JAKOŚ BĘDZIE! WAŻNE, ŻE BĘDZIE!
03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Ja jak zwykle chuja będę widział z moim 160pare cm wzrostu. Trza się będzie naskakać
Na Priestach w kwietniu z racji, iż byłem wcześniej, to jakoś dobrałem się pod barierkę. A tu jak FTBB i jeszcze EE, to ni ma bata.
-
Drake
Pod bariery biec to trzeba mieć w nogach
Na szczęście Bóg wyposażył mnie w atletyczną budowę i dodatkowo barierki sprawiają, że dostaję hipernapędu w nogach 
Do barierek nie wolno biegać
Ochrona nie pozwala 
Nie ma co się martwić fani Maiden troszkę wolni w swoich biegach do barierek są:)
Atletycznej budowy nie mam. Ale rower i bieganie robią swoja. W nogach trochę mam.
Biegnąć to akurat pikuś. Na sam start będzie tam już 100 osób z FTBB. Troche mułów z biletem EE. Więc wiesz...Zostaje skakanie.
I 2 rząd jak Bóg da. Bo trybuny to nie dla mnie.
I 2 rząd jak Bóg da. Bo trybuny to nie dla mnie.
Drodzy userzy Sanktuarium, pragnę poinformować, że paru ludzi z forum Let There Be AC/DC też Was będzie wspierać na koncercie;) Ja będę w Łodzi.
Gdyby ktoś z południa Polski (dokładnie Siewierz i okolice) chciał się zabrać to na pewno będę miał w aucie dwa lub trzy wolne miejsca w drodze do Łodzi:)
Gdyby ktoś z południa Polski (dokładnie Siewierz i okolice) chciał się zabrać to na pewno będę miał w aucie dwa lub trzy wolne miejsca w drodze do Łodzi:)
-
Deleted User 5453
Ja się na trybunki wybieram, choć chętnie bym się z wami pogniotła tam na płycie, ale z moim wzrostem to tylko brzy barierce, bo jak dalej bym stać miała w moim przypadku to by nawet skakanie nie pomogło jak tam takie wielkoludy stać będą
A poza tym tatuś mój kochany takiego ścisku raczej by nie wytrzymał z kilku powodów, między innymi dlatego, że jest może 3-4 cm ode mnie wyższy i też by, za przeproszeniem, gówno widział
Ale dobra teraz jeszcze jakieś dobre miejsca trzeba będzie obczaić i dla mnie całkiem fajnie, następnym razem się z wami pogniotę 
1. ALEXANDER THE GREAT
2. WRATHCHILD
3. ACES HIGH
4. POWERSLAVE
5. MOTHER RUSSIA
6. FLIGHT OF ICARUS
7. MOONCHILD
8. BRAVE NEW WORLD
tego nie słyszałem, w Łodzi będą mieli szanse naprawić błąd
2. WRATHCHILD
3. ACES HIGH
4. POWERSLAVE
5. MOTHER RUSSIA
6. FLIGHT OF ICARUS
7. MOONCHILD
8. BRAVE NEW WORLD
tego nie słyszałem, w Łodzi będą mieli szanse naprawić błąd
-
Deleted User 5800
Oby bilety do Gdańska były jeszcze w sprzedaży gdzieś 6 - 7 grudnia. (GC oczywiście, bo inne to z pewnością będą - chyba że się mocno zdziwię
) Mam nadzieje, że nie znikną w kilka godzin bo się... zdenerwuje
Mam nadzieję, że do zobaczenia nad morzem
Mam nadzieję, że do zobaczenia nad morzem
-
El Dorado
to będzie bitka z ŁKS.Emilio pisze:Ja zabieram ekipe z PKB Poznań, więc w razie co będzie "ciężkich nokautów szkoła"
Ja tam chętnie popatrzę na ludzi, którzy będą próbować przesunąć mnie i IRONSPARTANA. To może być całkiem śmieszne 
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

Bd to mój pierwszy koncert , tylko boje się że 1 stycznia nie bd już biletów , chce akurat na płyte ;s , MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ !!
Nikt Ciebie nie będzie przesuwał bo nie będziesz nawet przez chwilę stał przy barierkachczester52 pisze:Ja tam chętnie popatrzę na ludzi, którzy będą próbować przesunąć mnie i IRONSPARTANA. To może być całkiem śmieszne
a co, też poudaję twardziela
Weź kredyt. Bilety będą, no chyba, że GC pójdą w miesiąc gdyby zrobili małą strefę ale też w to wątpię.Dr. Doctor pisze:Bd to mój pierwszy koncert , tylko boje się że 1 stycznia nie bd już biletów , chce akurat na płyte ;s , MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ !!
- bloodysabbath
- -#Prowler

jedzie ktos autobusem z Kielc do Lodzi? 
moznaby sie zebrac w kilka osob i poejchac, razem zawsze razniej
)
moznaby sie zebrac w kilka osob i poejchac, razem zawsze razniej
-
Deleted User 5800
Może ktoś z was rozwieje moje wątpliwości:
1/ Czy bilety na Ironów będą w empikach ?
2/ Czy można zamówić bilety z opcją "za pobraniem" / "płatność przy odbiorze" ? Bo regulamin eventim jest dla mnie trochę niejasny. Do tej pory korzystałem z płatności kartą kredytową, ale nie będę mógł tym razem.
1/ Czy bilety na Ironów będą w empikach ?
2/ Czy można zamówić bilety z opcją "za pobraniem" / "płatność przy odbiorze" ? Bo regulamin eventim jest dla mnie trochę niejasny. Do tej pory korzystałem z płatności kartą kredytową, ale nie będę mógł tym razem.
ale już $5. 2&5. 1
Płatności za Bilet Użytkownik może dokonać w następujący sposób:
a) przelewem,
b) za pomocą płatności Dotpay (szybki przelew),
c) za pomocą karty kredytowej Visa lub Euro/Mastercard.
...
Niektórym może się to wydać dziwaczne szukanie dziury w całym, ale dla mnie to ważne, więc proszę o poważne odpowiedzi. Może ktoś płacił za pobraniem ?Użytkownikowi przysługuje prawo wyboru płatności za Bilet osobiście, przy dostawie Biletu przez kuriera za pobraniem...
-
Deleted User 4876
eventim od dłuzszego czasu, bodajze od koncert U2 nie daje mozliwosci płacenia przelewem zwykłym czy za pobraniem w przypadku koncertów LIVE NATION.
Na pewno beda w empikach, mm czy innych saturnach bo osobiscie dzwonilem w tej sprawie do LN i sam jade po 2xGC w sb:-)
Czy całkiem przypadkiem jedziesz po 1 na GC Łódź a drugi GC Gdańsk
?
Jeśli tak to ja ten sam zestaw zakupie w ciągu tygodnia
Hakuna Matata !!
Jeśli tak to ja ten sam zestaw zakupie w ciągu tygodnia
Hakuna Matata !!
Dokladnie, dam znac czy wsjo poszlo po mojej mysli;-)
A wiesz może czy dostępne na ten koncert będę bilety kolekcjonerskie czy możemy liczyć tylko na takie zwykłe systemowe?Budziol pisze:Na pewno beda w empikach, mm czy innych saturnach bo osobiscie dzwonilem w tej sprawie do LN i sam jade po 2xGC w sb:-)
Night Mistress Fan Club Łódź