Gdybym był jakimś wielkim fanem slayera to nie byłbym zadowolony, że gra jakiś tam support przed R+. Na osobny koncert może i bym sie wybrał ale takie festy mnie nie interesują.
04-05/06/2013 - Impact Festival - Rammstein - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04-05/06/2013 - Impact Festival - Rammstein - Warszawa
http://www.facebook.com/pages/Beka-z-me ... ts&fref=ts 
Gdybym był jakimś wielkim fanem slayera to nie byłbym zadowolony, że gra jakiś tam support przed R+. Na osobny koncert może i bym sie wybrał ale takie festy mnie nie interesują.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Slayer i tak nie gra jakiś długich setów. Zagrają pewnie prawie tyle ile na normalnym koncercie. Za to minusem może być światło słoneczne. 
myśle, że Slayer zagra 12 kawałków, bo tyle grają zazwyczaj nie będąc head. Przelecą po hitach, które grają pewnie ze 200 razy rocznie (R.B., Angel, South, War, Seasons czy Dead Skin). Dla starych wyjadaczy powieje nudą, no chyba, że odpowiednio się zaprawią
Koncert dobry dla młodych, ledwie zakochanych w Slayerze. Po takim koncercie, będą pragnęli więcej.
Po cichu łudziłem się o DOWN. ;p
KORN I MASTODON
już nie mam tu najwięcej postów

Dodali też Mastodon. Fest roku się szykuje.
ZAJEBIŚCIE!!!!
Gdyby zamiast Korna ogłosili Down lub Volbeat to piałbym z zachwytu, a tak będzie czas na wypicie piwka.
Skład rewelacyjny.
Skład rewelacyjny.
Skład naprawdę imponujący
chociaż akurat z zespołów z pierwszego dnia najmniej mi póki co pasuje Mastodon...
Night Mistress Fan Club Łódź
-
Running Free 84
- -#Wrathchild

Ale dlaczego w Polsce nigdy nie ma na festivalach kapel grających klasyczny heavy-metal?
Zobaczcie sobie składy Sweden Rock Festival czy Hellfest tam jest dla każdego coś miłego a u nas zawsze bardziej brutalne odmiany metalu a dla fanów klasycznego heavy figa z makiem.
Zobaczcie sobie składy Sweden Rock Festival czy Hellfest tam jest dla każdego coś miłego a u nas zawsze bardziej brutalne odmiany metalu a dla fanów klasycznego heavy figa z makiem.
Running Free 84 pisze:Ale dlaczego w Polsce nigdy nie ma na festivalach kapel grających klasyczny heavy-metal?
A Airbourne i Ghost to grają brutalny death metal?
-
Running Free 84
- -#Wrathchild

ale to nie jest heavy-metal
dlaczego nie ma Kiss, Accept, Saxon? pewne kapele u nas są niemile widziane w tego typu imprezach
dlaczego nie ma Kiss, Accept, Saxon? pewne kapele u nas są niemile widziane w tego typu imprezach
KISS to też nie jest heavy metal 
Night Mistress Fan Club Łódź
-
Running Free 84
- -#Wrathchild

ogólnie chodzi mi o melodyjne granie, hard'n'heavy, w Polsce zawsze takie granie było w odwrocie nie licząc dosłownie paru zespołów:Iron Maiden, AC/DC, Judas Priest itd. , wystarczy spojrzeć na skład festivali no i na fakt, że takie legendy jak Kiss, Manowar czy Twisted Sister nie mogą doczekać się organizacji koncertu
przykładowo na Sweden Rock Festival w tym roku gra Saxon, Accept, Kiss, Ufo, Krokus - u nas taki festival byłby niemożliwy
przykładowo na Sweden Rock Festival w tym roku gra Saxon, Accept, Kiss, Ufo, Krokus - u nas taki festival byłby niemożliwy
Skład za taką cenę bije na głowę wszystko...
Zapowiada się ciekawy dzień
Zapowiada się ciekawy dzień
Ja będę pił piwko na Mastodonieyankes pisze:Gdyby zamiast Korna ogłosili Down lub Volbeat to piałbym z zachwytu, a tak będzie czas na wypicie piwka.
Skład rewelacyjny.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

A ja nawpieprzam się prażonej kukurydzy na Kornie. 
No, to teraz organizator musi zrównoważyć obydwa dni co do mocy line-upów - ciekawe, co dadzą na 2. dzień... Jeżeli np. The Killers lub Adele, zaopatrzę się w karnet.
No, to teraz organizator musi zrównoważyć obydwa dni co do mocy line-upów - ciekawe, co dadzą na 2. dzień... Jeżeli np. The Killers lub Adele, zaopatrzę się w karnet.
-
Deleted User 2868
W życiu bym się tak mocarnego składu nie spodziewał, absolutnie wszystkie zespoły pierwszego dnia jak na razie godne zobaczenia! RE-WE-LA-CJA.

Tyle dobrego za tylko 2 stówy! Wszystkie zespoły mnie interesują, choć niektóre już widziałem. Ciekawe kto ile czasu dostanie na scenie...