wszystko ladnie pieknie, ale niestety moja karta mbankowa nie obsluguje chyba tych platnosci bo nie przechodzi :/
Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
zgadza sie bo nie zalogujesz sie, jesli nie wybierzesz ze jestes ze Slowacji 
wszystko ladnie pieknie, ale niestety moja karta mbankowa nie obsluguje chyba tych platnosci bo nie przechodzi :/
Ja placilem mBankowa ale Visa do konta walutowego w EUR. Nie wiem jak jest z tym elektronem do konta w PLN.
no niestety nie przechodzi :/
jutro bede musial gdzies w koncu kogos zmolestowac w punkcie ticketpro, bo poki co mowia ze nikt nie kupowal u nich biletow do tej pory
jutro bede musial gdzies w koncu kogos zmolestowac w punkcie ticketpro, bo poki co mowia ze nikt nie kupowal u nich biletow do tej pory
Biletow chyba nie braknie 
Barcelona 1 czerwca
ooo swietnie, juz myslalem ze tylko Barca, a ja bede w madrycie 
Czyli sypia datami:-) mysle ze Praga 1 lipca a potem w sierpniu to juz inny kierunek: Grecja, Turcja, byla Jugoslawia.
Po ciezkich bojach w trzech lodzkich punktach ticketportal udalo sie nabyc bilet na Slowacje za 129PLN:-D
Po ciezkich bojach w trzech lodzkich punktach ticketportal udalo sie nabyc bilet na Slowacje za 129PLN:-D
Liczę, że w przyszłym tygodniu ogłoszą tą Pragę w końcu.
Budziol pisze:Czyli sypia datami:-) mysle ze Praga 1 lipca
czemu caly czas myslisz, ze 1 szy lipca odpada?
Czerwiec ma 31 dni, wiec mieliby dzien przerwy przed nami
no chyba ze faktycznie po Rosji, a potem juz kierunek Wegry, Rumunia
przy okazji, ktos kto kupil bilet na Slowacje moglby potwierdzic, ze wszystko z moim w porzadku bo jak wspominalem, ludzie w punktach TP nie ogarniaja tematu!
Czerwiec ma 31 dni, wiec mieliby dzien przerwy przed nami
no chyba ze faktycznie po Rosji, a potem juz kierunek Wegry, Rumunia
przy okazji, ktos kto kupil bilet na Slowacje moglby potwierdzic, ze wszystko z moim w porzadku bo jak wspominalem, ludzie w punktach TP nie ogarniaja tematu!
Nie no, nie mogę...Budziol pisze:Czerwiec ma 31 dni
Szymon pisze:Mam wrazenie, ze ludzie zapominaja ze czerwiec nei ma 31 dni...........
dobra na powaznie kiedy ta Praga, skoro faktycznie nie graja 3 koncertow pod rzad, a czerwiec ma jednak 30dni
musze temat urlopow dopiac, kupic bilety i do czerwca koniec tematu MAIDEN ENGLAND
Ostatnio zmieniony pt sty 18, 2013 4:37 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
No właśnie to mnie najbardziej nurtowało, że pisałeś +1, a potem od razu 1 lipca znów, może to przez to 'nei', a nie 'nie'. 
maja tu niektorzy swoje teorie co do czerwca, lipca Pragi itd, wiec staralem sie wkomponowac 
ale jak juz mnie obsmiales to przyznalem Ci racje, ze jednak czerwiec ma tylko 30 dni - sprawdzialem w 3 kalendarzach :/ Lipa!
ale jak juz mnie obsmiales to przyznalem Ci racje, ze jednak czerwiec ma tylko 30 dni - sprawdzialem w 3 kalendarzach :/ Lipa!
Budziol pisze:Lipa!
ogarniesz Barce tez?Szymon pisze:ooo swietnie, juz myslalem ze tylko Barca, a ja bede w madrycie
loty z Madrytu sa od 30 euro w jedna strone na Vueling.com
i moze przez to w ogole nie zgraja u Pepikow? Bo braklo kalendarza 
ale mysle, ze kierunek po Rosji na południe może być realny.
Szczerze mówiąc, gdyby nie wywiad w którym obiecali Pragę, zwątpiłbym czy w ogóle tam zagrają, Slowacja, 2xPolska, mogliby zawsze gdzieś Czesi wyskoczyć
ale mysle, ze kierunek po Rosji na południe może być realny.
Szczerze mówiąc, gdyby nie wywiad w którym obiecali Pragę, zwątpiłbym czy w ogóle tam zagrają, Slowacja, 2xPolska, mogliby zawsze gdzieś Czesi wyskoczyć
Raczej koniec lipca / początek sierpnia. Raczej zrobią Czechy - zawsze tam ich dobrze przyjmowano. Liczę, iż dojdą: Rumunia, Czechy, Grecja, Norwegia, Węgry, Bułgaria, Irlandia, Serbia, Finlandia, Turcja a ... może Islandia?