04-05/06/2013 - Impact Festival - Rammstein - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Re: 04-05/06/2013 - Impact Festival - Rammstein - Warszawa
Jutro Live Nation ogłosi dwie kolejne gwiazdy Impactu. Mam dziwne przeczucie, iż jedną z nich będzie SOAD
A ja za to przeczuwam Slayera, a co 
Moim zdaniem jutro mogą ogłosić kapele na drugi dzień festiwalu, ponieważ jak na razie mają tylko headlinera.
Liczę, że nie będą "chamami" i będzie ścisły podział gatunkowy na dni, czyli, że nie walną czegoś mocniejszego drugiego dnia.
Co do kapel - na drugi dzień nie mam pojęcia. Na pierwszy - Volbeat
I proszę, nie wracajmy do tematu, że np SOAD może być Co-headlinerem R+ bo to nierealne z wielu powodów.
Liczę, że nie będą "chamami" i będzie ścisły podział gatunkowy na dni, czyli, że nie walną czegoś mocniejszego drugiego dnia.
I gdzie SOAD miałby niby zagrać? Przed 30STM?GrzegorzCantara pisze:Jutro Live Nation ogłosi dwie kolejne gwiazdy Impactu. Mam dziwne przeczucie, iż jedną z nich będzie SOAD
Na drugi dzień...Nickelback?
Nie będzie żadnego zespołu większego niż 30STM 
Albo dadzą jakieś zespoły na drugi dzień, albo już zapełnią dzień pierwszy, żeby wszystko było jasne. Ale bardziej prawdopodobna wydaje się być ta pierwsza wersja. Ciekawi mnie frekwencja na pierwszy dzień. Pytanie, czy R+ już się czasami nie przejadł.
Jeśli potwierdza się przypuszczenia Yankesa o Volbeacie, to będą 2 osoby więcej z Gliwicphenom pisze:Ciekawi mnie frekwencja na pierwszy dzień. Pytanie, czy R+ już się czasami nie przejadł.
No to jeśli tak będzie, to nie boję się o frekwencję hahaha 
-
Deleted User 2868
Nawet 3!Kuki91 pisze: Jeśli potwierdza się przypuszczenia Yankesa o Volbeacie, to będą 2 osoby więcej z Gliwic![]()
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Jak rozumiem, jesteś specjalistą od organizacji koncertów i zarządzasz budżetem imprezy? Tak się składa, że pracowałem kilka dobrych lat przy organizacji koncertów i wszystko jest do zrobienia i zorganizowania. Nie upieram się, że będzie to SOAD, ale proszę, nie tłumacz mi, że coś jest niemożliwe. Ja już słyszałem, że niemożliwe było to, że Megadeth zagra przed Metallikąyankes pisze:Moim zdaniem jutro mogą ogłosić kapele na drugi dzień festiwalu, ponieważ jak na razie mają tylko headlinera.
I gdzie SOAD miałby niby zagrać? Przed 30STM?GrzegorzCantara pisze:Jutro Live Nation ogłosi dwie kolejne gwiazdy Impactu. Mam dziwne przeczucie, iż jedną z nich będzie SOADI proszę, nie wracajmy do tematu, że np SOAD może być Co-headlinerem R+ bo to nierealne z wielu powodów.
Skoro pracowałeś kilka dobrych lat przy organizacji koncertów to wytłumacz mi proszę, co takiego sprawi, że SOAD wystąpi przed R+ ?
Jestem cholernie ciekawy co sprawi, że zespół o takiej pozycji na rynku jak SOAD,
- który jest w notatniku każdego organizatora koncertów na świecie,
- który może sobie pozwolić na to, by ich europejska trasa miała tylko 10 dat
- który podczas tej trasy występuje jako headliner największych festiwali
zagra na Impakcie?
- Festiwalu o żadnej renomie w EU
- w kraju o tak "prestiżowym" rynku muzycznym jak Polska
W dodatku zagra jako support R+, obniżając swoją pozycje. Niby co ma skłonić management SOAD do takiej decyzji? Dodam jeszcze, że ten festiwal organizuje monopolista słynący z organizacji imprez najmniejszym kosztem ( patrz wszystkie edycje soni w PL vs EU )
Daj mi jeden dobry argument.
