03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Jak mnie pierun nie czaśnie, to się na Uć wybiorę, koncert Ajrona Mejdena w hali z siódmym synem żal opuścić, a i cena rozsądna.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Ja zabieram ekipe z PKB Poznań, więc w razie co będzie "ciężkich nokautów szkoła"Michcio pisze:ooo to widze że dwa prawdziwki pod scena już będą
a znam jeszcze paru kozaków co do nas się podłączy![]()
A tak na poważnie, myślicie, że będzie sold-out, czy da rade kupić bilet nawet za parę miesięcy? Ze stadionem łatwiej to było przewidzieć a z halą nigdy nie wiadomo...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Nie ma to jak mieć 80% zniżki na bilety 
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

jadę na dwa koncerty i tym samym biorę udział w akcji 'jadąc na dwa koncerty Maiden w Polsce odbierasz bilet pozerowi'
Nie przesadzajmy, niektórych nie stać na dwa 
Hm, 13 tys do Atlas Areny, 15 tys do Ergo.. myślę, ze pójdą wszystkie bilety dlatego pozorny zawsze ubezpieczony i ja swój bilet kupuje już 1 grudniaEmilio pisze:A tak na poważnie, myślicie, że będzie sold-out, czy da rade kupić bilet nawet za parę miesięcy? Ze stadionem łatwiej to było przewidzieć a z halą nigdy nie wiadomo...
Kurde, pomyślec ze pojadę na Ironów SKM'ką.
Co lepsze. Trybuny czy płyta? Bo mam zagwozdkę
ja w 2008 byłam na trybunach i było zajebiscie, wszytsko widziałam przynajmniej
na soni na płycie i lepsza atmosfera jak dla mnie, teraz też biorę płytę 
Co za pytanie. Płyta. Chociaż ja może mam skrzywiony obraz bo moje jedyne trybuny w karierze koncertowej były na Śląskim 2005. To co zrobił tam Wardzała... 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
kto co lubi....widzialem Maiden juz pare ladnych razy i z perspektywy trybun i plyty....i osobiscie chyba lykne trybunki 
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Jak chcesz oglądać i słuchać to lepiej trybuny, jak chcesz dołączyć do tego świetną zabawę a trochę mniej skupienia na wizji/słuchu to płyta 
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
no prosze kolejny tru prafdzify fanEl Dorado pisze:Ja bede na obu koncertach wywalac frajerow spod sceny
na czym polega Wasza selekcja? Bo nie wiem czy Pan Tobiasz z kolegami wywali mnie spod sceny, czy daruje mi zycie?
Zal
Ogarnijcie sie Panowie troche, bo az zal to czytac
a jak chcecie miec latwiej to kobiety maja na pewno mniej sily od Was i dacie rade, bedziecie tacy mescy wtedy ze hej - brak slow
Ostatnio zmieniony wt lis 27, 2012 6:37 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wypowiadałem się jeszcze nt. koncertów, więc:
Nie wierzyłem w koncert IM gdzieś poza klepiskiem...a tu proszę, jak dobrze się czasami pomylić
W takiej sytuacji Gdańsk na celowniku
Nie wierzyłem w koncert IM gdzieś poza klepiskiem...a tu proszę, jak dobrze się czasami pomylić
W takiej sytuacji Gdańsk na celowniku
wczoraj sam pytalem, dzis sam odpowiadam 
Ale na pewno wielu osobom sie przyda - dzwonilem do LN i brak biletow w sprzedazy po za siecia na MUSE to byl przypadek. Na IM rusza normalnie od sb w EMPIKACH, SATURNACH, MM, itd. Wg mnie lepiej tak kupic, bo przez strone dochodzi wysylka i prowizja 3% od sprzedazy
Ale na pewno wielu osobom sie przyda - dzwonilem do LN i brak biletow w sprzedazy po za siecia na MUSE to byl przypadek. Na IM rusza normalnie od sb w EMPIKACH, SATURNACH, MM, itd. Wg mnie lepiej tak kupic, bo przez strone dochodzi wysylka i prowizja 3% od sprzedazy
Na niczym specjalnym. Przed gigiem w Niemczech zatańczyłem jednemu szkopowi kujawiaka na ryju, tak, że mu się nalot dywanowy na Drezno przypomniałBudziol pisze:na czym polega Wasza selekcja?
Naprawdę uwierzyłeś w to, że ktoś by chciał wywalić inną osobę spod barierki?Budziol pisze:Zal
Ogarnijcie sie Panowie troche, bo az zal to czytac
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Niektórzy nie zauważają sarkazmu, choćby ich walcem przejechał. 
Pozdrawiam,
Maślak
Pozdrawiam,
Maślak
chryste! od wczoraj jestem zajaranym dzikim bąkiem z powodu koncertu a teraz uświaodmiłam sobie smutny fakt, że do koncertu jeszcze ponad pół roku.. aaa no i koniec świata trzeba przeżyć 
no chyba ze tak, bo juz mnie zalamales tym kujawiakiem
a czemu wzialem to na serio? Bo znam takich typow co faktycznie tak robia - skroro sarkazm to ok, jakos nigdy nie chwytam zartow Tobinka i tyle - nie bawia mnie
a czemu wzialem to na serio? Bo znam takich typow co faktycznie tak robia - skroro sarkazm to ok, jakos nigdy nie chwytam zartow Tobinka i tyle - nie bawia mnie
"Mistrz kazał mi unikać niepotrzebnych walek"

oj Emilio, Emilio
powalczyc to trzeba za jakis czas o FTTB
powalczyc to trzeba za jakis czas o FTTB