I kolejna rzecz do podpisuRunning Free 84 pisze:Dla mnie U2 czy Depeche Mode to nie są zespoły rockowe i właśnie nie chciałbym by statystyczny fan Iron Maiden to był jednocześnie fan powyższych czy Red Hot Chilli Peppers. Boję się, że to do tego zmierza. Gołym okiem widać, że Ironi są już w tym gronie ulubionych kapel pisemka Teraz Rock a to nie jest zbyt fajne.
03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Running Free 84 pisze:A branie na trasie dzieciaków muzyków, które nie mają ani grama talentu muzycznego?
No a Alice Cooper na Maiden England USA w zeszłym roku to przecież zespół, który powstał trzy lata temu, na dodatek to zapewne jakiś kuzyn DickinsonaRunning Free 84 pisze:Spójrz np. jakie zespoły jeździły w trasę z Ironami w latach 80, Accept, W.A.S.P, Helloween, Queensryche , jaką obsadę miał Donington 1988.
Night Mistress Fan Club Łódź
dobra Panowie wystarczy tego, to nie ten temat!
-
Drake
Wreszcie zamówiłem GCEE na Gdańsk. Latałem wczoraj po Media Marktach w Krakowie i w żadnym nie mieli, a szkoda. Teraz tylko na dostawę czekać.
-
Running Free 84
- -#Wrathchild

a co to urawniłowka poglądowa jakaś? ja mam prawo mieć własne zdanieMr. M pisze:I kolejna rzecz do podpisuRunning Free 84 pisze:Dla mnie U2 czy Depeche Mode to nie są zespoły rockowe i właśnie nie chciałbym by statystyczny fan Iron Maiden to był jednocześnie fan powyższych czy Red Hot Chilli Peppers. Boję się, że to do tego zmierza. Gołym okiem widać, że Ironi są już w tym gronie ulubionych kapel pisemka Teraz Rock a to nie jest zbyt fajne.
Ludzie zachwycający się U2 czy Depeche Mode mają prawo się nimi zachwycać, tylko szkoda, że nasze kochane media muzyczne w swoich gazetkach nie poświęcą choć 1/10 miejsca innym mniej mainstreamowym zespołom.
-
Drake
To kupuj brytyjskiego Metal Hammera, jak Ci się nasze gazety nie podobają.
Ostatni raz: to nie ten temat
Od teraz beda warny sie sypac
Od teraz beda warny sie sypac
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

alistair, jakie miejsce w tym sektorze masz?,bo także tam kupiłem bilet.
Kończąc off-top to powiem, że ten jegomość dobrze prawi.
No to bilet GC na Łódź zakupiony
W Czewie chciałem kupić w Media to nie mięli ale w Empiku za to bez problemu.
-
El Dorado
Poczułeś taki strach w ciele jak nie mieli biletów w media? Pewnie tysiąc mysli, że wyprzedane, że nie zobaczysz Maidens i bieg do Empiku z jedną myślą "IRON MAIDEN W ŁODZI" ?
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Za pół roku od dziś będzie gorączka! 
Jeszcze jaka! Tylko by już mogli kolejne koncerty ogłosić!!!
Akurat wtedy sytuacje miałem pod kontrolą bo na eventimie bilety były dostępne od parunastu dni. Raczej odwiedziny Media były nakierowane na zapytanie sie czy w ogóle są bilety i jakos nie byłem zaskoczony gdy usłyszałem że nie ma. W empiku poszło szybko łatwo i przyjemnieEl Dorado pisze:Poczułeś taki strach w ciele jak nie mieli biletów w media? Pewnie tysiąc mysli, że wyprzedane, że nie zobaczysz Maidens i bieg do Empiku z jedną myślą "IRON MAIDEN W ŁODZI" ?
Jeśli dobrze pamiętam, to bilety kupowane internetowo na koncert w 2008 roku przychodziły kolorowe, a te drukowane w Empiku były czarno białe. W tym roku też tak jest? 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Polskie koncerty Ironów są na szczycie sprzedażowego Top 10 w Eventimie za ostatnie 7 dni. 
Już od dawna...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Wiem, ale chodziło mi o to, że wciąż tam są, czyli bilety nadal sprzedają się świetnie - a to oznacza, że to, co kiedyś pisałem o lutym jako przewidywanym przeze mnie terminie wyprzedania się tych sztuk jest już bardzo realne.