03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Czy trybuny w Atlas Arenie mają miejsca numerowane, jak niegdyś w Spodku? Czy bilet można kupić rezerwując konkretne miejsca? Czy jest gdzieś mapa sektorów z zaznaczoną numeracją (patrzyłem na stronie areny, ale moja przeglądarka chyba się nie dogadała),
M.
M.
Na Livenation powinno być, bo miejsca są numerowane
. Jeśli bedziesz wybierał z mapy obiektu, to mozesz wybrać konkretne miesjce
Yes! Yes! Yes! Ale news!!! Juuuuhuuu!!!! Ogień! Muszę być!
A ja mam pytanie, które w zasadzie już teraz mi się nasuwa na myśl. Czy ktoś się orientuje jak będą wyglądały sektory GC na obu obiektach ? (Może ktoś był np. na Rammsteinie w Gdańsku albo na czymś w Łodzi). Chodzi mi konkretniej o to, czy w sektorach GC z tyłu jest trochę luzu, żeby spokojnie stanąć z tyłu sektora (jak na Bemowie było w 2011), czy wszystko jest na styk, że dosłownie "jak sardynki w puszce" się stoi ?? Może dla większości z Was nie ma to znaczenia, ale na prawdę prosiłbym o odpowiedź jeśli ktoś coś wie konkretniej w tym temacie...
Znana jest może pełna setlista? Jeśli tak mógłby koś podać
SOŚNO!
-
Deleted User 5453
Właśnie, też mam pytanie. Czy na golden circle również obowiązuje zniżka dla niepełnosprawnych?
Raczej beda numerowane jak przynajmniej bylo tak na Slayer Megadethbeaviso pisze:Czy trybuny w Atlas Arenie mają miejsca numerowane, jak niegdyś w Spodku? Czy bilet można kupić rezerwując konkretne miejsca? Czy jest gdzieś mapa sektorów z zaznaczoną numeracją (patrzyłem na stronie areny, ale moja przeglądarka chyba się nie dogadała),
M.
Szkoda ,ze nie bedzie biletow kolekcjonerskich
-
Drake
Maiden_Madness pisze:Właśnie, też mam pytanie. Czy na golden circle również obowiązuje zniżka dla niepełnosprawnych?
Dla niepełnosprawnych będzie chyba specjalne miejsce, gdzieś z tyłu lub obok.
+1wojteq pisze:A ja mam pytanie, które w zasadzie już teraz mi się nasuwa na myśl. Czy ktoś się orientuje jak będą wyglądały sektory GC na obu obiektach ? (Może ktoś był np. na Rammsteinie w Gdańsku albo na czymś w Łodzi). Chodzi mi konkretniej o to, czy w sektorach GC z tyłu jest trochę luzu, żeby spokojnie stanąć z tyłu sektora (jak na Bemowie było w 2011), czy wszystko jest na styk, że dosłownie "jak sardynki w puszce" się stoi ?? Może dla większości z Was nie ma to znaczenia, ale na prawdę prosiłbym o odpowiedź jeśli ktoś coś wie konkretniej w tym temacie...
W sumie to dlatego właśnie się zastanawiam czy kupić GC czy zwykły.
Naprawdę tak ciężko Wam zadzwonić/napisać mejla do Live Nation i się tego dowiedzieć? Naprawdę myślicie, że tutaj jest punkt informacji dotyczący tych koncertów? Litości... ledwo dzisiaj ogłoszono koncert, a tutaj pytania jak na informacji... po ile bilet, gdzie go kupić, jaka setlista, ile miejsca, jak tam dojechać, czy są numerowane, itp, itd
Troszkę więcej samodzielności i pomyślunku...
www.MetalSide.pl
Na Ozzym w Gdańsku Golden Circle zajmował dosłownie pół płyty. Ludzi było w nim sporo, ale mniej więcej od połowy jego długości było luźno. Oczywiście nie tak jak na Bemowie gdzie z tyłu można sobie usiąść grupowo na ziemi, ale luźno.
Na Rammstein dla odmiany GC był dość mały, ale było to podyktowane zapewne kwestią 2 sceny na środku. Sądzę, że w wypadku Maiden bliżej będzie opcji z Ozza, czyli dużego GC.
Na Rammstein dla odmiany GC był dość mały, ale było to podyktowane zapewne kwestią 2 sceny na środku. Sądzę, że w wypadku Maiden bliżej będzie opcji z Ozza, czyli dużego GC.
Tak! Bo akurat pani w informacji w LN będzie wiedziała coś więcejgumbyy pisze:Naprawdę tak ciężko Wam zadzwonić/napisać mejla do Live Nation i się tego dowiedzieć? Naprawdę myślicie, że tutaj jest punkt informacji dotyczący tych koncertów? Litości... ledwo dzisiaj ogłoszono koncert, a tutaj pytania jak na informacji... po ile bilet, gdzie go kupić, jaka setlista, ile miejsca, jak tam dojechać, czy są numerowane, itp, itd![]()
dzięki za odpPiwowarus pisze:Na Ozzym w Gdańsku Golden Circle zajmował dosłownie pół płyty. Ludzi było w nim sporo, ale mniej więcej od połowy jego długości było luźno. Oczywiście nie tak jak na Bemowie gdzie z tyłu można sobie usiąść grupowo na ziemi, ale luźno.
pewnie rozmiar GC będzie w dużej mierze zależał od tego jak pójdą bilety
Znając nasz kraj, będzie GC ciagle dostępne i będzie tak duże jak liczba ludzi chętnych na ten bilet.
Swoją droga, ciekawe czy aby starać sie FTTB na oficjalnej wystarczy bilet Golden a nie Golden Early E.
Swoją droga, ciekawe czy aby starać sie FTTB na oficjalnej wystarczy bilet Golden a nie Golden Early E.
kupujcie bilety kupujcie, ja później znajdę frajera i za darmo się wejdzie, a do barierek się dopcha 
łódź na 100%
gdańsk raczej też
szykuje się fajny poczatek lipca
łódź na 100%
gdańsk raczej też
szykuje się fajny poczatek lipca
-
Drake
remi pisze:Znając nasz kraj, będzie GC ciagle dostępne i będzie tak duże jak liczba ludzi chętnych na ten bilet.
Żeby starać się o FTTB, musisz być członkiem i mieć bilet Golden. Przynajmniej tak Madril pisał na IMOF
No właśnieMichcio pisze:kupujcie bilety kupujcie, ja później znajdę frajera i za darmo się wejdzie, a do barierek się dopcha
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Łooo! Moje teżMaczup pisze:Gdańsk! Moje urodziny! DZIĘKI BRUCE!
Dokładnie, dzwoniłem, żeby się upewnić i uprzejma pani powiedziała, że GCEE pozwala na wcześniejsze wejście na obiekt i nie jest potrzebne do FTTB, oraz że ludzie z FC wchodzą przed GCEE. Ktoś może jednak zadzwonić i potwierdzić, jakbym ja się z nią nie zrozumiał lub ona ze mną.Drake pisze:remi pisze:Znając nasz kraj, będzie GC ciagle dostępne i będzie tak duże jak liczba ludzi chętnych na ten bilet.
Żeby starać się o FTTB, musisz być członkiem i mieć bilet Golden. Przynajmniej tak Madril pisał na IMOF