3000GrzegorzCantara pisze:Otóż do Hali Koło wchodzi ponad 3000 ludzi na koncerty, ma świetną akustykę, więc chyba JASNE jest, że zmieści ona więcej niż jakikolwiek klub w Polsce.
29/05/2013 - King Diamond - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 29/05/2013 - King Diamond - Warszawa
Night Mistress Fan Club Łódź
O! I o taką rzeczową informację o tym miejscu mi chodziło, dzięki.GrzegorzCantara pisze: Otóż do Hali Koło wchodzi ponad 3000 ludzi na koncerty, ma świetną akustykę, .
News o koncercie zacny.
- Mike Patton
- -#Trooper

GrzegorzCantara pisze:Widzę, że kolega z tych, co to mają kompleksy na punkcie Warszawy. Otóż do Hali Koło wchodzi ponad 3000 ludzi na koncerty, ma świetną akustykę, więc chyba JASNE jest, że zmieści ona więcej niż jakikolwiek klub w Polsce. I dla Twej informacji: koncerty w Hali Koło pilotuje Progresja, która tam chce robić i będzie robić swoje większe koncerty. Między innymi Sabaton tam będzie w marcu. Rozumiem, że byłeś już tam i na podstawie swojej wizyty możesz wypowiadać swoje sądy? Wiem, że boli cię to, że ten koncert nie jest w Krakowie albo na Śląsku, ale jakoś to musisz przeżyć. A może tak zmień trochę ton swoich wypowiedzi na tym forum, bo tak ostatnio wprowadzasz tutaj pełno agresji. Łagodnie mówiąc. To wszystko z mej strony. BEZ ODBIORU.Mike Patton pisze:No nie wątpię w to , że lespza niż dowolna w Zakopanem, ale w dlatego w Zakopanem nic nie organizują , żeby się nie wstydzić. Więc żenadą jest , że King Diamond będzie grał w jakiejś gównianej pseudo hali... Ale Warszawa stynie gównianych klubów Proxima, Progresja, Stodoła... Jedynie Torwar macie fajny i Stadiony
Nie mam żadnych kompleksów na punkcie Warszawy (nawet byłem tam w ten wtorek na Fear Factory) Dla mnie niema różnicy czy koncert jest w Krakowie, śląsku czy Warszawie, jeśli jest to artysta którego lubię to pojadę wszędzie
Bez Odbioru
W tym roku chyba trzeba napaść na bank zeby ogarnąć tyle koncertów 
Za taką gadkę, nawet jak była na trzeźwo, to warn się należy.Mike Patton pisze:No nie wątpię w to , że lespza niż dowolna w Zakopanem, ale w dlatego w Zakopanem nic nie organizują , żeby się nie wstydzić. Więc żenadą jest , że King Diamond będzie grał w jakiejś gównianej pseudo hali... Ale Warszawa stynie gównianych klubów Proxima, Progresja, Stodoła... Jedynie Torwar macie fajny i Stadiony
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
a ta hala to nie jest stara hala Mery? Byłem tam na Sistersach wieki temu...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Zbieram Zakkahletz's Eleven - chętna?claudette pisze:W tym roku chyba trzeba napaść na bank zeby ogarnąć tyle koncertów
Nie nie, hala Mery to co innego.vanyorick pisze:a ta hala to nie jest stara hala Mery? Byłem tam na Sistersach wieki temu...
Hala na Kole to tak po prawdzie nieco większa szkolna sala gimnastyczna z niewielkimi trybunami
Jasne!Zakkahletz pisze:claudette napisał/a:
W tym roku chyba trzeba napaść na bank zeby ogarnąć tyle koncertów
Zbieram Zakkahletz's Eleven - chętna?
Bilecik juz kupiony 
Bilety zamówione przez Metalopolis 
Też zakupiłem 
Dostałem dziś bilety z Metalopolis... i lipa bo są zwykłe "systemowe"
myślałem, że będą jakieś ładne okolicznościowe...
ale chociaż mam je już w ręce 
Jest organizowany przejazd z Krakowa/Katowic - szczegoły: viewtopic.php?p=638119#638119
Doszły Was jakieś słuchy odnośnie setlisty? Zastanawiam się jak set tegoroczny będzie się miał do koncertów z 2012 roku, np. ze Sweden Rock Festival...
Oby tylko Mistrz nie poszedł po najprostszej linii oporu i rok po roku nie tłukł w kółko tych samych kawałków. Mam nadzieję, że zawód, jaki przeżyłem w kwietniu na Judasach tutaj się nie powtórzy...
Co myślicie?
Oby tylko Mistrz nie poszedł po najprostszej linii oporu i rok po roku nie tłukł w kółko tych samych kawałków. Mam nadzieję, że zawód, jaki przeżyłem w kwietniu na Judasach tutaj się nie powtórzy...
Co myślicie?
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

http://www.ticketportal.sk/performance.aspx?idp=134474
Jakby ktoś wolał do Bratysławy się udać - to polecam, fajny termin, zaraz po bożym ciele, w piątek a potem weekend, a nawet jakby ktoś chciał to i dwa można zaliczyć :-)
Jakby ktoś wolał do Bratysławy się udać - to polecam, fajny termin, zaraz po bożym ciele, w piątek a potem weekend, a nawet jakby ktoś chciał to i dwa można zaliczyć :-)
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
-
Deleted User 2868
Alastor i Hellectricity supportem Kinga Diamonda
Legenda polskiego trashu zespół Alastor i debiutujący w ubiegłym roku metalowo – rock’n’rollowy Hellectricity otworzą jedyny w Polsce koncert Kinga Diamonda! To wydarzenie będzie miało miejsce już 29 maja w warszawskiej hali Koło. Taki skład zapowiada naprawdę wybuchową mieszankę muzyczną, której nie można pominąć w koncertowym kalendarium. Król horror show King Diamond powraca po latach i zapowiada widowisko z najbardziej spektakularną i efektowną oprawą w swojej karierze!
Legenda polskiego trashu zespół Alastor i debiutujący w ubiegłym roku metalowo – rock’n’rollowy Hellectricity otworzą jedyny w Polsce koncert Kinga Diamonda! To wydarzenie będzie miało miejsce już 29 maja w warszawskiej hali Koło. Taki skład zapowiada naprawdę wybuchową mieszankę muzyczną, której nie można pominąć w koncertowym kalendarium. Król horror show King Diamond powraca po latach i zapowiada widowisko z najbardziej spektakularną i efektowną oprawą w swojej karierze!
ŹLE!
Liczyłem, że będzie bez supportów, bo mam PB o 0.15, a następnego dnia z rana do Berlina jade...
Liczyłem, że będzie bez supportów, bo mam PB o 0.15, a następnego dnia z rana do Berlina jade...
Jak by ktoś z Kraka nie miał transportu i chciał sie z nami zabrać to mam jeszcze miejsca w autokarze
Up The irons