03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
I Dimmu Borgir...
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Z tego Dimmu Borgir bym się nie obraził
była by okazja zobaczyć "przy okazji" 
Night Mistress Fan Club Łódź
GC na Gdańsk zamówiony. Będzie to mój pierwszy taki duży koncert i chce się upewnić czy nieletni na pewno nie potrzebują opiekuna?
SOŚNO!
To zależy jak bardzo jesteś nieletni. Ewentualnie zawsze możesz spróbować zagadać do starszego fana żeby wszedł z tobą i po kłopocieKitas pisze:czy nieletni na pewno nie potrzebują opiekuna?
Do koncertu będę miał skończone 17 lat. Więc jak mówisz raczej problemu nie będzie 
SOŚNO!
17 lat to spoko wpuszczą nie martw sie 
Wiem ,że to dosyć głupie pytanie, ale jedyny koncert na jakim byłem do tej pory to występ TSA w Piszu(poniżej 50tys. mieszkańców) na placu przed domem kultury
. Jak wygląda taki duży koncert? Chodzi mi głównie o organizację, jak ludzie się zbierają itp. Sam jadę do tego Gdańska i nie będzie nikogo ogarniętego w tych sprawach :-\ . Może był ktoś z forum na ergo arenie?
-
Deleted User 4876
Na takich dużych koncertach Meatlowcy jedzą koty przed występem i gwałcą dziewice
a tak poważnie koncert jak koncert, przyjezdzasz pod halę, z reguły tłumek sie ustawia przy barierkach.. i czeka się czasem godzinę, czasem 7 w zależnosci o której sie zjawisz.. są jaja z ochroną.. na Slayerze były okrzyki " Gdzie jest Krzyż" .. albo " Slayer grac..ku.. mać " :-) ogólnie polewka z FOSY bo oni tacy fajni są
pózniej jak sie zacznie wpuszczanie to po kilkanascie osób wpuszczają, silny robi blokadę, tamtych sprawdzają, po 15 sekundach następna tura itd itd.. w hali to juz zalezy od Ciebie czy gnasz na płytę od razuy czy idziesz do sztni, odlac sie, czy pooglądać stoisko z merczem.. i tyle 
a po koncercie znowu wszyscy jedzą koty
a ergo całkiem sympatyczne jest.. choc daleko. Wolę ATLAS
a tak poważnie koncert jak koncert, przyjezdzasz pod halę, z reguły tłumek sie ustawia przy barierkach.. i czeka się czasem godzinę, czasem 7 w zależnosci o której sie zjawisz.. są jaja z ochroną.. na Slayerze były okrzyki " Gdzie jest Krzyż" .. albo " Slayer grac..ku.. mać " :-) ogólnie polewka z FOSY bo oni tacy fajni są
a po koncercie znowu wszyscy jedzą koty
a ergo całkiem sympatyczne jest.. choc daleko. Wolę ATLAS
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Właśnie zaopatrzyłem się w bilecik na GC tamże. Licho nie śpi, wolę już mieć go w swej tajnej skrytce.thorgal_30 pisze:ergo całkiem sympatyczne jest
A czasem odwrotnie - gwałcą koty i jedzą dziewicethorgal_30 pisze:Na takich dużych koncertach Meatlowcy jedzą koty przed występem i gwałcą dziewice![]()
Night Mistress Fan Club Łódź
-
Deleted User 5800
Ma ktoś może jakieś wiarygodne info co do sprzedaży biletów (za równo na Łódź jak i na Gdańsk / Sopot) ?
Facet w EMPIKu twierdził (kolega kupował) iż obecnie poszło około połowy całej puli. Chyba tylko tyle można się dowiedzieć. Patrząc na obie mapki sal to bardzo prawdopodobne... Jak na 10 dni od chwili startu to zajebiście.
Np. w takiej Rosji po zliczeniu z pozostałych oczek - zostało 4800 z całej puli... nieźle!
Sądzę, że co do frekwencji wstydu nie będzie(...)
Np. w takiej Rosji po zliczeniu z pozostałych oczek - zostało 4800 z całej puli... nieźle!
Sądzę, że co do frekwencji wstydu nie będzie(...)
- Mercenary155
- -#Invader

Atlas Arena GC zakupione. 
Mam tak:
Status|||||Wyślij
Opłacone||W trakcie
to znaczy że kasa do nich doszła i bilet gotowy do wysłania??
oczywiście Eventim
PS: tymonowy
Moim pierwszym wielkim koncertem była wielka czwórka w 2010 roku na Bemowie.
Też miałem wielkie obawy co i jak, do tego miałem 16 lat.
Jak zajechałem na miejsce to jakoś automatycznie wiedziałem co mam robić itd.
Naprawdę to nic strasznego.
Nie ma się co obawiać.
Mam tak:
Status|||||Wyślij
Opłacone||W trakcie
to znaczy że kasa do nich doszła i bilet gotowy do wysłania??
oczywiście Eventim
PS: tymonowy
Moim pierwszym wielkim koncertem była wielka czwórka w 2010 roku na Bemowie.
Też miałem wielkie obawy co i jak, do tego miałem 16 lat.
Jak zajechałem na miejsce to jakoś automatycznie wiedziałem co mam robić itd.
Naprawdę to nic strasznego.
Nie ma się co obawiać.
Ostatnio zmieniony śr gru 12, 2012 9:39 am przez Mercenary155, łącznie zmieniany 1 raz.
Status zmieni się na "Gotowe do wysyłki" , wtedy wysyłają. Szkoda, że nie informują o tym żadnym mailem, tylko rano dzwoni do mnie nagle kurier, że ma paczkęMercenary155 pisze:Mam tak:
Status|||||Wyślij
Opłacone||W trakcie
- Mercenary155
- -#Invader

Ja wybrałem list polecony priorytetowy.
W zeszłym roku nie było problemu poza tym że dotarł po 4 tygodniach od zamówienia, ale do koncertu daleko więc spokojnie.
W zeszłym roku nie było problemu poza tym że dotarł po 4 tygodniach od zamówienia, ale do koncertu daleko więc spokojnie.
-
Deleted User 4876
Mercenary155 ale to nie ja się obawiam tylko tymonowy
Ja mu udzielam wskazówek ze na koncercie jak będzie miał szczęście to się na KOTa i Dziewicę załapie

Na dziewice na pewno 
- Mercenary155
- -#Invader

Oops sory pomylilem nicki, musialem za bardzo posty przesunąć
-
Deleted User 4783
czy ktoś z Was może mi podać, gdzie dokładnie na eventimie jest wiadomość ile miejsc zostało na Uć? Bo jakoś nie widzę...
Tego Ci nikt nie powie... ja przypadkowo dowiedziałem się w EMPIKu.