kupić, jaka setlista, ile miejsca, jak tam dojechać, czy są numerowane, itp, itd :roll:

Troszkę więcej samodzielności i pomyślunku...
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Na Ozzym w Gdańsku Golden Circle zajmował dosłownie pół płyty. Ludzi było w nim sporo, ale mniej więcej od połowy jego długości było luźno. Oczywiście nie tak jak na Bemowie gdzie z tyłu można sobie usiąść grupowo na ziemi, ale luźno.
Na Rammstein dla odmiany GC był dość mały, ale było to podyktowane zapewne kwestią 2 sceny na środku. Sądzę, że w wypadku Maiden bliżej będzie opcji z Ozza, czyli dużego GC.
Awatar użytkownika
wojteq
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wojteq »

gumbyy pisze:Naprawdę tak ciężko Wam zadzwonić/napisać mejla do Live Nation i się tego dowiedzieć? Naprawdę myślicie, że tutaj jest punkt informacji dotyczący tych koncertów? Litości... ledwo dzisiaj ogłoszono koncert, a tutaj pytania jak na informacji... po ile bilet, gdzie go kupić, jaka setlista, ile miejsca, jak tam dojechać, czy są numerowane, itp, itd :roll:

Troszkę więcej samodzielności i pomyślunku...
Tak! Bo akurat pani w informacji w LN będzie wiedziała coś więcej :lol: ... zwykle jak się dzwoni do 'informacji' to udzielają ich z internetu, z tych samych oficjalnych stron na które można z domu wejść ;) idę o zakład, że np. o takim GC nie będą mieli zielonego pojęcia :> (tylko tyle, że będzie) dlatego jeśli chodzi moje pytanie to wolę je zadać tu i dowiedzieć się jak w praktyce to wygląda , a wiadomo, że w najbliższych dniach też spróbuję zadzwonić do LN, to się wie, aczkolwiek nie spodziewam się nic sensownego dowiedzieć ....
Piwowarus pisze:Na Ozzym w Gdańsku Golden Circle zajmował dosłownie pół płyty. Ludzi było w nim sporo, ale mniej więcej od połowy jego długości było luźno. Oczywiście nie tak jak na Bemowie gdzie z tyłu można sobie usiąść grupowo na ziemi, ale luźno.
Na Rammstein dla odmiany GC był dość mały, ale było to podyktowane zapewne kwestią 2 sceny na środku. Sądzę, że w wypadku Maiden bliżej będzie opcji z Ozza, czyli dużego GC.
dzięki za odp ;)
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: PanPrezes »

pewnie rozmiar GC będzie w dużej mierze zależał od tego jak pójdą bilety
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

Znając nasz kraj, będzie GC ciagle dostępne i będzie tak duże jak liczba ludzi chętnych na ten bilet.

Swoją droga, ciekawe czy aby starać sie FTTB na oficjalnej wystarczy bilet Golden a nie Golden Early E. :?:
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

kupujcie bilety kupujcie, ja później znajdę frajera i za darmo się wejdzie, a do barierek się dopcha :)
łódź na 100%
gdańsk raczej też
szykuje się fajny poczatek lipca
Drake

Post autor: Drake »

remi pisze:Znając nasz kraj, będzie GC ciagle dostępne i będzie tak duże jak liczba ludzi chętnych na ten bilet.

Swoją droga, ciekawe czy aby starać sie FTTB na oficjalnej wystarczy bilet Golden a nie Golden Early E. :?:

Żeby starać się o FTTB, musisz być członkiem i mieć bilet Golden. Przynajmniej tak Madril pisał na IMOF ;-)
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

Michcio pisze:kupujcie bilety kupujcie, ja później znajdę frajera i za darmo się wejdzie, a do barierek się dopcha
No właśnie :)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
Mila
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Mila »

Maczup pisze:Gdańsk! Moje urodziny! DZIĘKI BRUCE!
Łooo! Moje też :pijak:
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

Drake pisze:
remi pisze:Znając nasz kraj, będzie GC ciagle dostępne i będzie tak duże jak liczba ludzi chętnych na ten bilet.

Żeby starać się o FTTB, musisz być członkiem i mieć bilet Golden. Przynajmniej tak Madril pisał na IMOF ;-)
Dokładnie, dzwoniłem, żeby się upewnić i uprzejma pani powiedziała, że GCEE pozwala na wcześniejsze wejście na obiekt i nie jest potrzebne do FTTB, oraz że ludzie z FC wchodzą przed GCEE. Ktoś może jednak zadzwonić i potwierdzić, jakbym ja się z nią nie zrozumiał lub ona ze mną. :P
ODPOWIEDZ