03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Kolekcjonerskich na BANK nie będzie.
LN, wiec "systemowe" 
Dzięki
F**k the system
więc w sobotę czeka mnie po pracy wizyta w Empiku w Galerii Łódzkiej 
Night Mistress Fan Club Łódź
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

2xGC na Łódź kupuję w tygodniu, ale ciekawe czy na początku stycznia będą jeszcze GC na Gdańsk 
-
Deleted User 5800
Dzięki za informacje. Też właśnie zadzwoniłem, ale pani pracująca w najbliższym Empiku twierdzi, że będą mieli tylko bilety na koncert w Łodzi, albo że jest to jakiś błąd i wkrótce pojawi się też opcja Gdańsk. Mam zadzwonić w piątek.Budziol pisze:Na pewno beda w empikach, mm czy innych saturnach bo osobiscie dzwonilem w tej sprawie do LN i sam jade po 2xGC w sb:-)
niemozliwe chyba, przeciez strona LN obsluguje obydwa koncerty juz od jutra (przedsprzedaz dla FC)
-
Deleted User 5800
Może to błąd. Mam zadzwonić albo jutro albo w piątek i wtedy się dowiem czy jest ten Gdańsk. Jeśli kogoś to interesuje to chodzi o Empik w miejscowości Łomża (województwo podlaskie). Mam tam blisko, więc mogę podjechać w sobotę. W sumie to nie wiem czy mam aż tak się produkować.... Po prostu przezorny itd. W końcu nie wiadomo ile czasu zajmie wykupienie biletów. (GC) Jeśli nie empik to może do 6 - 7 grudnia załatwię możliwość płacenia kartą kredytową.
Wiecie ile mniej więcej miejsc będzie na Golden Circle? Nigdy nie byłem w Ergo Arenie i nie ogarniam jak to wygląda.
Wiecie ile mniej więcej miejsc będzie na Golden Circle? Nigdy nie byłem w Ergo Arenie i nie ogarniam jak to wygląda.
a ja jutro sobie juz kupuje 
tez sie zastanawiam 
Ja jutro pewnie już nawet odbiorę, ha! 
lansMadril pisze:Ja jutro pewnie już nawet odbiorę, ha!
Nie zapomnij wrzucić fotkiMadril pisze:Ja jutro pewnie już nawet odbiorę, ha!
Z niezasłoniętymi kodami!vyrus pisze:Nie zapomnij wrzucić fotkiMadril pisze:Ja jutro pewnie już nawet odbiorę, ha!
Golden Cirle x 2 po ciezkich bojach ze stronka LN
KUPIONE, ZAPLACONE, GOTOWE DO WYSLANIA
KUPIONE, ZAPLACONE, GOTOWE DO WYSLANIA
a w czym znow problem?
Wlasnie tego boje sie jak pojade w sobote po bilety, ze znow bedzie jakis problem
Wlasnie tego boje sie jak pojade w sobote po bilety, ze znow bedzie jakis problem
Jak do tej pory każdy eventim miał problemy podczas presale, więc nie ma się czego bać raczej.
uspokoiles mnie 
BTW patrze tez na loty do Paryza poki co cena calkowita w obydwie strony to okolo 400zl z Krakowa (wylot wt / przylot czw)
BTW patrze tez na loty do Paryza poki co cena calkowita w obydwie strony to okolo 400zl z Krakowa (wylot wt / przylot czw)
-
Deleted User 5800
Jeśli kogoś to interesuje to dzwoniłem do empiku w Łomży i teraz twierdzą, że wcale nie mogą mi powiedzieć czy będą sprzedawać bilety, chyba że już będzie po 1 grudnia 2012. Nie ogarniam. Spróbuję w sobotę się dowiedzieć.
dlatego dzwonilem do LN. Bo empiki czy mm to wiedza jak widza w systemie.
Zapewnili mnie ze bilety beda sprzedawane w punktach, bo jak juz wspominalem na przyklad na MUSE tylko online, nie wiem czemu tak jest
Zapewnili mnie ze bilety beda sprzedawane w punktach, bo jak juz wspominalem na przyklad na MUSE tylko online, nie wiem czemu tak jest
-
Deleted User 5800
Rozumiem. Więc ufam, że nie będzie wyjątków i każdy z "punktów sprzedaży" będzie oferował bilety na obydwa koncerty. Dowiem się w sobotę.Budziol pisze:dlatego dzwonilem do LN. Bo empiki czy mm to wiedza jak widza w systemie.