18/06/2013 - Green Day - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: 18/06/2013 - Green Day - Łódź
Super news
Co z Billiem Joe?
-
Deleted User 2868
Bilety na koncert Green Day do nabycia w ALTERSKLEPIE oraz w punktach sprzedaży sieci Ticketpro od 19 grudnia 2012.
Ceny biletów:
Płyta - specjalna cena dla członków ALTERKLUBU: 134 zł. Sprawdź szczegóły w ALTERSKLEPIE!
Płyta: 157 zł
Płyta - Golden Circle: 207 zł
Trybuny - kategoria 1: 197 zł
Trybuny - kategoria 2: 167 zł
Ceny biletów:
Płyta - specjalna cena dla członków ALTERKLUBU: 134 zł. Sprawdź szczegóły w ALTERSKLEPIE!
Płyta: 157 zł
Płyta - Golden Circle: 207 zł
Trybuny - kategoria 1: 197 zł
Trybuny - kategoria 2: 167 zł
Niby odwyk jest, ale jednocześnie ogłaszaja coraz wiecej koncertów na lato, więc pewnie do tej pory będzie spokój.... albo czeka nas masowe odwoływanieBenson pisze:Super newsCo z Billiem Joe?
Tja... kolejny koncert w czerwcu... masakra jakaś
chyba czas bank obrobić... Nie mniej, grzechem byłoby zaraz koło domu kolejny koncert puścić...
Night Mistress Fan Club Łódź
mnie Rush z biletem kosztował... 570 złLando pisze:Tja... kolejny koncert w czerwcu... masakra jakaśchyba czas bank obrobić...
PS. Tak btw, mały paradoks- podróż z Łodzi do Berlina w obie strony kosztuje 50 zł (PolskiBus), a z Łodzi w jedną stronę do Krakowa... 52 zł
-
El Dorado
co na to administracja?Szajba pisze:no pokurwi mnie :C
Fajnie, że będzie w Łodzi, pewnie z braku laku się przejdę.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Na polskim fanforum GD piszą, że bilety na GC już dawno wykupione - wie ktoś coś o tym, tzn. może jest jakaś opcja kupna jednak (oprócz rynku wtórnego)? 
Ciekawie byłoby Green Day na żywca zobaczyć, ale nie dla psa kiełbasa.... 
Mega koncert! Prawie 2,5h niesamowitej energii, świetnej zabawy, praktycznie samych hitów i przede wszystkim kapitalnej relacji zespół-fani
Nie pamiętam, kiedy ostatnio wylałem tyle potu na koncercie i tak zdarłem gardło
Wiadomo, że wiele z tych zagrywek BJA jest wyuczonych, co nie zmienia faktu, że jest topowym frontmanem, a cały zespół jest koncertową bestią.
PS Organizacja tradycyjnie na polskim poziomie - 20 wejść na sektory, przy których z oczywistych względów nie było tłumów i tylko 2 (słownie: dwa!) wejścia na płytę, każde z kilometrowymi kolejkami.
PS Organizacja tradycyjnie na polskim poziomie - 20 wejść na sektory, przy których z oczywistych względów nie było tłumów i tylko 2 (słownie: dwa!) wejścia na płytę, każde z kilometrowymi kolejkami.