03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Iron_Black
- -#Wrathchild

Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
witam,
czy jesli teraz wykupie czlonkowstwo z klubie iron maiden to bede mial mozliwosc wylosowania fttb dla dwoch osob ?
czy posiadania golden circle uprawnia do wziecia w konkursie fttb ? czy musi to byc gc ee ?
czy jesli teraz wykupie czlonkowstwo z klubie iron maiden to bede mial mozliwosc wylosowania fttb dla dwoch osob ?
czy posiadania golden circle uprawnia do wziecia w konkursie fttb ? czy musi to byc gc ee ?
FTTB zostalo juz rozkminione w tym temacie. trzeba tylko sie cofnac i poczytac.
Nie trzeba miec EE, wystarczy GC a wg mnie nawet zwykle stojace powinno wystarczyc. Jak siegam pamiecia wstecz GD nie byl warunkiem zeby wziac udzial w losowaniu FTTB. zawsze wystarczalo Standing Ticket
Nie trzeba miec EE, wystarczy GC a wg mnie nawet zwykle stojace powinno wystarczyc. Jak siegam pamiecia wstecz GD nie byl warunkiem zeby wziac udzial w losowaniu FTTB. zawsze wystarczalo Standing Ticket
Za 598 zl mozna kupic VIP Package
■Top price category ticket with a face value of 198 zł (seated tribune)
■Party for VIP guests in a specially dedicated area, starting 2 hours prior to the concert and ending 1 hour after the concert
■Welcome glass of white or red wine
■Roll-bars with beer opened from 6 pm untill closing of the VIP area
■Stand-up buffet with hot and cold finger food selection, salad bar, desserts. Hot dishes will be served only before the show. Coffee and tea, soft drinks available non stop
■Concert gadget for each VIP guest.
■Top price category ticket with a face value of 198 zł (seated tribune)
■Party for VIP guests in a specially dedicated area, starting 2 hours prior to the concert and ending 1 hour after the concert
■Welcome glass of white or red wine
■Roll-bars with beer opened from 6 pm untill closing of the VIP area
■Stand-up buffet with hot and cold finger food selection, salad bar, desserts. Hot dishes will be served only before the show. Coffee and tea, soft drinks available non stop
■Concert gadget for each VIP guest.
Właśnie wszedłem i poczytałem sobie.... Wniosek? Jadę na oba!!! 
Po co ci fttb? Wystarczy wywalić jakiegoś maślaka spod barierki (oczywiście jak ochrona nie patrzy) i już masz miejsce...Iron_Black pisze:czy posiadania golden circle uprawnia do wziecia w konkursie fttb ? czy musi to byc gc ee ?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
tak patrząc po facebookowej reakcji, szykuje się zlot "starej gwardii sanktuarium" na koncercie w Łodzi 
już nie mam tu najwięcej postów

A co jak nie będzie maślaków?Emilio pisze:Po co ci fttb? Wystarczy wywalić jakiegoś maślaka spod barierki (oczywiście jak ochrona nie patrzy) i już masz miejsce...
Oj Emilio obysmy na siebie nie trafili...
-
El Dorado
Ja bede na obu koncertach wywalac frajerow spod sceny
-
Drake
I co? Dają Ci coś takie teksty? Sam jesteś frajer, pisząc takie bzdury.
ooo to widze że dwa prawdziwki pod scena już będąMadril pisze:A co jak nie będzie maślaków?Emilio pisze:Po co ci fttb? Wystarczy wywalić jakiegoś maślaka spod barierki (oczywiście jak ochrona nie patrzy) i już masz miejsce...
a znam jeszcze paru kozaków co do nas się podłączy
ale sie grzybowo zrobiło
-
Deleted User 4783
i to jest to na co czekałem!!! na sonisphere nie byłem, za dużo problemów było, ale Łódź???? REWELACJA!!!! Chyba załatwię sobie przedłużenie akademika na te 3-4 dni, żeby już z domu nie dojeżdżać
jak myślicie, setlista ta sama co w tym roku będzie, czy może coś zmienią? jak dla mnie wszystko ok, zwłaszcza SSOASS....
jak myślicie, setlista ta sama co w tym roku będzie, czy może coś zmienią? jak dla mnie wszystko ok, zwłaszcza SSOASS....
-
El Dorado
zobaczymy jak będą wyglądały twoje łzy pod sceną, jeśli w ogóle bedziesz miał GC.Drake pisze:I co? Dają Ci coś takie teksty? Sam jesteś frajer, pisząc takie bzdury.
-
Drake
El Dorado pisze:zobaczymy jak będą wyglądały twoje łzy pod sceną, jeśli w ogóle bedziesz miał GC.Drake pisze:I co? Dają Ci coś takie teksty? Sam jesteś frajer, pisząc takie bzdury.
Ja bym powiedział, że żenujący czasami, no ale...Drake pisze:El Dorado pisze:zobaczymy jak będą wyglądały twoje łzy pod sceną, jeśli w ogóle bedziesz miał GC.Drake pisze:I co? Dają Ci coś takie teksty? Sam jesteś frajer, pisząc takie bzdury.
Jesteś komiczny
Od 1 grudnia, sprzedaż biletów... już wiem co Mikołaj mi w tym roku przyniesie pod choinkę
Night Mistress Fan Club Łódź
-
Iron_Black
- -#Wrathchild

a kiedy bedzie mozna sie zapisac na losowanie fttb ?
czy juz po ptakach?
-
Drake
Przeto nawet bilety nie są jeszcze w sprzedaży. Jak jesteś członkiem oficjalnego to weź i napisz do Laza. Sądzę, że za niedługo będzie można się zapisać do losowania.Iron_Black pisze:a kiedy bedzie mozna sie zapisac na losowanie fttb ?czy juz po ptakach?
Edit: Tak, na potwierdzenie przed chwilą sprawdzałem i można się zapisać na amerykańskie koncerty z lata. Ktoś chętny?
swietnie ze koncerty halowe,po raz ostatni na hali widzialem ich na trasie promujacej AMOLAD...w Atlas Arenie jestem bankowo 
Dokładnie ja nigdy na IM w hali nie byłem, zawsze to było jednak moim marzeniem bo zawsze twierdziłem ze to zespół wprost idealny na takie spektakleqracoss pisze:swietnie ze koncerty halowe,po raz ostatni na hali widzialem ich na trasie promujacej AMOLAD...w Atlas Arenie jestem bankowo