Gdzie po bilety???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Gdzie po bilety???
Witam, chciałabym zapytać, gdzie najbezpieczniej można kupić bilety na koncerty Maiden w Polsce?? Przez internet boję się fake'ów, a zależy mi na zobaczeniu ich na żywo jak cholera. Może polecicie stronę przez którą zamawialiście bilety?
Miasto jest mi obojętne, Gdańsk czy Łódź, bo dla nich pojechałabym wszędzie.
Słyszałam też coś, że bilety na koncerty można kupić w Media Markt.
Proszę o szybką odpowiedź!!!
Miasto jest mi obojętne, Gdańsk czy Łódź, bo dla nich pojechałabym wszędzie.
Słyszałam też coś, że bilety na koncerty można kupić w Media Markt.
Proszę o szybką odpowiedź!!!
Re: Gdzie po bilety???
Najlepiej kupować przez oficjalne strony Eventim.pl czy LiveNation.pl lub w stacjonarnych punktach sprzedaży, z tym że obecnie bilety na Golden Circle do Łodzi są niedostępne (są tylko na trybuny i płytę). Jeśli chodzi o Gdańsk, to na chwilę obecną są dostępne wszystkie kategorie biletów oprócz Golden Circle Early Entrance. Na Twoim miejscu wstrzymałbym się z kupowaniem biletów z drugiej ręki (jakieś ogłoszenia w necie itp.), bo do koncertu jest jeszcze mnóstwo czasu i co jakiś czas na w/w stronach pojawiają się małe pule biletów do Łodzi - trzeba po prostu co jakiś czas sprawdzać tam lub na tym forum, zwykle jak ktoś widzi że bilety są to wrzuca tutaj info.
Przy zamawianiu biletów przez internet trzeba się liczyć z tym, że na wysyłkę się czeka około 2 tygodni (w moim przypadku trwało to nawet parę dni dłużej).
Na tych stronach są też wyszczególnione punkty stacjonarne w których można kupować bilety.
Pozdrawiam
Przy zamawianiu biletów przez internet trzeba się liczyć z tym, że na wysyłkę się czeka około 2 tygodni (w moim przypadku trwało to nawet parę dni dłużej).
Na tych stronach są też wyszczególnione punkty stacjonarne w których można kupować bilety.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz lut 17, 2013 8:53 pm przez kobi, łącznie zmieniany 3 razy.
Najbliższy MM i po sprawie!
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

Empik jest dobrym puntkem sprzedaży.
- SgtSmigiel
- -#Prowler

Też się dzisiaj załamałem jak zobaczyłem że w Łodzi na GC są niedostępne. A miałem jechać po nie w sobotę. Jak ktoś by obczaił gdzie można zakupić jeszcze jakieś, albo sam by chciał sprzedać prosze o cynk tu na forum. Nie spodziewałem się że tak szybko się te bilety rozejdą.
Pozdrawiam
Adam
Pozdrawiam
Adam
Kup dobry na trybuny, trochę jeszcze zostało.
- Emilio
- -#Lord of the flies

I tak sie jeszcze pojawią na GC, a za jakiś czas będzie tego zatrzęsienie na allegro. Już na tym forum byli ludzie, którzy chcieli sprzedać GC na łódź...RALF pisze:Kup dobry na trybuny, trochę jeszcze zostało.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- SgtSmigiel
- -#Prowler

Równie dobrze mógłbym na płytę, widziałem już ich raz z płyty. Teraz chce w końcu GCRALF pisze:Kup dobry na trybuny, trochę jeszcze zostało.
Mnie właśnie interesują bilety na Golden Circle, bo chcę ich widzieć, a nie tylko słyszeć i na trybuny to sobie można jechać na Slasha
W takim razie Łódź odpada i szykuję się na podbój Gdańska.
Dzięki wszystkim za info, na pewno coś ogarnę w przeciągu tygodnia.
Do zobaczenia na koncercie!!!
W takim razie Łódź odpada i szykuję się na podbój Gdańska.
Dzięki wszystkim za info, na pewno coś ogarnę w przeciągu tygodnia.
Do zobaczenia na koncercie!!!
Kupowałeś może przez empik? Bo ja właśnie nie ogarniam, jak te bilety się tam kupuje, na stronie nie znalazłam. A empikowi akurat ufam, że jak coś kupię to dostanę to.Dr. Doctor pisze:Empik jest dobrym puntkem sprzedaży.
Empik ma bileterie w punktach stacjonarnych (chyba nie wszystkich), przez net nie sprzedaje biletów.
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

Kupował 2 bilety na Łódz jak i Gdańsk, mówisz że chcesz kupić bilet na koncerty Iron Maiden (bd miała szczęście jak nie bd musiała jej literować jak się to pisze...)Jak znajdzie już strone z której bd kupowała dla cb to się spyta gdzie i jaki bilet , wszystko jej powiesz i ci wydrukuje w ciągu kilku minut odrazu bilet do ręki i można skakać z radości i się wydzierać xdmilkusik pisze:Kupowałeś może przez empik? Bo ja właśnie nie ogarniam, jak te bilety się tam kupuje, na stronie nie znalazłam. A empikowi akurat ufam, że jak coś kupię to dostanę to.Dr. Doctor pisze:Empik jest dobrym puntkem sprzedaży.
Nie można napisać po ludzku będziesz i Ciebie?
Nie czepiaj się - to taki młodzieżowy slang ,choć na początku nie wiedziałem ocb 
Trzeba się czepiać, bo ciężko się to czyta. 
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

Wybacz, wybacz oczywiścię że można lecz pisząc szybko w pośpiechu, nie zwracałem uwagiPiwowarus pisze:Nie można napisać po ludzku będziesz i Ciebie?
Wiecie moze czy jest JESZCZE mozliwosc dostania biletow w empiku? Troche za pozno sie wziełem za kupywanie biletow ale w Warszawie aż takiego szału nie było i spokojnie kupiłem 3/4 miesiace przed...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Polska jenzik trudna jenzik...mieloniak pisze:Troche za pozno sie wziełem za kupywanie biletow
Pewnie specjalnie tak napisal; co innego Wawa i klepisko na Bemowie, wpuszcza tam kazda liczbe ludzi, wiec bilety kupisz nawet w dniu koncertu, a tu hale, wiec liczba miejsc ograniczona.
Pozostaje szukac na allegro, tutaj tez specjalny dzial z kupnem/sprzedaza zwiazany
Pozostaje szukac na allegro, tutaj tez specjalny dzial z kupnem/sprzedaza zwiazany
Ktvbilety w empiku pokrywają sie z tymi dostępnymi na eventimie. Takze mozesz kupic wvkazdym empiku bilet z puli okolo 500 dostepnych jeszcze na trybuny do ergo