Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
ja bym tam nie narzekał na Ostravę, byłoby wręcz wybornie, choć i Pragą nie pogardzę 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Adrian w jednym z ostatnich wywiadów powiedział, że będą grać m.in. w Pradze. Ten koncert jest pewny na 99%, pytanie czy w Synot Tip Arena, czy w O2. Data też raczej wydaje się pewna - 27 czerwca.Madril pisze:Może nie będzie. Bywało tak, że u nas nie było, a w Czechach tak - może tym razem na odwrót, szczególnie, że 2 lata temu sprzedaż słabo szła i przenieśli z pola do Pragi.
Pozostaje jeszcze sporo koncertów do ogłoszenia:
- Hiszpania (mówiło się o Sonisphere, ale po ostatniej tragedii w Madrycie mało prawdopodobny wydaje się open air - za to są spore szanse na halówki w Barcelonie, Madrycie i San Sebastian między Lizboną a Paryżem)
- Bułgaria - koncert w Sofii ponoć pewny
- Rumunia / Węgry
- Grecja
- Finlandia (Sonisphere 20.07)
Za to b. mało prawdopodobne jest dodanie jakiegoś gigu między Paryżem a Oberhausen czyli 5.06-6.07. 8-ego lipca jest możliwa, aczkolwiek osobiście w to wątpię, Norwegia. Kolejne daty raczej na pewno pojawią się po Moskwie, a trasa może potrwać do połowy sierpnia (ok. miesiąca potrzebują na transport sprzętu do Am. Południowej).
W Hiszpanii mogliby halówki zrobić. Może na Węgrzech dadzą SZIGET? Jakiś czas temu wyczytałem że w Turcji mają grać Megadeth i Maiden... Sądzę, że ogłoszą następne koncerty w styczniu - jakieś 12 - 15 koncertów.
Wiem, specjalnie tak napisałem.WICKER MAN pisze:Adrian w jednym z ostatnich wywiadów powiedział, że będą grać m.in. w Pradze. Ten koncert jest pewny na 99%, pytanie czy w Synot Tip Arena, czy w O2. Data też raczej wydaje się pewna - 27 czerwca.Madril pisze:Może nie będzie. Bywało tak, że u nas nie było, a w Czechach tak - może tym razem na odwrót, szczególnie, że 2 lata temu sprzedaż słabo szła i przenieśli z pola do Pragi.
http://tanakamusic.com/2012/12/19/gran- ... barcelona/
Mają być dwa Soni w Hiszpanii - Madryt i Barcelona z IM jako Headlinerem...
Mają być dwa Soni w Hiszpanii - Madryt i Barcelona z IM jako Headlinerem...
Sorry za off top ale dla wszystkich miłośników Walta Disneya basniowa wersja Run to the Hills 
http://m.youtube.com/index?&desktop_uri ... yuVZe1AYnk
http://m.youtube.com/index?&desktop_uri ... yuVZe1AYnk
A ja dzis z braku laku kupilem sobie bilet na koncert w Lizbonie. Cena okazyjna, choc nie wiem jeszcze jak sie tam dostane. Mam nadzieje ze bedzie to pierwszy koncert na trasie..... 
się powodziSzymon pisze:A ja dzis z braku laku kupilem sobie bilet na koncert w Lizbonie. Cena okazyjna, choc nie wiem jeszcze jak sie tam dostane. Mam nadzieje ze bedzie to pierwszy koncert na trasie.....
Się pracuje , się mamila pisze:się powodziSzymon pisze:A ja dzis z braku laku kupilem sobie bilet na koncert w Lizbonie. Cena okazyjna, choc nie wiem jeszcze jak sie tam dostane. Mam nadzieje ze bedzie to pierwszy koncert na trasie.....
+1.:DARTH:. pisze:Się pracuje , się ma
Ja dziś z braku laku kupiłem bilety na wszystkie koncerty trasy i napaliłem nimi w kominku (nie polecam - brykiet lepszy!) "Się gra, się ma" jak to mawiał porucznik Borewicz

"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Jednak IM ma zagrać na Soni w Barcelonie 1go czerwca
http://www.songkick.com/festivals/2576- ... phere-2013
http://www.songkick.com/festivals/2576- ... phere-2013
Na dzień dziecka jak znalazł 
Barcelona i Madryt
Sonisphere tak ale jeszcze nie wiadomo czy Maideni zagrają na obuRALF pisze:Barcelona i Madryt
Był artykuł że tak... podawałem link!
Ani w artykule do ktorego link podales, ani na stronce Soni nie jest powiedziane, ze IM wystapi w obu miastach. Takze nada podtrzymuje swoje zdanie, ze Soni w Madrycie i Barcelonie TAK, ale czy IM zagra na obu, tego dalej nie wiadomo 
Moze sie okazac, ze zagraja tylko w Barcelonie a w Madrycie np Aerosmith
Posiadam 1 wolne miejsce w samochodzie na koncerty w Berlinie i Hamburgu wraz z biletami na koncerty. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na PW.
Do sprzedania mam też 1 bilet stojący na Berlin:)
Do sprzedania mam też 1 bilet stojący na Berlin:)
lepiej zeby zagrali w Madrycie, wczoraj loty zarezerwowalemwydra77 pisze:Ani w artykule do ktorego link podales, ani na stronce Soni nie jest powiedziane, ze IM wystapi w obu miastach. Takze nada podtrzymuje swoje zdanie, ze Soni w Madrycie i Barcelonie TAK, ale czy IM zagra na obu, tego dalej nie wiadomo