13/02/2013 - Slash - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13/02/2013 - Slash - Katowice
Ten koncert się już wyprzedał? Chyba żartujecie...
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Może tyle ludzi musi wyleczyć swoją traumę po tegorocznym GNR 
Pytałem dziś w Empiku i MM w Wawie i biletów na płytę brak ale pani w MM powiedziała ,że to pewnie taki chłyt marketingowy
więc bilety muszą sie pojawić..
Jeśli to chwyt marketingowy to zadziałał - nie myślałem jakoś intensywnie o tym koncercie, ale chyba teraz będę starał się o zakup biletu 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ja też! 
Kto z Was wybiera się z Wyjazdownią z W-wy?
Kto z Was wybiera się z Wyjazdownią z W-wy?
Mnie też coraz bardziej korci jak sobie dziś posłuchałem "Made In Stoke" ... i w sumie mam rzut beretem 
Dostałem maila z Metalmindu, że nie będzie dodatkowej puli biletów na płytę...No to pojechałem.
Pocieszające jest to, że znając Metalmind, po takim sukcesie tego koncertu, Slash będzie w przyszłości w Polsce 3 razy do roku.
Pocieszające jest to, że znając Metalmind, po takim sukcesie tego koncertu, Slash będzie w przyszłości w Polsce 3 razy do roku.
Kto by się spodziewał ,że po tygodniu z hakiem biletów nie będzieyankes pisze:Dostałem maila z Metalmindu, że nie będzie dodatkowej puli biletów na płytę..
Też dostałem takie info. Chyba sobie posiedzę...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ale się spinacie... Przecież wiadomo, że nawet w dniu koncertu pod halą da się na luzie kupić bilet na płytę i to za cenę nie wyższą niż nominalna. 
WICKER MAN pisze:Ale się spinacie... Przecież wiadomo, że nawet w dniu koncertu pod halą da się na luzie kupić bilet na płytę i to za cenę nie wyższą niż nominalna.
Nie wiem czy tak na luzie biorąc pod uwagę ile osób w necie szuka biletów. Koncert wyprzedany, więc o nominalną będzie ciężko. chyba, że jest się Herkim
Okazało się, że te za 180zł to nawet nie czerwony sektor ale dolne rzędy niebieskiego skrajnie po bokach. Chcąc być bliżej środka (nie piszę, że na wprost sceny, bo te też wyprzedane) kupiłem na sektor niebieski, w dalszych rzędach
Przeniosą do Stodoły mówili, na Velvet sprzedano 800 sztuk mówili...
Mam nadzieję, że Wicker ma racje i da się wymienić bilety na jakieś lepsze.
Przeniosą do Stodoły mówili, na Velvet sprzedano 800 sztuk mówili...
Mam nadzieję, że Wicker ma racje i da się wymienić bilety na jakieś lepsze.
Jeszcze się nie nauczyłeś, żeby nie słuchać forumowych "znawców" od organizacji koncertów?masarenka pisze:Przeniosą do Stodoły mówili, na Velvet sprzedano 800 sztuk mówili...![]()
Chętnie bym zobaczył Slasha, ale raczej gdzieś przy okazji.
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

No nieźle, nieźle, trzeba się coś postarać i tam dotrzeć heh.
Prawdziwy wysyp koncertów w 2013 - z tych dużych interesuje mnie Slash (jednak), King Diamond, Iron Maiden, Rush (Berlin of kors), Maczułga, Depeche Mode (towarzysko bardziej), Dead Can Dance, Deep Purple, Testament, Helloween+Gamma Ray... Fajnie, jak się znajdzie na to czas i możliwość zobaczenia.
Prawdziwy wysyp koncertów w 2013 - z tych dużych interesuje mnie Slash (jednak), King Diamond, Iron Maiden, Rush (Berlin of kors), Maczułga, Depeche Mode (towarzysko bardziej), Dead Can Dance, Deep Purple, Testament, Helloween+Gamma Ray... Fajnie, jak się znajdzie na to czas i możliwość zobaczenia.
byłe dziś w empiku po bilety na Helloween , Gamma Ray i z ciekawości zapytałem o bilety na Slasha i powiedział mi gostek że zostało jeszcze mniej niż sto
Up The irons
- Mike Patton
- -#Trooper

Mniej niż 100 ? Na cały Spodek? ponad 10 tys. poszło biletów!? Niezła ściema...
Mniej niż 100 w jego puli, oni w tych punkach nie mają wglądu w całkowitą ilość biletów. Ale możliwe jest, że zostało mało.Diabeł pisze:byłe dziś w empiku po bilety na Helloween , Gamma Ray i z ciekawości zapytałem o bilety na Slasha i powiedział mi gostek że zostało jeszcze mniej niż sto
robimy wyjazd Krakowa na ten koncert autokarem - szczegóły w wątku:
viewtopic.php?p=637117#637117
viewtopic.php?p=637117#637117
Pytanie jak będzie zrobiony spodek, na Illusion 2 lata temu w sprzedaży nie było niebieskich sektorów, chyba tylko dwa czerwone i płyta dziwnie od połowy....