P.S. Porównanie sytuacji R+/SOAD do Megadeth/Metallica jest nie na miejscu, bo w tym drugim przypadku:
1. Na przeszkodzie stało tylko ego pewnego pana.
2. Nikt nie zaprzeczy, że oba zespoły dzieli przepaść jeśli chodzi o pozycje rynkową.
3. Stała za tym idea - BIG 4
4. Stała za tym duża kasa
5. R+ i SOAD nie potrzebują siebie, żeby sprzedać koncert. Megadeth potrzebował Mety, żeby ich wpuścili na stadiony. ( porównaj frekwencje na BIG 4 vs frekwencja w Łodzi vs frekwencja na Metalfeście )
Ale co ja tam mogę wiedzieć. Przecież nie pracuje w branży = gówno wiem.
P.S. 2 Ja nie twierdzę, że się nie da. Ja nie widzę żadnego argumentu, żeby się dało. Wskaż mi go i będzie ok. Ja się ucieszę jak małe dziecko, gdy R+ i SOAD będą na Impakcie ( o ile SOAD dostanie 90minut ).
Jestem cholernie ciekawy co sprawi, że zespół o takiej pozycji na rynku jak SOAD,
- który jest w notatniku każdego organizatora koncertów na świecie,
- który może sobie pozwolić na to, by ich europejska trasa miała tylko 10 dat
- który podczas tej trasy występuje jako headliner największych festiwali
zagra na Impakcie?
- Festiwalu o żadnej renomie w EU
- w kraju o tak "prestiżowym" rynku muzycznym jak Polska
W dodatku zagra jako support R+, obniżając swoją pozycje. Niby co ma skłonić management SOAD do takiej decyzji? Dodam jeszcze, że ten festiwal organizuje monopolista słynący z organizacji imprez najmniejszym kosztem ( patrz wszystkie edycje soni w PL vs EU )
Daj mi jeden dobry argument.
P.S. Porównanie sytuacji R+/SOAD do Megadeth/Metallica jest nie na miejscu, bo w tym drugim przypadku:
1. Na przeszkodzie stało tylko ego pewnego pana.
2. Nikt nie zaprzeczy, że oba zespoły dzieli przepaść jeśli chodzi o pozycje rynkową.
3. Stała za tym idea - BIG 4
4. Stała za tym duża kasa
5. R+ i SOAD nie potrzebują siebie, żeby sprzedać koncert. Megadeth potrzebował Mety, żeby ich wpuścili na stadiony. ( porównaj frekwencje na BIG 4 vs frekwencja w Łodzi vs frekwencja na Metalfeście )
Ale co ja tam mogę wiedzieć. Przecież nie pracuje w branży = gówno wiem.
P.S. 2 Ja nie twierdzę, że się nie da. Ja nie widzę żadnego argumentu, żeby się dało. Wskaż mi go i będzie ok. Ja się ucieszę jak małe dziecko, gdy R+ i SOAD będą na Impakcie ( o ile SOAD dostanie 90minut ).
SLAYER I GHOST
NA IMPACT FESTIVAL 2013!
NA IMPACT FESTIVAL 2013!
SLAYER I GHOST
NA IMPACT FESTIVAL 2013!
Live Nation informuje!
SLAYER I GHOST zagrają podczas drugiej - dwudniowej - edycji Impact Festival.
IMPACT FESTIVAL 2013!
4 - 5 czerwca / Lotnisko Bemowo / Warszawa

NA IMPACT FESTIVAL 2013!
Live Nation informuje!
SLAYER I GHOST zagrają podczas drugiej - dwudniowej - edycji Impact Festival.
IMPACT FESTIVAL 2013!
4 - 5 czerwca / Lotnisko Bemowo / Warszawa

Ostatnio zmieniony czw gru 13, 2012 12:07 pm przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
Lipa straszna, trzeba będzie jechać tam chwile po Kingu...
Cudooownie! Slayer
niesamowicie koncertowy rok, naparwde musze napasc na bank 
-
Deleted User 4876
Slayer supportem 30 sekund ??
nie no widze ze 4 czerwca
ale support dla Mety, teraz dla R+... mocno
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Na pewno wybiorę się na 1. dzień, ale wciąż głównie dla R+ i Airbourne.
Uważam, że dzisiejsze ogłoszenie ostatecznie potwierdza, że Sonisphere Warsaw 2013 NIE BĘDZIE.
Uważam, że dzisiejsze ogłoszenie ostatecznie potwierdza, że Sonisphere Warsaw 2013 NIE BĘDZIE.
Slayer, Aibourne i Rammstein
rewelacja 
Night Mistress Fan Club Łódź