Z tego co kojarze(nawe tnie wiem czy tutaj ochroniarz nie sprzedawał żalów) to na koncercie Tokio Hotel rodzice byli jeszcze bardziej zapalczywi i piekielni niz piszczące nastolatki
Kurde ile jeszcze tych koncertów będzie w tym roku! Nie nadążam z kupowaniem biletów. No Biebera wypadało by zobaczyć, najlepiej spod barierek mając pod ręką karton jajek i siatkę pomidorów
No ale nie ma co się śmiać, w końcu to jedyny artysta na świecie, który potrafi wymiotować nie przestając śpiewać.
Osobiście uważam zę jednak NASZE FORUM nie powinno zawierać niniejszego tematu... zwłaszcza w tak szanownym dziale jak KONCERTY.. istnieje wątek ROTL&LOL i można by to tam umieścić
thorgal_30 pisze:Osobiście uważam zę jednak NASZE FORUM nie powinno zawierać niniejszego tematu... zwłaszcza w tak szanownym dziale jak KONCERTY.. istnieje wątek ROTL&LOL i można by to tam umieścić
osobiscie uważam, że ceny są dobrze dobrane. Niby wysokie, ale dzieciaki tak będa truły rodzicom, że dla świetego spokoju położą te 3 stówy na stół. A ci bogatsi nawet ten 1000 zł, zeby tylko pociecha zobaczyła Biebera z kilku metrów.
Ciekawi Ci rodzice, ze tak dla swietego spokoju wyłożą co najmniej 300zł . Jak dla mnie ceny dla targetu(nie oszukujmy się, dla dzieci) są 2 razy za wysokie.
Kuki91 pisze:Ciekawi Ci rodzice, ze tak dla swietego spokoju wyłożą co najmniej 300zł . Jak dla mnie ceny dla targetu(nie oszukujmy się, dla dzieci) są 2 razy za wysokie.
Kogo to obchodzi, ze target to dzieci skoro rodzice płacą? Agencja chce zarobić i jeśli widzi ku temu okazję to zrobi wszystko, zeby to zrobić. I to właśnie widać na przykladzie cen biletów na ten koncert.
Trochę to niesprawiedliwe że taki bieber, który nie oszukujmy się talentu muzycznego nie posiada, wszystkie koncerty gra z playbacku, a w dodatku sam niczego by nie osiągnął kasuje 1000zł za bilet, a takie Iron Maiden, twórcy całego nurtu muzycznego, inspiracja dla tysięcy kapel na całym świece, a panowie z kapeli pomimo swojej wiekowości ani myślą grac z playbacku inkasują skromne w tym porównaniu 240zł za bilet.