04-05/06/2013 - Impact Festival - Rammstein - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04-05/06/2013 - Impact Festival - Rammstein - Warszawa
akurat Impact, był ostatnim miejscem, gdzie z mojej perspektywy mógł zagrać Slayer... i tym sposobem muszę odpuścić. Niestety terminowo (bo 6.06 Rush w Berlinie) i cenowo, lipa. Po za tym obiecałem sobie po Sonis, że jak Slayer, to tylko jako head. W Łodzi w AA i na Ursynaliach w tamtym roku, była miazga, a na Sonis, mocno tak sobie. Szkoda...
Najgorsze, że Slayer wystąpi przy pełnym świetle. 0 atmosfery i klimatu. Ogromna szkoda.
-
Deleted User 4876
na SOni tez raczej w Mroku nie grał
dlatego ciesze się ze SLayera zrobiłem na tej halówce w Łodzi, bo wtedy dopiero była moc razy dziesięć... zresztą Slayer gra o tyłe urocza muzyczkę, ze warunki zewnetrzne mam w dup... bo i tak liczy sie tylko ich skoczna nuta i power
szkoda tylko ze 5 czerwca robie Ironów, wiec Rammsteina i SLayera musze odpuscic, logistyki bym nie opanował 
Nie zgodzę się. Jak masz zadymioną scenę, puszczone tylko czerwone światło i zaczyna się wejście na Raining Blood to jest Slayer w takiej postaci jakiej chcę go oglądać. A tak na opener, światło dzienne razi w gały. No słabo...thorgal_30 pisze: zresztą Slayer gra o tyłe urocza muzyczkę, ze warunki zewnetrzne mam w dup...
Mnie od lutego na 99,9% nie ma w Polsce na najbliższe kilka lat to i tak nie będę. A wielka szkoda. Mam nadzieję, że w Szwajcarii Slayer się pojawithorgal_30 pisze:szkoda tylko ze 5 czerwca robie Ironów, wiec Rammsteina i SLayera musze odpuscic,
+1tomtomala pisze:Najgorsze, że Slayer wystąpi przy pełnym świetle. 0 atmosfery i klimatu. Ogromna szkoda.
Jeszcze przyjadą i jeszcze zdążymy poszaleć... i oby to był koncert halowy, a Slayer headlinerem (patrz Łódź 2011). Btw, Rammstein gwiazdą przed Slayerem? Świat się kończy...
-
Running Free 84
- -#Wrathchild

tyle że to muzycy Slayera godzą się na takie warunki, dawniej pewnie by się na to nie zgodzili ale teraz kasa gra to mają to gdzieś, zresztą Slayer zerwał z etosem kapeli podchodzącej do muzyki tradycyjnie,mieli romans z numetalem na Diabolous in Musica, mieli punkowskie covery i durne zagrywki medialne jak obrzydliwa okładka Christ Illusion czy nalepki Parental Advisory co było dotychczas zarezerwowane dla antychrystów pokroju Mansona
yyyyyyyyyyyyyyyy.....Running Free 84 pisze:zerwał z etosem kapeli podchodzącej do muzyki tradycyjnie,mieli romans z numetalem na Diabolous in Musica, mieli punkowskie covery i durne zagrywki medialne jak obrzydliwa okładka Christ Illusion czy nalepki Parental Advisory co było dotychczas zarezerwowane dla antychrystów pokroju Mansona
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Już większe gówna grały po Slayerze, patrz Limp Bizkit albo SlipknotSoloist pisze: Btw, Rammstein gwiazdą przed Slayerem? Świat się kończy...
-
Running Free 84
- -#Wrathchild

Chodzi mi o to że to są zagrywki pod tak zwaną "gówniarzerię" którą jara nalepka Parental Advisory, widziałeś taką nalepkę na okładce płyty Judas Priest czy dajmy na to Coroner? ja nie a taki Stain of Mind to może nie pachnie znienawidzonym przez wszystkich nu-metalem? no a punkowe covery to już oczywizm bo o dziwo taki klasyczny gitarzysta jak Hanneman słucha TAKIEJ muzyki..a okładka Christ Illusion poprostu mnie brzydzitomtomala pisze:yyyyyyyyyyyyyyyy.....Running Free 84 pisze:zerwał z etosem kapeli podchodzącej do muzyki tradycyjnie,mieli romans z numetalem na Diabolous in Musica, mieli punkowskie covery i durne zagrywki medialne jak obrzydliwa okładka Christ Illusion czy nalepki Parental Advisory co było dotychczas zarezerwowane dla antychrystów pokroju Mansona
- Charlottte
- -#Charlotte

DeJMIeN Wielki pisze:Już większe gówna grały po Slayerze... Slipknot
better watch out,
cos I'm the Assassin
Diabolus in Musica dla mnie jest jedną z najlepszych płyt Slayera. Na 100% lepszą niż God Hates Us All czy Christ Illusion. Oczywiście, że zeszli wtedy z głównego nurtu muzycznego ale nu-metal? Bez jaj. Slipknot, który też jest zaliczany do nu-metalu robi jedną z najlepszych muzyk na świecie. Okładka Christ Illusion jest. I tyle. Jakoś mnie ani nie podnieca, ani nie odpycha. Tak samo jak nalepki Parental Advisory. Pamiętaj, że w tym czasie, gdy te nalepki im wlepiano mieli rozprawę w sądzie o to, że ktoś coś tam zrobił słuchając muzyki. Nie znam się kto i kiedy wlepia takie nalepki, może jest to odgórnie dawane?
- Charlottte
- -#Charlotte

tomtomala pisze: Slipknot, który też jest zaliczany do nu-metalu robi jedną z najlepszych muzyk na świecie.
dokładnie
better watch out,
cos I'm the Assassin
a ja mam taką puente... WARA OD SLAYER'A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nalepki Parental Advisory nakleja RIAA, a nie zespół, więc zupełnie nie mam pojęcia o czym ta dyskusja.tomtomala pisze:Nie znam się kto i kiedy wlepia takie nalepki, może jest to odgórnie dawane?
ludzie trzymajcie mnietomtomala pisze:Diabolus in Musica dla mnie jest jedną z najlepszych płyt Slayera. Na 100% lepszą niż Christ Illusion.
+1Soloist pisze:a ja mam taką puente... WARA OD SLAYER'A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O_oRunning Free 84 pisze:obrzydliwa okładka Christ Illusion
+1Soloist pisze: WARA OD SLAYER'A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
już nie mam tu najwięcej postów

- Shedao Shai
- -#Rainmaker

To ja mam taką puentę... naucz się odmieniać "Slayer"Soloist pisze:a ja mam taką puente... WARA OD SLAYER'A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A swoją drogą, zakładam że pierwszy dzień już jest w większości obsadzony, ew. dojdzie jakaś drobnica, a na drugi dzień pójdzie coś stylistycznie podobnego do 30stm... Po początkowym podjaraniu (Rammstein) następne ogłoszenia mi już nie podeszly, na 1 zespół mi się nie będzie chciało pewnie jechać. Szkoda trochę.
...oświeć mnie, proszę.Shedao Shai pisze:Soloist napisał/a:
To ja mam taką puentę... naucz się odmieniać "Slayer"
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629617 - szczególnie 66.1.Soloist pisze:...oświeć mnie, proszę.Shedao Shai pisze:Soloist napisał/a:
To ja mam taką puentę... naucz się odmieniać "Slayer"
Tekst mówi o nazwiskach, ale ta sama reguła odnosi się do nazw własnych.