Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
Na Słowację tyle co do Łodzi, a bilet 30 ojro
i to ja rozumiem
zapewne będę

-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Cena piękna, ale data dla mnie nie bardzo. 
-
Deleted User 2868
Data średnio mi pasuje, ale postaram się wybrać tam zamiast Gdańska, cena fantastyczna i blisko 
dokladnie na to samo liczeRALF pisze:http://www.ironmaiden.com/iron-maiden-t ... vakia.html
No, może teraz kolejne daty podadzą?!
podalem dzis rozpiske urlopow, szefowa mnie zabije za ten czerwiec, ale nic w weekendy nie graja oraz pod rzad, wszystko rozbite na maxa, jak jeszcze Prage doloza pod koniec lipca to masakra
P.S. od kiedy rusza sprzedaz biletow? I czy sa "stani u podia" bo widze tylko jedna cene 30ojro
Ostatnio zmieniony czw sty 17, 2013 12:32 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi Praga śmierdzi 1 lipca...
oczywiscie ze moze tak byc, pisalem juz nawet o tym ze jest tam przerwa idealna na to 
-
Deleted User 357
Jedna cena jest z tego co widzęBudziol pisze: P.S. od kiedy rusza sprzedaz biletow? I czy sa "stani u podia" bo widze tylko jedna cene 30ojro![]()
Jadę tam zamiast do Łodzi
-
Deleted User 357
Tak, są w ticketportalu dostępne, więc w każdym punkcie u nas sobie można wydrukować - z tym że oni doliczają jakąś prowizję więc wyjdzie troszeczkę drożej niż po kursie kantorowym - pewnie ok. 140-150zł
Praga 1 lipca będzie chyba - obstawiam Synot Tipp Arenan
Oczywiście, że nie będzie, bo od dawna już nie grają 3 gigów pod rząd. Mocno bym się zdziwił, gdyby znów zaczęli.
Mam wrazenie, ze ludzie zapominaja ze czerwiec nei ma 31 dni...........
Myślicie, że będą jeszcze bilety na GC do Łodzi?
Jeżeli chodzi o ceny biletów na Słowacje to ponoć na Ticketportalu to jest 129 zł - więc duzo taniej niż na koncerty w Polsce - puktów ticketportalu jest w Polsce barzo dużo - wystarczy zobaczyć na ich stronie gdzie jest najbliższy
Nie ma podziały na sektory wiec za tą cenę można się przebić spokojnie pod scenę.
oczywiście jak zwykle organizowany jest przejazd na koncert - szczegoły w innym wątku:
viewtopic.php?t=10843
Nie ma podziały na sektory wiec za tą cenę można się przebić spokojnie pod scenę.
oczywiście jak zwykle organizowany jest przejazd na koncert - szczegoły w innym wątku:
viewtopic.php?t=10843
Szymon pisze:Mam wrazenie, ze ludzie zapominaja ze czerwiec nei ma 31 dni...........
+1i jesli Praga 1lipca w pn to juz jaja z urlopem na maxa
27 Slowacja, 1 lipca Praga, potem 3-4 Polska
na razie z zakupem biletu w oddziale ticketportal jest problem :/
Babeczka nie ogarnia tego twierdzac, ze jeszcze nie ma w sprzedazy biletow na ten koncert
Babeczka nie ogarnia tego twierdzac, ze jeszcze nie ma w sprzedazy biletow na ten koncert
Ja wlasnie kupilem, bilet na mailu!
dochodza oplaty jakies?
ja walcze ze stronka TICKETPORTAL, na pl kupiles?
ja walcze ze stronka TICKETPORTAL, na pl kupiles?
Nie, pobiera rowno 30 EUR, kupowalem przez slowacka wersje, mialem problemy po rejestracji z zalogowaniem, ale poszlo jakos.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

www.youtube.com/watch?v=tAuFWPI4ob8
www.youtube.com/watch?v=YxCj7NrLgmU
Wyborny dwuczęściowy wywiad: Bruce w rozmowie z dziennikarzem brytyjskiego Metal Hammera o gigu IM na Download 2013.
www.youtube.com/watch?v=YxCj7NrLgmU
Wyborny dwuczęściowy wywiad: Bruce w rozmowie z dziennikarzem brytyjskiego Metal Hammera o gigu IM na Download 2013.