Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
już się odmyśliliście? 
Tak jakoś wyszło, a czy pojadę to się okaże) Ale pewnie tak bo 180km mam do Pragi. Dziś zacząłem spr na co i ile mam biletów bo się pogubiłem z tym trochę. Ponad 30 biletów na Maiden na 2013...
hehe, a czemu kupujesz po kilka biletow? 
z Paryza rezygnuje, bo liczylem na 2xBercy a tak tydzien urlopu w pracy na jeden gig maiden, wiec wybralem Prage
z Paryza rezygnuje, bo liczylem na 2xBercy a tak tydzien urlopu w pracy na jeden gig maiden, wiec wybralem Prage
Bo tam gdzie samochodem jadę to więcej brałem, by kogoś zabrać:)
Ktoś słyszał o Stambule 26go lipca czy to tylko coraz glosniejsza plotka? 
Tak, podobno na jakimś stadionie. Mam nadzieję,że w tym tygodniu ogłoszą wszystkie daty na lipiec. Podobno mają być Turcja, Grecja, Rumunia i Bułgaria. Uch - długo trwa to ich ogłaszanie. 
no to ładnieHAMMERS pisze:Tak jakoś wyszło, a czy pojadę to się okaże) Ale pewnie tak bo 180km mam do Pragi. Dziś zacząłem spr na co i ile mam biletów bo się pogubiłem z tym trochę. Ponad 30 biletów na Maiden na 2013...
Ja dzisiaj też przerabiałam w pracy temat dość nietypowo rozłożonego urlopu
Nom ja muszę ogarnąć to wszystko i zdecydować, które gigi robić itd. Dziś nowe loty na Lizbonę bukowałem bo ostatnio mi się daty pojebały i wylot miałem z LIS w dniu koncertu Maiden... Z urlopem na szczęście nie mam problemu:) Spokojnie połowę trasy mogę robić bez urlopu, zresztą na ten rok mam 50dni urlopu do wzięciamila pisze:no to ładnie
Ja dzisiaj też przerabiałam w pracy temat dość nietypowo rozłożonego urlopu
Ja mam tabelke w excelu z rozkladem jazdy, kiedy jaki bus, lot, koncert, gdzie mam bilety i w jakim mailu z jakiego dnia jest jaka rezerwacja.....bo zaczelo sie robic dosc skomplikowanie 
No ja tak wlasnie cos czuje w moczu ze jutro moze byc jakies ogloszenie, Prage i Zagrzeb 13 lutego oglaszali wiec juz kawal czasu minal. Ja Bulgarie i Rumunie robie jesli tylko daty nie beda mi kolidowaly z wyjazdem na Elbrus. Turcja w sumie tez ciekawa opcja, zawsze mozna potem mowic ze bylo sie na Maiden w AzjiRALF pisze:Tak, podobno na jakimś stadionie. Mam nadzieję,że w tym tygodniu ogłoszą wszystkie daty na lipiec. Podobno mają być Turcja, Grecja, Rumunia i Bułgaria. Uch - długo trwa to ich ogłaszanie.
Pamiętaj jednak, że Stambuł leży na granicy Europy i Azji, jeśli koncert będzie po zachodniej stronie Bosforu (co jest prawdopodobne), to nie będziesz mógł się pochwalić koncertem w Azji ;]Szymon pisze: Turcja w sumie tez ciekawa opcja, zawsze mozna potem mowic ze bylo sie na Maiden w Azji
Ostatnio jak byłem na koncercie Maidenow w Stambule to był w europejskiej części 
Tak jak zreszta większość Stambulu
Tak jak zreszta większość Stambulu
Wiem ze tak jest, ale jakas tam szansa na azjatycka czesc byla 
Zawsze możesz się wybrać na drugą stronę, na kebab heh.
Szansa raczej równa zeru bo po wschodniej czesci Bosforu raczej niewiele tego Stambulu jest i jeśli chodzi o koncert to jedynie w części europejskiejSzymon pisze:Wiem ze tak jest, ale jakas tam szansa na azjatycka czesc byla
to spoko poleci sie do japoni
a ze stambulem to sie pomysli, jak logistycznie bedzie pasowal to rozwaze
Bardziej nastawiam sie na rumunie, bulgarie, wegry.
a ze stambulem to sie pomysli, jak logistycznie bedzie pasowal to rozwaze
No Japonię trzeba będzie ogarnąć w końcu 
2 lata temu byliśmy 2 godziny od Tokio ale trzęsienie ziemi stanęło nam na drodze. Utknelismy na lotnisku w Seulu i do Japoni nigdy nie dotarliśmy
Ale 2 koncerty w Azji zaliczone
2 lata temu byliśmy 2 godziny od Tokio ale trzęsienie ziemi stanęło nam na drodze. Utknelismy na lotnisku w Seulu i do Japoni nigdy nie dotarliśmy
Ale 2 koncerty w Azji zaliczone
Ale dupa!! 27 maja w Bilbao :/
Czemu dupa - kameralny koncert na start show. Raczej okazja...
Dupa, bo niektórzy już mieli rozplanowane... 
Ja odpuszczam, bo loty drogie tam, a i urlop by trzeba brać.
Ja odpuszczam, bo loty drogie tam, a i urlop by trzeba brać.